Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Back for you. » Dertien

Back for you.

15 dec 2012 - 17:22

2191

2

268



Dertien

Ben benieuwd wat jullie van dit stuk vinden. Wél even een waarschuwing, er kkomt seks in voor.

Ellis POV
Wakker worden voor de wekker was niets voor mij. Vreemd genoeg gebeurde het me, ik kon zelfs nog 20 minuten slapen.

Ik ga mijn bed niet uit voordat die wekker af is gegaan. Doe ik gewoon niet. Punt.

Ik moest om kwart voor 11 op school zijn, het was ongeveer 10 minuten fietsen naar school. Ik had dus nog zeker een uur voor ik weg moest.

Toen uiteindelijk mijn wekker af hoorde gaan duwde ik hem uit en verliet mijn bed. Helaas.

Ik koos kleding uit, deed vanalles in de badkamer en zat een half uur later aangekleed en wel op de bank.

'Brood, niet vergeten'

Ik mompelde tegen mezelf, zo vergat ik dingen minder snel.
Met de afstandbediening die binnen handbereik lag zette ik de tv aan, ontbijtnieuws. Perfect.

Ik keek het nieuws 1 keer, zette de tv weer uit en bedacht me dat ik nog 5 minuten had om weg te komen wilde ik op tijd op school komen.

Schoenen werden aangetrokken, laptop werd voorzichtig in de tas gedaan, jas aangetrokken. Fietssleutel gezocht, die uiteraard niet lag waar hij hoorde te liggen en ik glimlachte opgelucht toen ik hem vond. Oké, op tijd op school zou ik niet halen maar dat was geen verrassing. Lopen hoefde ik in ieder geval niet.

Ik fietste vrij op mijn gemak naar school toe. Ik genoot van de fietstocht, waarschijnlijk omdat het niet regende en het niet koud was voor de tijd van het jaar.
Aangekomen bij de NHTV dropte ik mijn fiets in het fietsenhok en zette hem op slot. Ik liep rustig naar de ingang en wist dat iedereen al in de collegezaal zat. Mijn pech was alleen dat het gewoon een soort bespreking van stage was en wat er nu nog moest gebeuren. En dat Janssen dat gaf.

Ik duwde de deur open, minimaal 100 hoofden draaiden zich naar me toe. Inclusief Janssen.

Ja hallo, ik ben te laat. Kunnen jullie nu voor je kijken?

Op de achterste rij spotte ik Bram en Alicia, met een vrije stoel. De schatjes.

'Zo, mevrouw Hendrikx. Blij dat ook u de NHTV nog heeft kunnen vinden'

Ik glimlachte.

Eikel

'Wat ik me nu afvraag, deed u dit op uw stage ook? U bent zeker 10 minuten te laat weet u'

Wel 10 minuten! Wat een wonder dat de wereld nog niet vergaan is.

'Nou meneer Janssen, ik vind het ook erg fijn u weer te zien. En zoals u weet heb ik stage gelopen in Barcelona. Daar is een kwartier te laat ruim op tijd'

Er klonk gelach en Janssen knikte nors.

Ik liep naar de vrije stoel tussen Bram en Alicia in en plofte neer. Traag haalde ik mijn laptop uit de tas en klapte hem open.

De rest van het jaar zou alleen bestaan uit afstuderen. Scriptie schrijven dus. Saai.

Maar gelukkig was de les snel voorbij, Alice en Bram hadden het erg dragelijk gemaakt. En om te vieren dat we weer op school waren, wat we liever niet vierden, doken we de stad in. We dronken wat, lunchten nog ergens en besloten maar een filmpje te kijken.

Om 6 uur liep ik in de supermarkt, na wat 'daar hou ik niet van' en 'dat is viehiees' besloten we zoetzure kip met rijst te eten. En zo stond ik een half uur later te koken.
Na het eten kwamen we er met een schok achter dat het donderdag was en dus konden we niet anders dan de stad in gaan.

Om 4 uur kroop ik in mijn bed en sloot vermoeid mijn ogen. Ik moest om 9 uur op school zijn en die gedachte bande ik verstandig nog even uit mijn hoofd. Eerst slapen.

Toen 4 uur later de wekker ging vervloekte ik alles wat ik maar kon bedenken. Ik kreunde en strompelde naar de badkamer. Ontbeet daarna en verdween naar school voor een meeting met een of ander groepje wat me zou helpen bij het schrijven van mijn scriptie. Hoe werd me niet duidelijk, ik zou hem toch echt zelf moeten schrijven.

Toen ik om 5 voor 9 aankwam op school was ik heel trots op mezelf. Ik verdween naar de vleugel van toerisme en zag mensen staan waar ik niet zo veel mee had. Dit werd nog wat.

Het overleg duurde een uur, daarna verdween ik waar naar huis. Terug naar bed.

En zo waren mijn dagen, ik ging naar school, was 's middags vaak met Bram of Alicia, deed nog eens boodschappen 's avonds, kookte, keek GTST, skypte of belde met mijn vriendje en ging weer slapen. Behalve op donderdag, op donderdag doken we de stad in. En op vrijdag vervloekte ik mezelf. Het weekend was ik thuis, ging ik los met Rosa in Renesse. Ik kwam Jared steeds vaker tegen, zonder vriendin, en dat beviel me ergens wel.
En zo waren de weken. Het spannende leven van een student.

Louis POV
Ik bedankte Harry nogmaals en liep de vertrekhal in. Gate 7, boarden over een half uur. Ik grijnsde om mijn eigen idee, we waren 3 dagen vrij en ik had gisteravond een ticket geboekt.

2 Uur later landde mijn vliegtuig, Amsterdam. Ik trok mijn muts nog iets verder over mijn hoofd en zette een zonnebril op. Ervaring leerde dat je zo minder snel herkend werd, wat overigens nergens op sloeg. Want welke idioot loopt er in december nog met een zonnebril op..

Ik kende de weg hier, kocht een kaartje en liep naar het perron. De treinreis leek eindeloos te duren en ik moest overstappen, maar het was me gelukt.
3 Uur later stak ik mijn sleutel in het slot en liet mezelf binnen. Uiteraard was er niemand thuis, ik liet mezelf vallen op de bank en zette de tv aan. Dan maar even de tijd doden.
Harry; Ik heb je spontane actie opgevolgd, ga toch maar even langs Eva..
Louis; Haz, je bent helemaal gek. Maar dan reizen we wel samen terug?
Harry; Ja, lijkt me. Vlucht zondagavond van 5 voor 11?
Louis; Klopt! Zie je morgen, veel plezier Haz ^^

Ik hoorde hoe de voordeur open ging, hoe schoenen uit werden getrokken en hoe ze haar jas op de kapstok probeerde te hangen. Ze vloekte, hij was er vast vanaf gevallen.

De deur van de kamer ging open, ze liep naar de tafel toe en gooide haar sleutels in het dienblad. Evenals haar telefoon en portemonnee. Ze zeulde een boodschappentas mee naar de keuken en ik onderdrukte de gedachte haar te helpen. Ze zag me niet, ik had moeite mijn lach in te houden.
Na een zware plof, de boodschappentas op het aanrecht, hoorde ik een diepe zucht. En eindelijk zag ze me.

Ellis POV
Ik was bij Alicia thuis geweest. Toen ze me vannacht om 4 uur huilend opbelde wist ik al wat er aan de hand was. Het zat fout met Yuri. Ik had gezegd dat ik eraan kwam, had me snel aangekleed en enigszins mijn haar gedaan. Had mijn telefoon, portemonnee en sleutels meegegrist en was op de fiets gesprongen. Om half 5 stond ik voor haar deur.

Wat ik vermoedde bleek te kloppen. Ze hadden weer ruzie gehad en Yuri was weg gegaan. Ze woonden samen, dus het was best heftig. Ze wist niet waar hij was en bij wie hij was. En ze waren al 7 jaar samen. Alicia kon zich geen leven voorstellen zonder hem.

Ik troostte haar, fietste om 8 uur naar de supermarkt om ben & jerry's en zette iedere film op die ik maar kon vinden en waar je niet bij na hoefde te denken. Ik dwong haar te eten, hield haar af van het idee Yuri te bellen en troostte, praatte en luisterde.

Om 7 uur had ze genoeg van haar zelfmedeleiden van de hele dag. Ze trok haar jas aan, riep dat ik vooral niet moest blijven wachten omdat ze toch voorlopig nog niet thuis kwam en de deur op slot moest doen.

'Waar ga je heen?'

Ik gilde het achter haar aan, ik was bezorgd.

'Stad. Ik app je vannacht als ik thuis ben, beloofd. Dankjewel schat'

Ze trok de deur met een klap achter haar dicht. Ik ruimde alles op, deed de afwas en verdween toen naar mijn eigen huisje. Ik hoefde alleen nog maar een stop te maken bij de supermarkt.

40 Minuten laten deed ik de voordeur open, trok mijn laarzen uit en vloekte toen mijn jas van de kapstok viel. In de woonkamer gooide ik mijn sleutels, telefoon en portemonnee in het dienblad en liep in een rechte streep naar de keuken, met een zucht liet ik de tas op het aanrecht vallen. En toen zag ik hem.

'LOU!'

Ik rende om het aanrecht heen en sprong over de bank in zijn armen. Ik rook zijn vertrouwde luchtje, voelde hoe zijn armen om me heen sloten en zoende hem.

'Ik heb je gemist'

Hij fluisterde het in mijn oor.

Ik grijnsde.

'Ik jou ook'

Hij liet me los en liep naar de keuken, waar hij de boodschappen uit begon te pakken.

Waar heb ik die jongen toch aan verdiend? Hij pakt zelfs mijn boodschappen uit.

'Je had nog niet gegeten zo te zien?'

Hij wees op wat hij uit de tas haalde.

'Nee, klopt. Ik was bij Alicia, drama. Yuri is weg en ze weet niet waar heen. Ze hebben ruzie. Maar wel echt erg'

Hij knikte begrijpend.

'Ga lekker op de bank zitten, dan kook ik. Je ziet er moe uit lief'

Ik liet me neervallen op de bank.

'Heb je geslapen vannacht?'

Ik hmm-de twee keer, als teken van wel.

'Lang?'

Ik hmm-de, kort, als teken van niet.

'Wat dan? Was je in de stad?'

'Nee, ik was thuis. Ik ging rond 12 uur slapen en om 4 uur belde Alicia, over Yuri. Om half 5 was ik daar. Ik zou eigenlijk vandaag naar huis gaan namelijk, oma is jarig zondag dus dat viert ze. Ga je mee trouwens? Als verrassing, dat vind ze leuk. Of moet je morgen alweer weg?'

'Ga anders even slapen nu? Dan maak ik je wakker als het eten klaar is. Spaghetti kan ik ook nog wel maken. Maar wil je morgen naar huis dan? Want dan ga ik mee, naar je opa en oma ook trouwens'

'Dus je hoeft morgen nog niet weg?'

'Nee'

Hij grijnsde.

'En nu slapen jij, je bent moe'

Ik schudde mijn hoofd.

'Echt niet, ik ga lekker tv kijken. Ik ga toch niet slapen als jij er bent'

Hij grijnsde, kreeg een ondeugende twinkeling in zijn ogen.

'Is het goed als ik je daar aan hou vannacht?'

'Wie weet'

Hij gromde.

Ik zette de tv aan, vond rtl-boulevard en keek naar de items. 20 Minuten later stond het eten op tafel, het smaakte verrassend genoeg nog goed ook.
Louis zei namelijk wel altijd dat hij niet kon koken, maar ondertussen was het niet verkeerd.

Toen we uitgegeten waren pakte hij de borden en begon aan de afwas. Hij zag er heerlijk uit, een wit shirt met blauwe horizontale strepen en een lichte spijkerbroek.

Louis POV
Ik hield de borden onder de hete kraan, haalde de afwasborstel er overheen en droogde ze af. Hetzelfde gold voor het bestek en de pannen.

Na het afwassen plofte ik neer op de bank, ik voelde hoe Ellis zich tegen me aan nestelde.

Ik had haar gemist.

We keken GTST, iets wat ik soms een beetje kon volgen. Dat Nederlands bleef toch lastig voor me, maar na een jaar kon ik mezelf redelijk redden in simpele situaties. Als Ellis en ik samen waren spraken we eigenlijk altijd Engels.

Na GTST zapte Ellis naar Nederland 1, Flikken was op tv. Jammer genoeg voor haar kon ik er niks van volgen.

Ik gaf haar een kus op haar voorhoofd en ze glimlachte naar me. Vervolgens liet ze haar hoofd weer tegen mijn borst zakken en focusde zich op de tv.

Ik grijnsde.

Zachtjes legde ik mijn hand op haar bovenbeen, ze reageerde niet.
Ik begon cirkels te maken, steeds verder omhoog tot ik haar heupbot voelde. Ik maakte de cirkels steeds groter en voelde hoe ik na een tijdje tegen haar broekrand aanstootte. Ellis keek nog naar de tv zo te zien, al voelde ik wel dat haar lichaam op mijn aanrakingen reageerde.

Ik boog mijn hoofd naar haar toe, zoende haar in haar nek én na een minuut voelde ik hoe ze haar hoofd wegtrok om vervolgens mij te zoenen.
Ik grijnsde, beet plagerig op haar lip en voelde hoe haar tong die van mij raakte.

Ik zakte voorzichtig onderuit en trok haar bovenop me, opeens waren haar handen overal op mijn lichaam. Ik voelde hoe ze met haar nagels over mijn rug kraste, voelde hoe ze plagerig haar vingertoppen langs mijn broekrand liet gaan en hoorde haar af en toe heel zachtjes kreunen.

Ik trok haar hemdje uit haar broek, wilde met mijn handen haar blote huid voelen. Ze duwde zich nog dichter tegen me aan. Ik voelde hoe ze langs mijn erectie schoof. Pestkop.

Ik trok haar shirt en hemdje over haar hoofd en liet mijn blik over haar heen gaan. Wat was ze toch mooi.

Ik voelde hoe ze mijn shirt uit trok en begon te friemelen aan de riem die ik aan had. Ik deed hetzelfde en 3 minuten later zat ik in haar.

Ik fluisterde dat ik van haar hield toen ik kwam en zoende haar. Seks met Ellis was de beste seks van de wereld. Nee, correctie. Leven met Ellis was het beste van de wereld.

Met die gedachten, en de tv nog aan, vielen we in slaap. Op de bank.


Reacties:


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 16 dec 2012 - 9:27:
Wauww! Echt goed!
Je durft het meer te beschrijven dan ik, en dat vind ik knap dat je dat durft.


fallinlove
fallinlove zei op 15 dec 2012 - 18:23:
Wow! Please write a next chapter very fast! I really really like this story.