Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Temptation - Zouis » OO7

Temptation - Zouis

5 dec 2012 - 22:03

992

3

334



OO7

Als je geen 16+ wil lezen, skip dan de eerste alinea!

26 - 02 - 2013
Louis Tomlinson


Ik voelde hoe Zayns vingers begerig door mijn haren gingen en zachtjes trokken, vragend om meer. Ik drukte mijn lippen op zijn gespannen boxershort en een zachte zucht die half een kreun vormde gaf aan dat Zayn van de aanrakingen genoot.
Bemoedigd door zijn reactie trok ik de stof van zijn boxershirt voorzichtig naar beneden. Ik beet op mijn onderlip en pierde omhoog. Zayn had zijn ogen gesloten, zijn mond was een beetje open, ik zag hoe zijn borstkas zwaar op en neer ging.
Mijn blik viel terug naar de erectie voor me en ik liet mijn vingers over de zachte huid gaan wat ervoor zorgde dat Zayn zijn ogen in een flits opende en diep kreunde terwijl zijn vingers zich meer in mijn haren verwarden.
“Louis.”¯ Hij hijgde lichtjes tijdens het uitspreken van mijn naam en ik streelde de eikel voorzichtig voordat ik mijn lippen er zachtjes tegen zette.
Zayn leunde met zijn hoofd tegen de muur, zijn ogen weer gesloten, en duwde mijn hoofd zachtjes maar dwingend naar voren. Ik likte met mijn tong over de extra gevoelige huid en merkte hoe een siddering door Zayn heen ging. Mijn lippen sloten zich nauw om de erectie en terwijl ik met mijn tong elk stukje streelde dat ik kon voelde ik hoe Zayn zachtjes kreunde en probeerde heen en weer te bewegen, niet wetend wat hij met zijn intense gevoelens moest doen.
Zayns handen probeerden het juiste tempo aan te geven en ik voelde dat hoe meer ik Zayn hoorde kreunen en mijn naam smeken hoe meer plezier ik in dit alles kreeg.
Zayns hijgen begon luid te worden en werd gevolgd met een afwisselende kermende kreun terwijl zijn handen nog steeds door mijn haren gingen en mijn eigen opwinding vergrootte.
Plots verdween het lichte trekken aan mijn haren en werd ik tot mijn eigen verbazing recht getrokken. Zayn nam mijn polsen vast en draaide ons in een vloeiende beweging om. Ik had niet veel tijd om te bekomen van Zayns plotselinge kracht en drang om de rollen om te draaien want hij had zijn lippen al op de mijne gedrukt terwijl zijn hand de handdoek van mijn heupen gooide.
De koude vingers streelden mijn eigen erectie voor ze hem voorzichtig omsloten en een opwaartse begin begonnen te maken. Ik verbrak onze wilde zoen en gooide mijn hoofd in mijn nek en kreunde terwijl ik mijn handen in Zayns nek legde en ze omhoog bewoog en door de gitzwarte haren liet gaan.
Mijn ademhaling begon te verzwaren en ik duwde mijn heupen naar voren en voelde hoe Zayns hand verdween wanneer ik tegen zijn eigen erectie schuurde.
Onze beide ademhalingen waren onregelmatig en ik zag verscheidene zweetdruppels op zijn voorhoofd glinsteren terwijl hij concentreert zijn handen over mijn heupen en dijen liet gaan.
“Zayn.”¯ Ik voelde hoe ik mijn toppunt bijna bereikte en mijn benen trilden lichtjes van het genot en de spanningen die door mijn lichaam gingen.
Ik trok Zayn nog dichter tegen me aan en drukte mijn lippen lustig op de zijne zodat een rommelige kus volgde waarbij we beide tegen elkaar aanschuurden en onze handen elkaar hielpen.
Zayn was de eerste om onze zoen te verbreken en ik voelde zijn adem mijn nek strelen terwijl ik de pompende beweging met mijn handen bleef maken en voelde hoe Zayn zijn nagels in mijn rug zette in een poging om zich staande te houden.
“Louis.”¯ Hij kreunde zachtjes en ik voelde het warme goedje over mijn hand lopen. Zayn zakte door zijn benen en trok me mee en ik eindigde bovenop hem.
Hij was buitenadem en ik zag de vermoeidheid in zijn ogen, maar dat weerhield hem er niet van om af te maken waar we aan begonnen waren.
Mijn gezicht ruste in zijn nek en ik gaf hem natte zoenen gevolgd door kreunen terwijl Zayn het tempo van zijn handen opvoerde.
Het intense gevoel van klaarkomen verraste me en ik kreunde diep en opende mijn ogen die ik had gesloten zonder het te merken. Ik liet me op zijn borstkas neervallen en keek op naar zijn perfecte gezicht dat me vermoeid maar tevreden aanstaarde. Zayn streek met zijn vingers over zijn lippen die meer roze zagen dan anders en zoog zachtjes op elke vinger terwijl hij mijn blik gevangen hield.
“Je smaakt lekker.”¯
Ik fronste mijn wenkbrauw bij zijn woordkeuze en een hese lach volgde waardoor ik Zayns borstkas voelde trillen onder me.

We lagen enkele minuten in stilte en ik duwde me met tegenzin recht toen ik het koud begon te krijgen. Zayn volgde mijn voorbeeld en ik wandelde naar de wastafels om mijn handen te wassen. Mijn wangen kleurden rood wanneer mijn gedachten terug flitsten naar wat zich enkele minuten geleden had afgespeeld.
Ik wandelde naar mijn kledij en kleedde me snel en in stilte om terwijl ik me zo weinig mogelijk van Zayns voldane glimlach probeerde aan te trekken.
Uiteindelijk was Zayn de eerste die de stilte verbrak.
“Louis.”¯
Ik keek op en zuchtte en streek met mijn handen door mijn haren. Ik wist wat er ging volgen en ik wist dat ik mijn antwoord al lang klaar had.
“Wil je-“
“Dit was eenmalig Zayn.”¯
Zayn draaide met zijn ogen en nam zijn toiletspullen en schudde toen zijn hoofd. “Eenmalig ?”¯
Het sarcasme in zijn stem was moeilijk te missen en ik wierp hem een nijdige blik toe omdat hij het moment volledig aan het verpesten was.
“De laatste keer.”¯
“Wat jij wil.”¯
Gefrustreerd stampte ik als een klein kind met mijn voet op de grond en zocht naar de woorden die mijn exacte gevoelens perfect zouden kunnen uitdrukken, maar sloeg daar jammer genoeg niet in.
“Je weet goed-“
“Nee luister nu is Louis. Ik weet verdomd goed hoe jij in elkaar zit en ik denk dat het tijd wordt dat je jezelf eens leert te aanvaarden want wat dit ook is -hij wees van zichzelf naar mij en terug- “ik ben het stilaan zat aan het worden.”¯
En na die woorden liep hij de badkamer uit.


Mening want ik heb geen idee of ik het allemaal goed beschreven heb of niet ;x ?


Reacties:


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 5 dec 2012 - 23:40:
Ik ben het echt eens met de andere reacties.
Ook super knap dat je het durft.

Kusje


Bodine
Bodine zei op 5 dec 2012 - 22:38:
Ik zou echt moordneigingen krijgen als ik Zayn was. Wauw.
Op de één of andere manier vind ik het wel typisch Lou, maar even serieus. Dit is echt gemeen. Doe het of helemaal of gewoon niet, ik bedoel je WEET dat hij je leuk vindt en je geeft 'm alleen maar hoop zo. Lou is zo'n egoïstische eikel. Bah.
Neeeext?


Azula
Azula zei op 5 dec 2012 - 22:38:
Je hebt echt lef! Ik vind het heel knap dat je dit durft te beschrijven. Het gaat ver, maar naar mijn idee niet té ver. Het is echt goed zo, vind ik ^^
Ik heb zelf zoiets van, het is een gay-fictie. Daar hoort dit gewoon bij!

En Zayn krijgt het ook gewoon voor elkaar he! Ik ben benieuwd hoe hij Louis gaat overtuigen van zijn eigen gevoelens, want dit laat zien dat hij ook écht wel naar Zayn verlangt! Mwii, snel verder!

En ik vind dat je het echt goed hebt beschreven, hoor. Gewoon zo doorgaan