Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » He takes me to another world » ~9

He takes me to another world

7 dec 2012 - 20:08

599

3

280



~9

Zet alsjeblieft een reactie/tip neer ? :) xx

‘Harry?’ vraag ik, terwijl ik met mijn hand door Harry’s haar ga. We liggen bij hem thuis op bed. Ik heb opgezwollen huilogen van het huilen.
Harry kijkt me met grote ogen aan. ‘Ja?’ antwoordt hij. Hij rolt zijn tong over zijn lippen en bijt vervolgens zenuwachtig op zijn onderlip.
Ik kijk bezorgd om me heen. ‘Denk jij dat mijn moeder het gaat redden?’ vraag ik voorzichtig.
Harry weet niet wat hij moet zeggen. Hij haalt met zijn hand een pluk haar uit mijn gezicht en streelt over mijn wang. ‘Ik weet het niet lieverd, maar zolang we goede hoop hebben gaat er niets mis.’ Hij buigt zijn hoofd naar me toe en zoent me zachtjes.
Uiteindelijk val ik in zijn armen in een diepe slaap.

De volgende morgen word ik wakker, en kijk om me heen terwijl mijn ogen naar Harry zoeken, die nergens te vinden is. Vluchtig loop ik de trap af, maar ook daar is geen Harry te vinden.
‘Harry?’ roep ik zachtjes. Geen reactie. Ik loop naar de keuken en zie daar een briefje liggen.

Ben even weg, duurt niet lang.
Ik hou van je. x


Ik glimlach om het schattige briefje en ga met een gerust gevoel in de bank liggen. Ik doe de tv aan en zap wat. Ik vraag me af waar Harry zou kunnen zijn, maar bedenk me dan dat hij waarschijnlijk naar de bakker of iets dergelijks is.
Opeens krijg ik een sms van een onbekend nummer.

HAHAHA EENS KIJKEN WIE JE VRIENDJE HEEFT.
IK WIN, MUAHAHAHA.


Ik kijk verward naar het sms’je. Hij zal wel van Chloe zijn, maar waarom stuurt ze dat? En hoe komt ze aan mijn nummer? Niet-begrijpend lees ik het sms’je nog eens door. Niet dat ik er wijzer van wordt…
Dan komt Harry weer binnen. Hij loopt meteen naar me toe en geeft me een knuffel. ‘He schat,’ zegt hij terwijl hij me op mijn hoofd zoent.
‘He, ik kreeg net een raar sms’je van iemand. Weet jij wat het betekent?’ vraag ik. Ik laat hem het sms’je lezen, waarna ook Harry me verward aankijkt.
‘Nee, ik weet niet wat het betekent. Van wie kreeg je dat sms’je?’ antwoordt hij. Ik tik op het sms’je en kijk welk nummer het is.
‘Komt dit je bekend voor, er staat namelijk geen naam bij.’ Ik laat hem het nummer zien, maar Harry ziet niet van wie het is.
‘Nope. Nouja, misschien wel verkeerde nummer of zo.’ zegt hij een beetje zenuwachtig. Hij begint met zijn vingers op de tafel te tikken en kijkt onrustig om zich heen.
‘Harry, is er iets?’ vraag ik. Wat doet hij vreemd, normaal is hij niet zo. Wel druk, maar niet zenuwachtig. Dat is niets voor hem.
‘Nee hoor. Ik eh.. ik ga even douchen.’ Zegt hij. Hij loopt de kamer uit en verdwijnt naar boven. Vreemd.
Ik besluit even mijn twitter te checken, en zie vervolgens allemaal foto’s van een jongen met donkere krullen die een meisje met rossig haar zoent. Harry. Met Chloe. Nee, dat kan niet. Hij was toch boos op haar?
Dan valt alles op zijn plaats. Het sms’je, Harry’s rare gedrag toen hij binnenkwam. Hij heeft gewoon gezoend met een ander! Zijn ex nog wel! Ik voel hoe mijn hart in stukken breekt, terwijl ik zacht begin te huilen. Hoe kan hij me zoiets aandoen? Nu ik het zo moeilijk heb nog wel!
Ik vraag me af wat ik moet doen. Blijven, en wachten tot Harry weer naar beneden komt, of wegrennen.
Ik besluit te wachten.


Reacties:


Letra
Letra zei op 10 dec 2012 - 20:23:
oh god, the end.
Ik ga snel verder ;oo
shame on you Harry ;3


shania13
shania13 zei op 7 dec 2012 - 16:05:
please zo snel mogenlijk schrijven I WANNA KNOW EVERYTHING

xxx


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 7 dec 2012 - 15:39:
Ohh, dat is echt zielig voor haar!
Wil je alsjeblieft zo snel mogelijk verder schrijven? Ik wil Harry's reactie weten!