Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Life From A Cop » H2

Life From A Cop

17 dec 2012 - 17:23

472

3

198



H2

``

‘Morgen beginnen we met het gebruiken van een pistool’ zei ze. ‘Klinkt goed’ zei ik. ze lachte. Het was raar. Ik leunde naar achteren. ‘Morgen ben je dan ook vroeg uit’ zei ze. Ik knikte lichtjes. ‘Sorry we hadden geen tijd om elkaar voor te stellen’ zei ze. ‘Ik ben Emily’ zei ze. Emily wat een mooie naam. Ik kwam uit mijn droom. ‘’Zayn’ antwoordde ik. ‘Mooie naam’ zei ze verleidelijk en speelde met haar haar.
Ik grinnikte. ‘Nou dan zie ik u morgen’ zei ze. Ik stond op en gaf haar een hand. Ik pakte mijn tas en liep naar buiten. Ik ging op een bankje zitten. En keek even op mijn mobiel. Ik pakte een sigaret van mijn zak en stak het aan. Nog geen 10 minuten kwam Emily naar buiten. Ze keek me boos aan. ‘Op je sollicitatie gesprek ga je toch niet roken’ zei ze fel. ‘Het is net voorbij’ zei ik kalm. ‘Hoe oud ben je wel’ zei ze. ‘19’ antwoordde ik haar vraag. Ik gromde. En duwde de sigaret van mijn hand. ‘Nou bedankt’ zei ik. ‘Grapje’ zei ze toen. Ik lachte er niet om. Ze lachte. Ik keek haar geïrriteerd aan. ‘Wat kan je niet tegen een grapje’ zei ze. Ik zuchtte diep. Ze kwam naast me zitten. Ze zag er wel mooi uit, ze straalde. De wind ging dor haar haren. ‘Zayn?’ zei ze. Ik kwam meteen uit mijn droom. En schudde mijn hoofd. Ze rustte haar hand op mijn been. Wat deed ze toch. Een politie vrouw doet dit toch niet. Ik keek de andere kant op. ‘Ik heb zin in morgen’ zei ze. Ik sloeg haar hand weg. ‘Ja ik ook’ zei ik en stond op. ze stond ook op. ‘Wel op tijd zijn he’ zei ze. En glimlachte naar me. ‘Ja to morgen’ zei ik. ‘Wacht krijg je baas geen eens een knuffel’ riep ze toen ik paar meters van haar vandaan was. Waarom deed ze zo. Was dit een truck om me te testen. Ik schudde mijn hoofd. ‘Later’ zei ik. ik hoorde haar zuchtten. Ik stapte in mijn auto. Het was al 2 uur. Ik zuchtte diep. En reed. Binnen een kwartier was ik thuis. Voordat ik de deur open wou doen. Deed me moeder de deur open. ‘En?’ vroeg ze meteen. ‘Ik heb een baan’ zei ik. ze gilde. En omhelsde me. Ik liep naar binnen. Ik was blij om hun zo te zien. Ik ging naar mijn kamer. Morgen was mijn eerste werk dag. Ik was blij. Maar die Emily was raar. Ik had in de vakantie geld gespaard. Ik wou alleen wonen. Ik voelde me net zo een klein kind die bij hun ouders woonde. Mijn vader zou me helpen met het zoeken van een huis. Die nacht sliep ik goed.


laat weten wat jullie er van vinden..
x


Reacties:


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 17 dec 2012 - 18:22:
Eerst ziet hij haar zitten, dan is ze raar. Dat wordt spannend!


candyXbar
candyXbar zei op 17 dec 2012 - 17:57:
Komma's*


candyXbar
candyXbar zei op 17 dec 2012 - 17:57:
Haha nice! Melding bij het volgende hoofdstuk? Btw,ik zou als ik jou was ook met lomma's werken en niet alleen met punten,verder is alles tof!