Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Forever Young with One direction » Chapter 1 - Is this my chance?

Forever Young with One direction

14 dec 2012 - 19:52

770

1

184



Chapter 1 - Is this my chance?

Ik liep samen met Esmee, Nic en Kayleigh door de drukke straten van London. 2 dagen geleden waren we verhuisd vanuit Nederland. Nadat we geslaagd waren hadden we besloten om minimaal een jaar in London te gaan wonen.

Vandaag waren we London in gegaan om te shoppen en te kijken voor een baan.
Nic en Esmee besloten om samen de andere kant op te gaan, dus Kayleigh en ik waren samen overgebleven. Kayleigh en ik zijn beste vriendinnen. Ik ken haar nu al 3 jaar en heb haar leren kennen op school en het klikte meteen.

we besloten om eerste te gaan kijken voor een baan en daarna te shoppen. We kwamen langs vele winkels maar bij geen was er een plaats voor een van ons. Na nog een uur lopen besloten we bij Starbucks een pauze te houden. We liepen naar binnen en bestelde ons favoriete drankje. Toen ik weg wou lopen riep Kayleigh heel hard door de winkel " FEMKE, KOM HIER EN LEES!". Ik liep beschamend door de winkel want iedereen zat me aan te kijken door het geschreeuw van Kayleigh. Ze overhandigde me een blaadje met daarop "employers needed". Ik keek terug naar Kayleigh en zag dat haar ogen straalde. Ik wist hoe erg ze van starbucks hield dus ik zei : " Neem jij het baantje maar, ik vind wel wat anders!" Ze gaf me een knuffel en kuffelde naar de kassa. Dat kind kende echt geen schaamte.
Even later kwam ze terug met een grote glimlach op haar gezicht. " ik heb de baan " zei ze. Ik feliciteerde haar en gaf haar een knuffel. "Nu jij nog" zei ze.

We liepen verder en na een tijdje zagen we een restaurant. Toen we richting het restaurant liepen zagen we het het Nando's was. Ik keek naar Kayleigh en zij wist wat ik dacht, Nando's mijn en Niall Horan's Favourite restaurant, ja de Niall van One direction.
We ging naar binnen en vroegen of er nog een tafeltje vrij was. De serveerster bracht ons naar ons tafel en we gingen er zitten en we bestelde ons eten. Mijn oog viel na een tijd op een blaadje op het raam met daarop " employers needed!!". ik tikte Kayleigh aan en wees naar het blaadje. ze knikte met haar hoofd en zei " kom op Femke , dit is je kans!" "ik weet het niet hoor, wat als er straks zo iemand als Niall hier staat, en dan?!?" antwoorde ik iets te fel terug."ah joh, wie zegt dat hij hier ooit komt?" vroeg Kayleigh. " hmmfff.. oke ik doe het." zei ik na een tijdje. Je moet weten, ik ben nog al onzeker, geen idee hoe het komt maar ik ben het nou eenmaal.
Ik liep naar de kassa en vroeg of de baan nog vrij was. En heel toevallig stond de manager achter de kassa en ze zei ja, en ik kreeg de baan. IK wist niet hoe grote glimlach er op mijn gezich stond,maar het komende uur ging hij er ook niet meer af.
Ik liep terug naar onze tafel toen ik zag dat ons eten gebracht werd. Ik ging zitten en begon met eten totdat Kayleigh vroeg "ik neem aan dat je de baan heb?" Mijn glimlach was net 3 minuten weg, maar door deze vraag kwam hij gelijk weer terug. Ik knikte ja, te druk met het eten

Toen ik wou afreken, kwam er een meisje van ongeveer mijn leeftijd naar mij toen. Ik zag aan haar kleding dat ze bij Nando's werkte.
"hey jij bent Femke of niet soms?" vroeg hij meisje "euhh.. ja dat klopt?!" zei ik verbaast. " Hi, ik ben Yasmine en ik ben je collega." antwoorde het meisje dat dus blijkbaar Yasmine heette. "Hi Yasmine, leuk om je te ontmoeten." zei ik terug. "Dus... je begint maandag al?" ik knikte met mijn hoofd. "mag ik snel wat vragen, voordat ik snel weer verder moet?" "ja tuurlijk" zei ik 'snel. "Ken je One direction?" "Yeah buddy" zei ik al imitatie van Niall. "'woehh, nu ben ik niet meer de enige, al die andere tutjes hier zijn Fan van Justin Bieber of zelfs the Wanted !!"maar ik moet weer aan het werk, dus ik spreek je maandag wel weer!"zei ze. "Oke,succes tot maandag" zei ik en ik rekende af.

Ik liep terug naar Kayleigh die daar met een verbaast gezicht stond te kijken. "wie was dat ?" vroeg ze "dat , Kayleigh, was Yasmine mijn nieuwe collega en waarschijnlijk een nieuw Directionmaatje" zei ik terwijl ik in me zelf begon te lachen... Directionmaatje, hoe kwam ik daar nou weer bij?!?
We liepen de winkel uit en ik zwaaide nog snel naar Yasmine.

Ik wist dat het een top jaar ging worden..


Reacties:


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 15 dec 2012 - 0:24:
Jaloersheid hier!
Wel blij dat ik ook directionmaatjes heb