Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » xLife 4 Ever... » Chapter 2: Edward Cullen

xLife 4 Ever...

19 dec 2012 - 17:02

802

1

363



Chapter 2: Edward Cullen

Flashback; Hallo klas dit zijn Hayley Williams en Bella Swan.' Zegt een man van ongeveer twee meter lang.
'O. Hallo ik ben Mr. Jhones.' Ehmm zouden jullie je even willen vorstellen?' Vraagt de leraar.
'Ja, best hoor.' Zegt Bella.
'Nou, ik ben Bella facking Swan. Haha Ik kom uit Arizona ik ebn 16 jaar ik word 15 september 17.'
'Nou..." Begon ik. "Ik ben Hayley Willianms. Ok heb twee zussen Isabella Williams beter bekent als Izzy Williams. Ze haat de Naam Isa, Bella of Isabella. Ik word ook 15 september 17 want ik ben 16. En ik kom uit Arizona. En vind deze school sowiezo kut!.' De laatste woorden screeuw ik uit de klas kijkt me aan en schieten dan in de lach. De leraal daarintegen kijkt kwaad.
'Zo Hayley ga jij maar naast Edward Cullen zitten en jij Isabella gaat aan de andere kant van Edward zitten.' Zegt hij. We lopen naar zijn tafel en ik ga aan zijn linkerkant zitten.'


Hayley POV

'Haai, Ik ben Hayley Williams,' hij kijkt me aan en zegt dan: 'Hai, Ik ben Edward Cullen.' En we schudden onder tafel onze handen. Hij schrikt ik weet alleen niet waarom. 'Willen Mevrouw Williams en Meneer Cullen even stil zijn?' Vraagt hij. 'Chagerijn...' Mompel ik. 'Zeg...' Beging Edward hij zegt het zo zacht dat zelfs Bella het niet hoort 'Ben jij een vampier?' Vraagt Hij doodleuk alsof het niet raar en onbeleefd is om dat te vragen! 'Waarom wil je dat weten? Het gaat je trouwens niks aan!' Snauw ik boos naar hem toe! Hoe onbeleefd kan je zijn! Nouja, onze familie bestaat uit alleenn vampieren maar mijn zusjes en ik zijn halfjes is dat wat hij wil horen? 'Williams er uit!' Zei de leraar, snel manipuleer ik zijn wel en dwing hem om te zeggen dat hij een grapje maakte. De gave heb ik van Tanya gekopieerd, mijn gave is om gavens te kopieren en dan kan ik ze houden tot ik dood ga. Wat wel raar is is dat mijn zusjes precies dezelfde gaven hebben. But Whatever How Cares About It! vraag ik mezelf af. 'Ik maakte maar een grapje.' Zei de leraar en Edward keek me aan alsof ik een misdaad heb begaan. Sukkel. 'Wat zei je?' Vroeg hij kwaad ik keek hem aan zonder emoties ofzoeiets. Sjit en snel doe ik mijn schild weer om. Bella kijkt naar me en ik kijk terug nu pas valt het me op dat ze dezelfde kleur ogen heeft als mij. Vampier denk ik dan deze keer hoort Edward het niet, ik mocht hem nu al niet!


Jordana POV

'Ik verveel me dood...' ferluister ik naar een meisje genaamd Angela. Ze kijkt me even aan en glimlacht 'Haha Miss Pearl is de stomste lerares ooit. En dan heb je nog meneer Botermans, en nog veel meer leraren je merkt het nog wel.' Zegt ze. Aan de andere kant van mij zit een meisje Jessica en voor ons Lauren echt een tutje! Ik vraag me af of Izzy het leuk heeft ze heeft het tenslotte niet echt met school niet dat ik dat wel heb of Hayley. Ik denk terug aan Arizona toen onze ouders storven niet dat izzy of hayley dat weet ik heb mijn ouders uit hun gehoeugen gewist en nu denken ze dat Charlie en Renee onze echte ouders zijn niet dat het zo is onze echte ouders zijn Casey en Jullian en ze hadden een geheime dochter Jillian maar die was op haar 14e weggelopen volgens geruchten zou ze nu ook vampier zijn en 20 zijn. Er rolt een traan over mijn wangen en het worden er steeds meer. Ik ben dan wel gothic maar ik heb nog wel gevoel, het doet me oijn dat Izzy en Hayley onze ouders niet meer kennen. Snel veeg ik me tranen af maar ik heb denk ik geluid gemaakt want de hele klas keek me aan. Ik keek ze zonder emotie aan alleen vanbinnen ging ik stuk van de emoties. 'Meneer, ik voel me niet zo lekker.' De lerares kijkt me aan en zegt dan 'Ga maar even afmelden en dan zie ik je hopelijk morgen weer,'zegt ze. Ik snap niet wat Angela zo stom aan haar vind maar het zal wel.


Isabella(Izzy) POV

'Jullie moeten morgen het huiswerk af hebben! En als je te laat bent dan mag je hem vijf keer overschrijven morgen is trouwens het kerstgala dus kleed je goed.' Zegt de lerares ik ken haar nog maar vijftig menuten en ik mag haar al niet. Ik denk dat ik naar huis ga 'Mevrouw ik voel me niet zo lekker.'zeg ik. 'Oké, en wat wil je dat ik doe? Ik kijk haar vol ongeloof aan en dring haar wil in om te zorgen dat ze me vertelt dat ik mag afmelden. Toch wel handig die gavens kopieëren denk ik.


Ik hoop dat jullie het leuk vonden xo


Reacties:


fallinlove
fallinlove zei op 22 dec 2012 - 18:29:
Leuk echt leuk!!!!