Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Back for you. » Zeven

Back for you.

11 dec 2012 - 22:05

1095

3

294



Zeven

Zo. Weer een dag voorbij. Ik beloof jullie dat er na de stage een soort verhaal in komt. Ik weet nog niet wat precies, maar dat komt wel goed. Hoop ik. :) X

Ellis POV
Ik had de jongens gevonden op het strand, waar ze alle vijf lagen te slapen. Schatjes dat het waren.
Ze hadden niks van de stad gezien, uiteraard niet. Het waren écht cultuurbarbaren.
In februari was ik met ze mee geweest op tour, terwijl ik een week vakantie had. Ze bleven in Europa, dus het viel allemaal wel mee. Ik was er alleen op uit gegaan, niet dat ze de straat op konden zonder herkend te worden maar dat was bijzaak.

‘Zeg allerliefste vriendjes, zal ik jullie dan even snel langs de hoogtepunten van Barcelona leiden? Aangezien ik dat nu dus ken he’

De jongens gingen overeind zitten, ze sliepen nog half.

‘Nee wacht, beter idee. We gaan mijn appartementje bekijken, dan gaan we hopen dat het al 8 uur is en dan ontvoeren we Ramon vanuit het hotel want hij kan zó lekker koken. En oh wacht, dan moeten we wel nog even boodschappen doen voordat we naar het appartement gaan maar dat kan wel. Daarna delen we een flesje wijn, of twee. En dan trap ik jullie naar buiten en blijven Louis en ik achter. Goed plan of goed plan?’

Ik grijnsde bij het idee. Motiveerde de jongens om op te staan en haalde ze over om te lopen. Binnen 5 minuten liepen we van het strand af richting de stad, langs de haven.

Er stopte een politieauto en voor het moment dat de persoon goed en wel uitgestapt was wist ik dat het Juan zou zijn.
Juan was de Spaanse vriend, of scharrel dat wist ik nooit, van mijn moeder. Mijn ouders waren gescheiden toen ik 3 was. Papa was verhuisd naar Amsterdam en was zijn eigen makelaarsbedrijf begonnen. Hij was hertrouwd ook, met Veronique.
Mama had een vriend gehad, daarom waren ze ook gescheiden, de liefste en beste stiefvader die ik mezelf had kunnen wensen. Wiebe. Helaas was hij overleden toen ik 14 was, kanker. Vanaf dat moment was mijn band met mama alleen maar beter geworden. En op vakantie leerde ze Juan kennen, een Spanjaard dus. En getrouwd.

‘Ellis hoi! Ik was benieuwd wanneer je weer naar huis ging’

Ik glimlachte naar hem. Wel lief dat hij zich bezig hield met mij.

‘Zaterdag morgen vroeg, dus al bijna’

Hij knikte, gaf een knuffel en stapte de auto weer in. Ik zwaaide.

‘Ellis, wat een connecties heb jij. Wie was dat nou weer?!’

Ik lachte om de reactie van Niall.
‘Dat, lieve schat, was Juan. De scharrel, of vriend, van mijn moeder’

Niall grijnsde een beetje schaapachtig, alsof hij vond dat hij dat had moeten weten.

We liepen door naar de supermarkt, die het dichtste bij het appartement dan hoefden we niet zo ver te sjouwen met alle spullen.

Ik duwde Louis de sleutel van mijn appartement in zijn handen en stuurde hem, Harry en Liam naar boven. Boodschappen doen kon je het beste doen met Zayn en Niall. Dat had ik ervaren.

Ik liep achter de jongens aan de supermarkt in, begroette het oude mannetje dat hier dagelijks zat en begon met de helft van de boodschappen alweer uit het karretje te vissen.

‘Jongens, we zijn maar met maximaal 8 personen. Dan hoef je niet het eerste het beste schap wat je vind leeg te trekken’

Niall knikte beschamend, zoals een kleuter dat doet en begon braaf alle spullen weer terug te leggen.

‘Niall, wat ben je toch een schatje. Echt’

Zayn lachte, laadde ondertussen het karretje weer vol met spullen die wél bruikbaar waren en rekende uiteindelijk af.

Toen we een minuut of 40 later terugkwamen in het appartement zaten ze te skypen met Rosa. Ik herkende haar stem al meteen bij binnenkomst.

Rosa was mijn beste vriendinnetje, ik zag haar vrij veel. Zeker als je jezelf bedacht dat zij nog gewoon in Renesse woonde en studeerde in Den Haag.

‘ROOOOOOS’

Ik kwam gillend de kamer binnen en gelukkig herkende zij mijn stem net zo snel als ik die van haar had herkend.

‘ELLISSSS, O MIJN GOD. HOE IS HET? EN HOEZO IS IEDEREEN DAAR? EN WAAROM IK NIET? JONGENS’

Ze gilde het terug, Harry schoof lachend de laptop van zich af.

Ik liet de tas die ik vast had vallen en rende naar mijn laptop toe. Ik had Rosa al te lang niet meer gesproken, wat schandalig was. Maar we hadden het allebei best wel druk gehad. Ze had in december kerstvakantie, dus dan zouden we elkaar wel weer meer zien. En zaterdag natuurlijk al, dan was ik eindelijk weer thuis. Ouderwets stappen met Rosa in het vertrouwde dorpje klonk niet verkeerd.

Druk pratend had ik niet door dat er om me heen pannen uit kastjes werden gehaald, dat de tafel werd leeggeruimd en dat mijn telefoon ging, die opgenomen werd door Zayn. Simpel weg omdat hij het dichtste bij zat.
Twintig minuten later kwam ook Ramon binnen lopen en zelfs dat had ik niet door. Ik was te druk met Rosa bijpraten en afspraken met haar maken voor dit weekend.

Helaas, voor Rosa en mij, was het eten precies driekwartier later klaar. De laptop ging uit en werd opgeruimd.

Mar was langsgekomen om mee te eten en de avond was lang en gezellig geweest. Er waren iets meer dan 2 flessen wijn doorheen gegaan en al het eten was op, iets wat vrijwel onmogelijk geweest zou moeten zijn aangezien er veel te veel was. Uiteindelijk duwde ik, letterlijk, Zayn en Niall om half 3 de deur uit. Ramon, Mar, Harry en Liam waren om half 2 al weg gegaan, nog ergens een drankje doen.

Ik zuchtte, pakte de lege wijnglazen en zette ze in de vaatwasser.

Binnen twee tellen stond Louis achter me, sloeg zijn armen om me heen en zoende mijn nek.

Ik draaide als vanzelf om en zoende hem terug. Dit was liefde, écht liefde.

Hij trok zich los van me en grijnsde. In zijn ogen zag ik een twinkeling, langs zijn lippen een speelse glimlacht opkomen.

‘Weet je wat wij kunnen gaan doen?’

Hij fluisterde het in mijn oor en voerde me mee naar de slaapkamer.

Ik knikte en ging op bed zitten.

‘Slapen! Dat heb je heel goed bedacht schatje’

Ik grijnsde, het was heerlijk Louis hier mee te zieken. Maar het was waar, ik moest gaan slapen. Ik moest om 12 uur weer bij het hotel zijn, stomme diensten ook.

Hij kreunde.

‘Ellis, grapje zeker?’

Hij trok een pruillip.

‘Nee, ik meen het echt. Maar ik maak het goed met je, beloofd’

Hij grijnsde en ik zag hoe hij zijn kleren uittrok en in bed ging liggen. Ik volgde zijn voorbeeld en in zijn armen viel ik in slaap.

Dit was thuis. Louis was thuis.


Reacties:


fallinlove
fallinlove zei op 13 dec 2012 - 9:02:
AAAAWWWHHHH SCHATTIG!!!!! Ik MOET echt verder lezen!


shania13
shania13 zei op 11 dec 2012 - 23:06:
Echt een AMAZING verhaal
Snel verder

Xxx


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 11 dec 2012 - 22:19:
~Lovee!~