Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Temptation - Zouis » O11

Temptation - Zouis

22 dec 2012 - 14:25

1427

4

276



O11

Dit hoofdstuk bevat alleen maar +16 dus als je dat niet leest kan je dit het best skippen. Ik wilde er eigenlijk nog een stuk aanplakken dat niet +16 was maar ik eh liet mezelf een beetje meeslepen tijdens het schrijven van dit woeps

Mijn handen trilden lichtjes toen ik de sleutel uit mijn jeans haalde. Mijn ademhaling verzwaarde duidelijk hoorbaar wanneer Louis zijn lippen in mijn nek drukte en zachtjes op mijn huid beet die onmiddellijke reageerde op zijn aanrakingen.
Mijn hele lichaam was gespannen terwijl het verlangde naar Louis zijn aanrakingen. Ik snakte naar hoe het voelde wanneer zijn vingers mijn huid vederlicht streelden, naar hoe zijn handen elk deel van mijn lichaam leken te verkennen, naar zijn bedreven tong tegen mijn gloeiende huid.

Louis’ armen waren om mijn lichaam geslagen en ik draaide de sleutel met moeite om terwijl ik me op mijn ademhaling probeerde te concentreren. Ik voelde zijn kruis tegen mijn achterwerk schuren en beet op mijn onderlip terwijl ik de hoteldeur openduwde.
Louis’ lippen waren al op de mijne voordat ik de deur dichtgooide en hem er ferm tegenaan drukte. Zijn handelingen waren begerig, bijna smekend en Louis kreunde zachtjes tegen mijn lippen terwijl ik de zoom van zijn shirt vastnam en omhoog trok.
Voor een fractie van een seconden lieten onze lippen elkaar los om dan weer hopeloos op elkaar te worden gedrukt. Louis duwde zijn armen zachtjes tegen mijn borst en zette een aarzelende stap verder. Mijn vingers gingen over zijn ontblote schouders naar zijn nek voordat ze zich verstrengelde in zijn haren en ik mijn lichaam nog dichter tegen hem duwde.
De lust en adrenaline die door me heen ging maakte dat mijn hoofd lichtjes draaide en de gevoelens die ik al had werden vergroot.
Louis begon behendig de knopen van mijn shirt los te maken en wreef zijn lichaam ondertussen tegen me aan. Mijn broek begon pijnlijk strak te zitten en ik kreunde klagend wanneer hij mijn shirt op de grond gooide en me op het bed duwde.
Voor enkele seconden keek Louis me aan. Zijn ademhaling snel en opgejaagd en ik wist dat de lust die in zijn gezicht af te lezen was een exacte kopie was van de mijne.
“Louis.”¯ Jammerde ik zachtjes en ik nam zijn hand en trok hem naar me toe.
Ik snakte naar meer. Ik wilde meer. Ik had het nodig.
Mijn handen wreven over zijn heupen en liet streelde de extra gevoelige huid vlak boven de rand van mijn boxers.
“Fuck Zayn-“ Louis hijgde in mijn nek, zijn warme adem zorgde voor kippenvel en ik grinnikte wanneer ik eindelijk zijn broek naar beneden deed. De rekker van zijn boxers stond gespannen onder zijn erectie. Mijn ogen gleden terug omhoog, elk aspect van Louis ontblote torso in zich opnemend.
Hijfronste zijn hoofd en drukte zijn voorhoofd tegen het mijne.
“Hmmmm.”¯ Ik grinnikte bij het zien van de hopeloosheid in zijn ogen en duwde hem voorzichtig op zijn rug zodat ik me boven hem kon heffen.
Mijn armen trilden onder mijn gewicht en ik beet, zoog en bewerkte elk stukje huid van zijn nek terwijl lichte rode vlekken verschenen die snel een diepere paarse kleur kregen.
Louis liet zijn handen naar beneden glijden en ik rilde van de opwinding wanneer ik mijn jeans naar beneden voelde schuiven en wriemelde me er behendig uit.
Mijn handen namen die van Louis vast en ik hield ze boven zijn hoofd terwijl ik mijn onderlichaam voorzichtig op hem liet neerkomen. De dunne stof van onze boxers was het enige wat onze beiden erecties van elkaar onderscheidde en ik voelde de warmte van Louis zijn lichaam en het vage kloppen van een hartslag door de stof heen.
Ik bewoog mijn heupen naar voren en zorgde ervoor dat elk deeltje van mijn lichaam tegen dat van Louis schuurde.
“Oh god.”¯ Mompelde Louis door zijn driftige ademhaling door en ik voelde zijn lichaam bewegen onder het mijne, wanhopig voor meer.
“Hmmm, feels good?”¯ Ik spinde zachtjes in zijn oor en zag hoe hij zijn ogen dichtkneep en sloom knikte terwijl zijn tong over zijn lippen ging.
Ik drukte mijn lippen op zijn sleutelbeen en begon mijn weg naar beneden tot ik vlak bij zijn boxers was. Mijn tanden trokken voorzichtig aan de stof en ik keek tussen mijn wimpers door naar omhoog.
Louis had zijn ogen nog steeds gesloten, zijn mond lichtjes open en ik zag de lichte frons tussen zijn wenkbrauwen verschijnen wanneer ik me terug opdrukte en naar boven kroop.
Ik drukte mijn lippen weer op de zijne en schoof zijn boxers naar beneden. Ik nam zijn erectie in mijn hand en begon de zachtjes duwende, opwaartse beweging te maken terwijl Louis zijn vingers met mijn haren verstrengelden en me zowaar nog dichter tegen zich aantrok.
Mijn ademhaling begon onregelmatig te worden en ik voelde hoe meer ik Louis naar de zijn hoogtepunt probeerde te brengen hoe meer de gevoelens mijn eigen maag deden te verstrakken. Hoe opgewonden Louis ook was, het feit dat hij onder mij lag de kreunden en mijn naam zachtjes smeekte maakte dat mijn eigen opwinding met de seconde vergrootte.

“Louis.”¯ Ik liet hem los en drukte me weer op zodat ik boven hem ging. Ik beet op mijn onderlip en wachtte tot Louis zijn ogen terug opendeed.
“Zayn wat-“ Zijn stem klonk schor en rauw en ik slikte en onderdrukte de neiging om mijn lippen weer op de zijne te drukken.
“Ik wil meer.”¯ Ik had al een tijd met het idee gespeeld, maar had het nooit durven uit te spreken. Mijn ogen scande zijn gezicht en tot mijn opluchting krulden zijn roze, lichtjes opgezwollen, lippen om in een glimlach.
Hij drukte ze weer op de mijne en duwde zich op zijn ellebogen af. Mijn hartslag raasde in mijn keel toen zijn handen mijn boxers naar beneden drukte. Mijn keel kneep lichtjes dicht toen Louis me voorzichtig opdraaide. Zijn borstkas tegen mijn rug geperst.
Ik kneep mijn lippen fijn over elkaar toen Louis zijn lippen langs mijn oor streek.
“Klaar ?”¯
Ik knikte en haalde diep adem.
“Fuck Louis!”¯
Ik gooide mijn hoofd lichtjes naar achter toen Louis in me kwam en voelde mijn hartslag versnellen. Mijn handen grepen die van Louis die hij om me heen had geslagen en ik probeerde het verscheurende gevoel weg te duwden.
Louis duwde zijn heupen zachtjes naar voren en ik jammerde toen de pijn zich door mijn lichaam verspreidde.
Mijn nagels drukten in Louis’ handpalmen terwijl ik probeerde om mezelf over het gevoel heen te zetten.
Louis bewoog weg van me en ik kneep mijn ogen dicht.
“Sorry.”¯ Zijn warme ademhaling in mijn nek kalmeerde me lichtjes. Ik snakte hoorbaar naar adem wanneer hij zijn heupen zo sloom mogelijk weer naar voren bewoog, hopend om het zo aangenaam mogelijk voor me te maken. Louis herhaalde de beweging voorzichtig en ik voelde mijn lichaam langzaamaan aanpassen aan zijn bewegingen.
Louis kreunde mijn naam zachtjes en ik merkte hoe zijn bewegingen bruter en sneller werden. Zijn handen gleden af naar mijn eigen erectie en ik duwde me zachtjes dichter tegen hem en naar beneden wanneer zijn hand voorzichtig de pompende beweging begon te maken. De toppen van de vingers streelde mijn eikel.
Ik besefte dat we nog nooit zo close waren geweest, onze lichamen met elkaar verstrengeld terwijl ze bewogen als één.
Mijn lichaam schreeuwde om verlossing en om voor altijd te blijven doorgaan op hetzelfde moment.
“Oh shit Zayn.”¯ Louis’ stem werd luider en ik beet hard op mijn onderlip om het niet uit te schreeuwen. Mijn hoogtepunt kwam dichterbij en het intense plezier dat zich van mijn onderbuik door mijn hele lichaam verspreidde liet mijn tenen omkrullen.
Ik kwam klaar terwijl mijn handen in Louis bovenbeen drukten. De afdrukken van de nagels pijnlijk zichtbaar. Louis’ naam verliet mijn lippen samen met enkele scheldwoorden en ik liet me uitgeput helemaal achteruitzakken.
Ik voelde hoe zijn eigen bewegingen het top-tempo aan het bereiken waren en jankte wanneer Louis in mijn schouder beet in een poging op zijn eigen kreten wat te smoren.
Een laatste schok ging door mijn lichaam en ik voelde Louis’ lichaam verslappen wanneer het gevoel van intens genot door hem heen stroomde.
Hij trok me mee met zich naar achteren toen hij zich achteruit liet vallen op het bed en ik rolde van hem af. Mijn ogen dwaalden over zijn volledig uitgeputte lichaam en het na-seks gevoel gonsde door me heen en maakte mijn gedachten dof en sloom.
“Dat was geweldig.”¯ Louis klonk uitgeput en hij draaide zijn hoofd naar me zodat ik mezelf voor enkele seconden in zijn ogen verloor.
Ik speelde met zijn vingers en beet op mijn onderlip en knikte.
Ik trok hem wat dichter naar me toe en voelde hoe Louis zijn armen om me heen wikkelde en zijn hoofd tegen zijn borstkas legde. Zijn ademhaling vertraagde en ik liet mijn vingers cirkelende bewegingen over zijn bovenarmen maken terwijl de vermoeidheid de bovenhand nam.

Wel ik vind dat altijd ergens wat gíªnant om te posten want straks denken jullie nog dat ik sex-obsessed ofzo ben hi


Reacties:


dreamangel zei op 4 jan 2013 - 22:51:
plz meldingvals je veder bent


Bodine
Bodine zei op 25 dec 2012 - 19:12:
Grappig eigenlijk. Ik zat me van de week net af te vragen waarom er in One Direction fanficties nooit iemand van achteren genomen wordt. Dit is werkelijk de eerste One Direction fic die ik lees, waarin dat gebeurt.
Als Louis nou weer rot gaat doen en gaat zeggen dat 'ie niet gay is, dan ga ik 'm slaan, okay? Homo.
NEXT. ^^
Sorry dat ik zo laat pas lees, ik was niet thuis.


Azula
Azula zei op 22 dec 2012 - 14:59:
Sexy chapter hoor! En ik vind niet dat je sex-obsessed bent, want
het is een gay-fictie en ik persoonlijk vind dit erbij horen. Hoewel
ik het nooit zo prachtig kan beschrijven zoals jij dat doet, echt goed meis!
Neeeeext? (;


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 22 dec 2012 - 14:49:
Ik heb geen mening over iemand persoonlijk, tot dat ik hem/haar in het echt ontmoet heb.
Wees daar maar niet bang voor.
En je verhaal is gewoon super goed.
Je kan het omschrijven, en toch dat het niet té erg is.

Ik vind dat echt super knap!