Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Temptation - Zouis » O10

Temptation - Zouis

16 dec 2012 - 16:27

1064

4

256



O10

De geluiden van de bas klonken luid en ik voelde hoe mijn eigen hartslag leek te trillen wanneer de deuren van de club achter ons sloten. Het concert was al een tweetal uur afgelopen en omdat we nu een rustpauze hadden van drie dagen hadden we besloten om met zijn allen nog eens uit te gaan.
Ik volgde Harry en wrong me achter hem door de massa heen terwijl ik voelde hoe Niall mijn shirt vastnam om ons niet kwijt te raken.
Verschillende blikken werden op ons vijven gericht, maar ik negeerde de pogingen tot flirten en wandelde opgelucht het VIP gedeelte binnen.
Harry had zich al in een van de zetels laten vallen ik zag hoe hij zijn blik over de verschillende dames lieten gaan die hem onder het dansen door zwoele blikken wierpen. Ik draaide met mijn ogen en liet me naast hem neervallen en nam een glas en de fles met champagne die klaar stond.
“Jij ?”¯ Harry schudde zijn hoofd en beet op zijn onderlip en duwde zich toen recht en wandelde de VIP ruimte terug uit, richting enkele meisjes. Ik liet mijn blik de ruimte door dwalen tot ik eindelijk vond wat, of beter gezegd wie, ik zocht. Louis.
Zijn witte shirt spande rond zijn armspieren en terwijl hij van zijn drankje sipte bewoog hij rustig mee op het ritme van de muziek. Ik zette mijn eigen glas champagne aan mijn lippen en nam een grote teug voordat ik het lege glas neerzette en richting Louis wandelde.
Voordat ik ook maar enkele stappen kon zetten klemde iemand zich vast aan mijn arm, ik draaide me verbaast half om en keek ik twee felgroene ogen.
Het meisje schonk me een stralende glimlach en begon me zachtjes, maar dwingend, richting de dansvloer te trekken. Ik had geen idee hoe ze hier was terechtgekomen, maar haar bedoelingen waren maar al te duidelijk. Ik draaide me om zodat ik naar Louis kon kijken maar merkte dat hij in een gesprek gewikkeld zat met Niall en liet me toen hopeloos meeslepen richting de dansvloer.
Het meisje scheurde tegen me aan en draaide zich om zodat ze haar achterwerk tegen mijn kruis duwde. Ik zuchtte en begon rustig de dansen terwijl ik haar bewegingen probeerde bij te houden maar merkte dat het niet echt lukte en dat ik meer nood had aan een tweede alcoholisch drankje dan een meisje dat tegen me aan stond te schuren.
Ik nam haar arm vast en draaide haar om en wees naar de bar. Ze begreep de hint en nam mijn hand vast en trok me met zich mee.
Glimlachend keek ze me aan toen ze enkele seconden later al met twee drankjes afkwam. Ik vroeg niet wat het was maar kapte het gewoon naar binnen en zette het lege glas op de bar. De tintelingen in mijn hoofd begonnen lichter te worden en bestelde een derde drankje voor ik weer naar de dansvloer werd gesleurd.

Ik had geen idee hoeveel drankjes ik had binnen gekapt, maar het meisje was ondertussen al verdwenen en haar plaats was vervangen door een brunette. Ik liet mijn handen langs haar lichaam beneden gaan terwijl ik haar ritmische bewegingen perfect volgende. Ik keek op toen ik merkte dat het meisje haar bewegingen veranderden en ze even aarzelend bleef stilstaan.
“Hi.”¯ Louis keek het meisje even aan en liet zijn blik toen op mij vallen. De ondeugendheid in zijn ogen gaf me een opgewonden gevoel dat ik moeilijk kon plaatsen of verklaren. Ik gaf hem een speelse grijns en knikte toen ik besefte wat hij wilde doen. Het meisje begon opnieuw te dansen terwijl Louis zich dichter tegen haar aan zette. Ze legde haar handen in zijn nek en terwijl ik haar heupen langs achteren vast had probeerde ze om onze beide ritmes tegelijk te volgen.
Louis zijn ogen lieten me niet los en voor enkele seconden waren we beiden in onze eigen wereld verzonken, het meisjes tussen ons in waren we al lang vergeten.
Ik knikte met mijn hoofd naar een van de uitgangen hopend dat Louis de hint begreep en liet het meisje los. Teleurgesteld draaide ze haar hoofd om toen ze merkte dat ons kleine trio nu een duo was geworden. Ik gaf haar een laatste knipoog en begon me toen tussen de massa door naar de uitgang te werken.

De deur viel achter me dicht en de kilte van het steegje overviel me even. Mijn hartslag was nog steeds gejaagd van het dansen en mijn shirt kleefde tegen mijn lichaam. Ik hoorde de deur terug opengaan en zag Louis naar buitenkomen. Zijn blik dwaalde door het steegje tot hij me had gevonden. Louis zijn wandelpas maakte duidelijk dat hij niet meer volledig sober was en beet op mijn onderlip toen hij eindelijk voor me stilstond.
Onze beiden hartslagen gingen als een gek tekeer en ik zag de schittering in zijn ogen waar ik ook zo dol op was.
“Ga je me nog kussen of hier blijven staan als een idioot.”¯ Louis zijn stem klonk schor en ik grinnikte toen ik mijn armen om zijn middel sloeg en hem dichter tegen me aantrok.
Louis beantwoorde mijn grijns en duwde me zachtjes naar achteren zodat ik tegen de muur stond. Ik hield er niet van om ingesloten te staan en wilde de situatie omdraaien, maar Louis hield me tegen en schudde zijn hoofd.
“Mijn beurt.”¯ Was al wat hij zei voordat hij zijn lippen op de mijne drukten. De smaak van alcohol was nog duidelijk proefbaar in onze zoen en ik speelde met Louis’ tong terwijl ik mijn handen over zijn lichaam naar beneden liet glijden. Ik voelde de energie door me razen en wilde niets liever dan Louis hier en nu uit te kleden. De perfecte lijnen van zijn lichaam strelen strelen en hem dichter tegen me aan voelen dan ooit.
Louis zijn lippen lieten me sneller dan verwacht rond en ik boog teleurgesteld lichtjes naar voren, vragend om meer maar Louis schudde zijn hoofd en nam zijn gsm uit zijn broekzak.
Ik fronste mijn wenkbrauwen, maar een grijns verscheen als snel op mijn gezicht toen ik merkte wie hij aan het bellen was.
“Paul….Ja….Ik en Zayn willen naar huis….neen…steegje achterin…oké.”¯
Louis stopte zijn gsm weer weg en ik drukte mijn lippen vlak bij zijn oor.
“Hmmmm, we hebben het hotel voor ons alleen ?”¯ fluisterde ik zachtjes en ik liet mijn handen naar beneden gaan en streelde zijn kruis.
Louis kreunde lichtjes en duwde me wat van zich af.
“Houd je maar in tot we er zijn.”¯


Reacties:


Elientjheu
Elientjheu zei op 12 april 2013 - 14:25:
geweldig verhaal :>


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 16 dec 2012 - 23:59:
AMEN!


Azula
Azula zei op 16 dec 2012 - 20:55:
Haha, dat hebben ze erg slim gespeeld!
Nou, bring it on! Nu wil ik weten wat Lou van plan is ook. (Nou ja, HOE)
Next!


Bodine
Bodine zei op 16 dec 2012 - 16:44:
Ik weet niet meer wat ik moet reageren, hoor. Ik vind dit verhaal beter geschreven dan je Zarry btw. ^^
Maar hé. Next next next? <3