Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » I want you back (GESTOPT WEGENS GEBREK AAN INSPIRATIE) » The truth

I want you back (GESTOPT WEGENS GEBREK AAN INSPIRATIE)

8 dec 2012 - 13:43

510

3

336



The truth

Dit is mijn allereerste 1D verhaal. Ik hoop dat jullie het leuk vinden! Tips en opmerkingen zijn altijd welkom. :)

Ik zit in mijn knusse, donkere kamer op het internet te surfen. Vanuit het raam zie ik dat het buiten donker en regenachtig is. Het enige geluid dat te horen is is het geluid van de regendruppels die zachtjes op het raam tikken.
Ik kijk op de website van mijn goede vriendin Ariana. Het gaat over mode, muziek etc. Ze wilde graag dat ik een kijkje zou nemen, dus dat doe ik nu ook.
Ik klik op het balkje ''muziek''. Op het scherm verschijnen er allerlei roddels over muzikanten, de allernieuwste liedjes en nog veel meer. Ik scroll omlaag totdat ik iets boeiends zie.
Opeens krijg ik het gevoel alsof mijn hart het begeeft en ik geen lucht meer krijg. Op het scherm zie ik een balkje waar met grote letters "One Direction" op staat. Eronder staat een foto van de bandleden, waaronder Louis Tomlinson. Eens was hij mijn grote geliefde. Hij deed alsof ik alles voor hem betekende. Nu is hij mijn grootste angst . Hij heeft mij bedrogen; mij pijn gedaan.
Ik voel tranen in mijn ogen prikken. Met veel moeite probeer ik niet aan die verschrikkelijke tijden terug te denken. Ik bijt op mijn lip om de tranen tegen te houden, maar het lukt niet. De tranen rollen over mijn wangen en niets kan het tegenhouden. Met bibberende vingers klik ik op het balkje en wacht ik tot de pagina is geladen.
Louis is de grootste klootzak die ik in mijn hele leven ben tegengekomen, maar nog steeds houd ik van hem. Ookal heeft hij mijn hart in miljoenen kleine stukjes gebroken door te zeggen dat hij nooit echt van mij heeft gehouden en al die tijd van iemand anders hield; mijn vriendin Eleanor.
Hij deed alsof hij mijn vriendje was zodat hij ook dichtbij Eleanor kon zijn. Uiteindelijk, na een jaar of 2, heeft hij het tegen me gezegd. "Hij kon me niet langer meer bedriegen''. Hij maakte het uit en dezelfde dag nog datte hij met Eleanor. Nu zijn ze al een tijdje samen. Eleanor wil ik nooit meer zien! Als zij er niet was had ik Louis nooit ontmoet en was dit allemaal nooit gebeurd!
Al die tijd heeft hij een fucking poppenkast met me gespeeld en ik heb niks door gehad. Wat ben ik stom!
Ondertussen is de pagina geladen en zie ik een artikel over One Direction. Ik scroll omlaag en zie dat er over elk bandlid een apart stukje is geschreven. Terwijl ik Louis' stukje lees valt mijn mond wijd open. Bij zijn stukje stond er een citaat: "Jongens die het hart van een meisje breken zijn gewoon assholes.''
Ik ben totaal in shock en weet niet of ik het wel goed zie. Hij heeft het gewoon over zichzelf, zonder dat hij het door heeft! Hij doet het gewoon voor aandacht. Hij wil laten zien dat hij zogenaamd een goede jongen is. Bah, wat krijg ik hier toch irritaties van!
Met veel frustraties zet ik de computer uit en laat ik mezelf op mijn bed vallen. Zachtjes begin ik te snikken en probeer ik in slaap te komen.


Reacties:


1Dlover
1Dlover zei op 10 mei 2013 - 13:58:
aaaaww
niet leuk


fallinlove
fallinlove zei op 4 jan 2013 - 14:47:
OOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHH!!!!! LOUIS dat mag je niet doen! Snel verder lezen.


Chayenne
Chayenne zei op 8 dec 2012 - 15:14:
YEAAAA een Louis love story IK ga binnenkort ook zo'n fanfic starten.
Maar meldig pleasee?