Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Forever Young with One direction » Chapter 2 - wake up sleepy head

Forever Young with One direction

19 dec 2012 - 17:17

565

1

209



Chapter 2 - wake up sleepy head

*biep* *biep* *biep*

Ik sloeg met een harde klap mijn wekker uit. Ik wreef ik mijn ogen en liep met een slaperig hoofd naar de kamer van Kayleigh en maakte haar wakker.
Het was maandag vandaag en onze eerste werkdag , hier in London.
Ik sprong onder de douche en toen ik klaar was kleedde ik me aan. Ik liep langs de kamer van Kayleigh toen ik naar beneden liep en hoorde haar mopperend haar kleren uitzoeken..

Ik liep naar beneden en maakte voor ons tweeën ontbijt. Ik deed wat brood in de broodrooster en bakte voor ons beide een eitje.
Even later kwam Kayleigh ook naar beneden en ik legde de broodjes en de eitjes op een bord en zette deze op tafel. "Goedemorgen, Lekker geslapen?" vroeg ik om de stilte te verbreken. " mmmffpp " zei Kayleigh terwijl ze aan tafel ging zitten. "het is gewoon nog zo vroeg" zei ze, voordat ze een hap van haar brood nam. Ik keek naar de klok, 7:30. Het klopt, het was vroeg maar zij moest om 8 uur al werken en ik vond het zielig om haar op haar eerste werkdag alleen te laten ontbijten en dat er dan niemand is om je uit te zwaaien en je succes te wensen.

Toen we klaar waren met het ontbijten ging Kayleigh naar boven om haar make-up te doen en haar tanden te poetsen terwijl ik de tafel af haalde en de messen en de vorken in de vaatwasser zette. Ik liep naar de woonkamer en zette de tv aan. Ik ging zitten op de bank en zapte snel door alle kanalen. Todat ik bij een zender aan kwam die opeens mijn aandacht trok. Het was zo'n roddelzender waar je alleen naar kijkt als je , je kapot verveeld of echt geen leven hebt.

Net toen ik weg wou zappen zegt de presentatrice " and then now the news of the british boyband One Direction!". Je kreeg een filmpje te zien wie ze waren en wat ze deden. Toen het filmpje was afgelopen zei de presentatrice : " After a half year of touring are the boys back in England. Today they we're spotted on their way to there home in Donacaster, Bradford, Chesire , Mullingar and Wolverhampon. They just go back, but they are performing next in Covent Garden, Next week. Luckely , they survived the European Tour! So this was it.. Hope to see you next week, Bye.

VOLGENDE WEEK ?!? hier in london? Wauw! Mijn fantasie ging natuurlijk weer helemaal met me aan de haal, over hoe ik ze zou ontmoeten en alles, todat Kayleigh op eens achter me stond en me uit me droom haalde en vroeg : "alles goed? Je was dit keer wel heel erg ver weg.. Ik viel bijna van de trap en je merkte het niet eens terwijl je dan normaal op de grond zou liggen van het lachen?!" "ja, Ja het gaat goed met me,alleen... One Direction was net op de tv en nouja, je weet wel..Ik en One Direction enzo, nou ja die presentatrice die vertelde dus even heel leuk tussendoor dat One Direction terug is van hun European Tour en dan ze volgende week optreden hier in London." zei ik veelste snel "aha en vandaag die grote glimlach" zei Kayleigh. We begonnen heel hard te lachen todat we op de klok keken. 7:45. Kayleigh trok haar Jas aan en ik wenste haar succes op haar eerste werkdag en ze vertok door de deur.


Reacties:


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 17 dec 2012 - 21:45:
Nog meer jaloersigheid!!!