Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Forever Young with One direction » Chapter 3 - ready to work

Forever Young with One direction

22 dec 2012 - 18:01

979

0

177



Chapter 3 - ready to work

A/N: ik heb een tijdje niet ge-update vanwege school enzo, maar nu met de vakantie ga ik proberen om meer te plaatsen. xx bedankt voor het lezen!

Ik liep naar boven en zette mijn laptop aan. ik liep langs de kamers van Nic en Esmee toen ik naar de badkamer liep en keek snel bij Esmee haar kamer binnen. En ik zag dat ze nog lag te slapen. Ik liep langs de kamer van Nic en hoorde vanaf de gang aan zijn gesnurk dat hij nog lag te slapen dus ik liep veder naar de badkamer om mijn make-up te doen en mijn tanden te poetsen.

Toen ik klaar was liep ik terug naar mijn kamer en ging op mijn bed zitten met mijn laptop op schoot. Ik starte twitter op en scrollde totdat ik een tweet zag :

@NiallOffical "it's great to be back. Thank you Europe, You're AMAZING!'

ze waren dus echt weer terug in England en ze zouden volgende week waarschijnlijk dus echt hier in London op Covent Garden gaan optereden.
Ik checkte mijn Facebook en zette erop dat ik vandaag mijn eerste werkdag had en wat er de afgelopen week was gebeurd. Toen ik hiermee klaar was sloot ik mijn laptop af en keek op de klok, 8:30. Wat zou ik eens gaan doen? ik moest om 12 uur bij Nando's zijn, dus ik besloot naar beneden te gaan en een film te kijken. Ik koos Twilight en stopte deze in de dvd-speler.

Een half uur later kwam Nic naar beneden. "Goedemorgen, lekker geslapen? " vroeg ik. jeetje ik kan wel een bandje opnemen. Ik heb het vandaag al 4 keer gezegd, dacht ik bij mezelf. "ja hoor,alleen een beetje kort." antwoordde hij vanuit de keuken. Hij liep terug de woonkamer in met een kop koffie in zijn hand."wat kijk je?" vroeg hij tussen twee slokken koffie door. "oh, gewoon een raar meisje dat houd van een glinsterende vampier." Nic begon te lachen om mijn antwoord en liep terug naar boven. Ik zette de dvd weer op play en keek veder.

1,5 uur later was de film afgelopen en ik ging naar boven om mij klaar te maken voor mijn werk. ik deed mijn haar in een staart en checkte mijn make-up. ik hoorde vanuit de kamer van Esmee geluid komen dus ik liep er naar toe om te kijken wat er aan de hand was. Ik deed de deur open na geklopt te hebben en zag haar met haar laptop op haar schoot zitten. Ik ging naast haar zitten en zag dat ze met haar ouder en broertje en zusjes aan het skype was. ik zei Hoi en zwaaide na de camera. Ik zei tegen esmee:" ik moet om twaalf uur weg naar mijn werk, wil jij ervoor zorgen dat Nic het huis niet in de fik zet ?" vroeg is snel. "ja, ja komt goed!"zei ze terug.

Het was inmiddels half twaalf dus ik pakte mijn jas en deed mijn schoenen aan en pakte mijn mobiel van de tafel. Ik wist dat Kayleigh ieder moment Poauze zou hebben dus ik stuurde haar een sms

" Heeeeey, hoe gaat het met onze harde werkster? xx "

net toen ik de deur uit wou lopoen kreeg ik een berichtje.

"heei, ja het gaat echt super!! jij ook succes voor straks.. tot vanavond xx K "

ik stopte mijn mobiel in mijn zak en riep :" Ik ga, tot vanavond." "daag succes" zeiden ze beide in koor. Ik deed de deur dicht met een glimlach op mijn gezicht, Nic en Esmee zouden echt een leuk koppel zijn, dacht ik bij me zelf, en liep naar mijn werk.

Toen ik mijn werk binnen stapte, kwam Yasmine al naar mij toe rennen en vroeg" heb je het al gehoord?" "Wooooohh, wacht, wat?" vroeg ik in shock van haar enthousiasme. "van One Direction, dat ze weer terug zijn?" zei ze met een afwachtende uitdrukking op haar gezicht. "euhhh... laat ik zeggen dat ik bijna van de bank af viel, toen ik het hoorde" Yasmine moest lachen om mijn antwoord en na nog wat gepraat te hebben besloten we aan het werk te gaan.ik kreeg van haar een uniform het kleedde me snel om in de wc. Door de dag heen leerde Yasmine mij alles wat ik moest weten. De lunch om 1 uur had ik overleefd, maar het was nu al rond 4 uur en de eerste mensen kwamen al binnen voor hun avondeten.
Ik dacht dat de lunch druk was maar vergeleken met de avond was het niks. Veel mensen vroegen of ik nieuw was en zeiden dan voordat ze weggingen dat ze vonden dat ik het goed deed voor mijn eerste dag en gaven me vaak een fooi. Hier kon ik wel aan wennen!

na een uur of twee begon de druk al af te nemen en de laatste mensen gingen weg. Yasmine en ik maakte de tafels schoon en andere zette daarna de stoelen op tafel. Tijdens het schoonmaken praatte Yasmine en ik over van alles en nog was ; hoe het was in Nederland, onze familie, hobby's en natuurlijk One Direction. Het was 00:30 toen ik vertrok vanaf Nando's. Yasmine en ik konden een heel stuk samen lopen, dus besloten we hier ook voor morgen af te spreken. Ik gaf haar snel een knuffel toen ik bij mijn appartement aangekomen was en stapte naar binnen.
Ik hoorde geluiden vanuit de woonkamer komen, dus ik liep ernaar toe om te kijken wat er aan de hand was, en ik zag dat de tv aanston en kayleigh die in slaap was gevallen op de bank. Ze had vast op mijn gewacht, maar was ze inslaap gevallen tijdens het nieuws ofzoiets. Ik pakte een deken die naast de kachel lag en legde deze over haar heen. ik deed de tv uit en liep naar boven. Ik poetste mijn tanden en kleedde mij om en ging mijn bed in.ik deed mijn oortjes in mijn oren en sloot ze aan op mijn mobiel. Bij Wake me up van Ed Sheeran viel in in een diepe slaap, denkend aan wat ik vandaag allemaal had meegemaakt.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.