Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » The Bakery girl » Chapter 5 - we're gonna pick you up.

The Bakery girl

23 dec 2012 - 14:08

778

2

182



Chapter 5 - we're gonna pick you up.

A/N ik ben begonnen aan een nieuwe Fanfic.. Reactie please?? xx

Het was vrijdagochtend en het was half 8. Kelly was al wakker en stond onder de douche, ze hield ervan om te douchen. Het was alsof al haar zorgen door het putje wegstroomde. Ze stapte de douche uit, droogde zich af en kleede zich aan. http://www.polyvore.com/cgi/set?id=65625843&.locale=nl . Ze pakte haar tas in voor die avond bij Eleanor. Ze had gisteren nog snel een nieuwe pyjama gekocht en propte deze bij haar andere spullen in de weekendtas. Ze liep terug naar de badkamer en poetste haar tanden. ze deed zoals gewoonlijk haar, haar in een staat en liep naar beneden. ze bakte een eitje en deed deze op brood. Ze liep naar de woonkamer waar ze verwachte dat Danny nog tv zat te kijken. Maar toen hij er niet zat keek ze op de klok.. 5 voor half 9. Snel belde Gemma "hi, Kelly here. I just woke up, so I don't get 8:30, i'm so sorry!!'" zei Kelly gestresst door de telefoon. "don't wurry,it's okay! Just come as soon as possible and don't forget your teddybear for tonight!" Kelly moest lachen om het antwoord van Gemma en hing op. ze pakte haar jas en schoenen en deed deze aan. ze pakte haar weekendtas en handtas die bij de deur stonden en ging de deur uit.

Ze liep sneller dan normaal en kwam 10 minuten later aan bij de bakkerij. Ze klopte 3 keer op de deur. Gemma kwam open doen en ze gingen beide snel aan het werk.
Rond 11 uur werd het weer rustiger in de bakkerij en zei Gemma uit het niets " Would you like to make a copy of this key for me ?" "when, right now?" vroeg Kelly. "Yes, I take care of the shop, its okay." antwoorde Gemma.

Ze liep de winkel uit richting de fietsenmaker, dit was de enige winkel die Kelly kon bedenken waar ze er kopieeen van konden maken. Ze liep er naar binnen en er werd een kopie van de sleutel gemaakt. 10 minuten later was ze klaar en liep ze terug naar de bakkerij. Ze gaf beide sleutels aan Gemma terug, maar Gemma gaf een sleutel terug aan Kelly. "here take it, now I don't need to walk everytime when your knokking. " Kelly begon te lachen en deed de sleutel bij de rest van haar sleutels aan haar sleutelbos.

De dag ging snel voorbij en voordat ze het wisten was het 2 uur en ging de winkel dicht voor de klanten. Kelly en Gemma maakte de bakkerij schoon en toen ze klaar waren gingen ze buiten staan om op Eleanor te wachten. Om 3 uur kwam Eleanor aan rijden en stapte Gemma en Kelly in de auto.
het was een kwartier rijden van de bakkerij naar het huis. Toen ze bij het huis van Eleanor aankwamen, viel Kelly's mond open van verbazing. "Kelly are you okay?" vroeg Eleanor. "Is this your house??" voor hun stond een groot wit huis met een enorme tuin eromheen. Eleanor begon te lachen om de vraag van Kelly. "No, this is my parents house, I actually live in London with Louis, so right now, I am here on a kind of vacation in my own house. But my parents are gone this weekend so we can do whatever we want." ze Eleanor met een grote glimlach op haar gezicht.

Ze stapte alle 3 de auto uit en liepen het gigantische huis binnen. Het huis was enorm, zo groot dat als je er alleen was , je zo kon verdwalen.
Ze liepen met zijn drieën door het huis en brachten hun tassen naar boven. Ze kwam bij de kamer van Eleanor het was een gigantische kamer met een tweepersoonsbed, verschillende plekken om te zitten en een inloopkast waar ieder meisje gelijk verliefd op zou worden.http://www.polyvore.com/cgi/set?id=65874909&.locale=nl .Kelly vroeg waar de wc was en liep er naar toe. Toen ze terug liep naar de kamer van Eleanor, liep Kelly langs een kamer, waarvan de deur een stukje open stond. Ze deed de deur veder open en zag een zwarte vleugel bij het raam staan. Op een paar loungestoelen na was de kamer helemaal leeg. Kelly ging achter de piano zitten en legde haar handen op de toetsten. Ze begon een liedje te spelen wat ze nog vaag kon herrinneren. Er kwamen veel herrinneringen van vroeger naar boven.
Haar moeder had haar, toen ze klein was , piano leren spelen en als ze niet achter de piano zat was haar moeder wel aan het spelen en zat zij aandachtig op de grond naar het prachtige pianospel van haar moeder te luisteren. ze herrinerde een liedje wat haar moeder haar had leren spelen. Ze was helemaal in haar eigen wereld totdat ze een gekuch achter zich hoorde...


Reacties:


1Dlover
1Dlover zei op 3 feb 2013 - 9:31:
melding?


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 16 dec 2012 - 9:16:
Echt zo'n filmmoment.
Piano spelen, omdat je dat van je moeder geleerd hebt

Ik ga ook even je andere lezen