Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » The Bakery girl » Chapter 2 - the first day

The Bakery girl

15 dec 2012 - 16:41

755

1

213



Chapter 2 - the first day

Om 7:30 werd Kelly wakker. Ze was nog ruim op tijd. Haar broertje hoorde ze nog beneden tv kijken,maar hij werd zo opgehaald dus daar maakte ze zich geen zorgen om. Ze kleede zich aan en poetste haar tanden. Ze deed haar Make-up, niet te veel, gewoon natuurlijk. Haar bruine haar deed ze in een losse staart http://www.polyvore.com/fanfiction_femkehoran/set?id=65371033 en ze liep naar beneden. Het was inmiddels al 8 uur en haar broertje werd net opgehaald. Ze zwaaide hem uit en wensde hem succes op school.
Ze deed de deur dicht. Ze zette de tv uit en zette de radio aan. De ochtendradio, ontspannend en toch vrolijk... Ze liep naar de keuken en zag een bagel staan met een papiertje met daarop " For Kelly, Succes with your first day in the bakery! xx mom" ze nam de bagel mee, en stopte het briefje in haar tas als een soort geluk. Toen ze terug te woonkamer in liep werden de eerste noten van Live While Where Young gedraait en Kelly begon mee te zingen en dansen op de muziek. Al etende en dansende pakte ze haar schoenen en trok deze aan. Ze deed de radio uit toen het liedje was. Ze pakte haar jas en tas ,liep naar buiten en trok de deur achter haar dicht. ze moest 1 minuten lopen dus ze moest op schieten.

Om 5 voor half 9 kwam ze aan bij de bakkerij. Gister was er al tegen haar gezegd dat ze 3 keer op de deur moest kloppen en dan zou Gemma de deur voor haar open komen doen. Kelly klopte dus 3 keer op de deur en zag Gemma's gezicht achter een muurtje vandaan komen , dus ze zwaaide kort en Gemma deed de deur open. Gemma gaf haar een korte knuffel en trok haar naar binnen. Ze gaf Kelly een snelle rondleiding door de bakkerij en ze stopte bij een grote koelkast. Gemma deed deze open en er stonden rijen met Taarten, gebakjes, bonbons en cupcakes. Gemma haalde een plaat met Cupcakes uit en bracht deze naar de toonbank. Kelly deed hetzelfde en zette deze naar de plaat van Gemma.
Gemma legde uit wat ze allemaal verkochten en ze zette samen cupcakes in de vitrine. hetzelfde deden ze met de wat gebakjes en wat bonbon's.
Om 9 uur waren ze klaar en Gemma opende de winkel.
Door de dag heen leerde Gemma Kelly alle delicatessen en hielp haar met het voorstellen van dingen aan klanten op basis van hun smaak.

Kelly leerde veel over Gemma, over hoe hun ouders waren gescheiden toen je klein was en hoe haar moeder opnieuw was getrouwd. Ze vertelde over Harry en wat hij deed als ze boos was of niet kon slapen. Ze vertelde over haar school en opleiding, Hoe ze vrienden was met One direction en over haar band met Eleanor en Perrie. Kelly vertelde over haar Familie, haar irritante broertje van 12, haar lieve moeder en haar drukke vader. Ze vertelde dat haar moeder uit Engeland kwam maar dat zij en haar vader oorspronkelijk uit Nederland komen en hoe ze met haar vader Nederlands praat en met haar moeder engels. Ze vertelde over haar hobbies en nog veel meer.
Om 4 uur ging de bakkerij voor de klanten dicht en werd het tijd om schoon te maken. Kelly deed de tafels en vloer en Gemma deed de vitrine en de ramen.

een half uur later waren ze klaar en zeiden ze elkaar gedag. Ze gaven elkaar een knuffel en liepen naar huis. Toen Kelly thuis kwam waren haar ouders en broertjes al thuis en was haar moeder al bezig met het eten.
tijdens het eten vroeg haar moeder: "and how was your first day at the bakery?" "it was amazing, really. Gemma is super sweet and we talked alot. It is an super job. I worked there one day and I already love it!" zei Kelly. "Fijn dat je het zo naar je zin heb!" zei haar vader. "het klopt ik hem het er onwijs naar mijn zin en ik denk dat Gemma en ik wel eens goede vriendinnen kunnen worden!" zei Kelly terug.

Na het eten ging Kelly naar boven en starte ze haar laptop op. Ze keek op Twitter en zag er al een volgverzoek van Gemma staan. ze drukte op accepteren en volgde haar terug. ze checkte Facebook maar hier was niks bijzonders. Ze deed haar laptop dicht en zette deze terug op haar bureau.
Ze trok haar pyjama aan en poetste haar tanden. ze deed het licht uit en viel in een diepe slaap..


Reacties:


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 9 dec 2012 - 20:33:
Yeaahh
Vriendschap tussen Gemma en Kelly
Iets meer tussen Harry en Kelly??

Kusje