Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » De Hongerspelen » Hunger Games Story's [One Shots] » Vrolijk kerstfeest Panem ~ President Snow

Hunger Games Story's [One Shots]

7 dec 2012 - 18:39

541

0

212



Vrolijk kerstfeest Panem ~ President Snow

President Snow is de kerstman en stuurt de stoute kinderen naar de Hunger Games (Snows POV)

Ik zie je wel als je slaapt, ik weet wanneer je wakker bent, zing ik bij mezelf als ik mijn lijsten van alle ondeugende en leuke mensen in Panem maak.Ik weet het als je slecht bent of goed, dus pas maar op.

Voor de meeste van de Aarde werd vernietigd mijn natuurrampen, was de kerstman gewoon een mythe, maar sinds ik mezelf voorzitterschap van Panem heb gegeven, vond ik het mijn plicht om orde en vrede te bewaren in mijn land en eventuele opstanden te voorkomen. Om dit te doen, dacht ik dat ik de legende in leven moest houden. Met alle plastische chirurgie die het Capitool te bieden heeft, veranderde ze me in de ene en enige Kerstman.

"Ach, laten we hier zien, District 12," mompelde ik tegen mezelf terwijl ik een groot, lederen begrensd boek met het nummer 12 geschreven in gouden letters opensloeg op mijn bureau. "Nu, waar was ik ...Ik denk dat het Everdeen was. '

Ik opende het boek waar ik mijn bladwijzer had gestoken voordat ik een heerlijke lunch met warme melk en zachte koekjes ging eten. Ik heb meteen een gilletje geslaakt wanneer ik onder de naam "Everdeen, Katniss"kwam.

"Oh mijn lieve Miss Everdeen," mompelde ik bij mezelf, "je was een ondeugend meisje dit jaar, niet? Stroperij, door een afsluiting kruipen, de verkoop van spel ... Dit is erg slecht. En je moet de straf voor slecht zijn krijgen ... "Ik krabbelde haar naam beneden onder de lijst van 22 andere kinderen die net zo slecht waren als ze was. Op de top van de lijst was "De 74e jaarlijkse Hunger Games" geschreven.

Alle stoute kinderen moesten tot op de dood te vechten als straf voor de misdaden die ze hebben begaan. "Hmm, hier staat dat u al heel veel van de dingen doet met je kleine vriend Gale Hawthorne, ik denk dat hij ook op de stoute lijst gaat, vind je niet? '

Net toen ik op het punt om zijn naam onder die van Miss Everdeen ging schrijven, merkte ik een kleine rode bladwijzer in de "M"-sectie van het boek op. Nieuwsgierig draaide ik de paginas om en las een naam, "Mellark, Peeta."

"O jee, je hebt wat ondeugende dingen gedaan, nietwaar Peeta?" Naast zijn naam was een lijst van verschillende strafbare feiten. Niet luisteren naar de ouders, brandenden van brood, niet luisteren naar de ouders door toch weer het brood niet naar de varkens te geven, en het gratis weggeven van ouder's voorraad . "Oh dit is slecht. Maar wie moet ik kiezen, de heer Mellark, of de heer Hawthorne. "

Ik wist meteen wie ik was van plan om uit te kiezen. De heer Hawthorne is Miss Everdeen haar jacht partner. Ik kan haar dat voordeel ten opzichte van de andere tributen niet geven, het zou gewoon niet eerlijk zijn, dacht ik bij mezelf terwijl ik "Peeta Mellark" onder de naam van Katniss schreef . Toen ik klaar was controleerde ik mijn lijsten twee keer om ervoor te zorgen dat ik geen fout had gemaakt , en dan stuurde mijn lijst naar de elfen om deze kinderen voor te bereiden.

Vrolijk kerstfeest Panem, dacht ik bij mezelf toen ik een ander glas warme melk ging halen


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.