Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » The Bakery girl » Chapter 1 - the bakery girl

The Bakery girl

15 dec 2012 - 16:42

561

1

217



Chapter 1 - the bakery girl

A/N Hi, dit is mijn eerste verhaal, dus het is allemaal nogal nieuw XD het is een fanfiction over One direction. als iemand dit leest zou die dan een mening kunnen geven? dan kan ik namelijk makkelijker veder .. thanks xx

Kelly woont in Chesire in Engeland. Ja, het dorp waar de beroemde Harry Styles ook woont. Ze kenden hem vaag van school maar waren nooit echt vrienden. Ze wist dat hij voordat hij beroemd was in de lokale bakkerij werkte, ze zag hem wel eens als ze op zaterdag daar iets voor haar moeder moest halen.

Kelly moest van haar moeder een baantje vinden omdat ze klaar was met school en ze 4 maanden moest wachten totdat ze naar College ging. Ze was het hele dorp al afgegaan maar nergens wat gevonden. Todat ze bij de lokale bakkerij aankwam. ze liep er naar binnen en vroeg : " Hi I am Kelly and I was wondering if you could use someone to work in the bakery?" "euh.. well, we could use some more people, So Yeah, but you need to fill in some things" zei de eigenaar van de bakkerij. Kelly vulde de formulieren in en kreeg een t-shirt met het logo van de bakkerij. " You have to be here tomorrow at 8:30 o'clock. You and Gemma are opening the bakery. Gemma will teach you everything you need to know" zei de man. Gemma kwam ze toe, en stelde zich voor. " Hi Kelly, right?, well I am Gemma. Gemma styles to be presice." "wow, wait..what? Gemma Styles, the sister from Harry Styles? vroeg Kelly. "jup, I took his Job when he leaved for the Xfactor and since he's on tour I work here Permenanent" antwoorde Gemma. "wow" was het enige wat Kelly uit kon brengen. Gemma begon te lachen. Ze zei gedag want er kwamen weer mensen in de bakkerij en ze liep weg om deze te helpen. Kelly zei ook gedag en liep terug naar huis.

Ze ging naar binnen en hing haar jas op. Ze liep naar de woonkamer en keek op de klok, kwart over 5 alweer. Kelly liep naar de keuken omdat ze wist dat haar moeder al bezig was met het voorbereiden van het eten. Ze stak haar hoofd om het hoekje en zei hallo. "Hey, and do you have a job?" vroeg haar moeder "hmm.. maybe" " is it a Yes or a No?" vroeg haar moeder. "well..I walked trough alot of shops and stuff but none of them needed someone, until I came at the bakery. I stepped insideand asked if they could use someone.. and they said Yes!! Kelly haalde het T-shirt uit haar tas en liet het aan haar moeder zien. Haar moeder gaf haar een knuffel en wenste haar alvast succes.
Het eten was klaar en haar vader en broertje kwamen naar beneneden. Haar broertje van 12 vroeg wat er aan de hand was en Kelly vertelde dat ze een baantje had gevonden. Onder het eten vertelde Kelly dat ze samen met Gemma zou werken en dat, dat bijzonder was want Gemma wat de zus van Harry Styles.
Iedereen in haar familie wist dat ze een fan van hun was. Geen grote van fan maar ze wist wie ze waren en kon hun liedjes meezingen.

Kelly ging optijd naar bed want ze moest morgen vroeg op. Haar moeder zei tegen haar dat ze een ontbijt voor haar zou maken voordat zij en haar vader naar hun werk zouden vertrekken. Kelly zei welterusten en ging naar boven. ze poetste haar tanden en kleede zich om in haar pyjama http://www.polyvore.com/cgi/set?id=65363770&.locale=nl
ze ging in bed liggen en viel in slaap


Reacties:


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 9 dec 2012 - 18:32:
Waauww! Ik mag de eerste reactie geven
Je bent de eerste waarvan ik de fanfic lees met een oud-baantje van een van hun. Echt gaaf!

Kusje

P.s nu ik mijn mening heb gegeven.. Kun je alsjeblieft snel verder schrijven? ík ben verslaafd aan fanfics