Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Op tour met...ONE DIRECTION!?! » Hoofdstuk 1

Op tour met...ONE DIRECTION!?!

24 dec 2012 - 20:03

867

1

280



Hoofdstuk 1

Mihoko POV

Ik doe de laatste paar kledingstukken in mijn koffer en glimlach. Vandaag zou ik met mijn tante Lou mee gaan op tour zodat ik op mijn nichtje Lux kan passen. Met wie ze op tour is weet ik niet maar dat kan me niet schelen. Alles is beter dan waar ik nu woon. Iedereen vind me hier raar en scheld me voor van alles uit. Vorige week vroeg mijn tante ineens of ik mee wou op tour.

-----------flashback------------

Ik kijk met een glimlach naar Lux die lachend op mijn schoot zit te spelen met mijn haar. "je zou een goede oppas voor haar zijn" zegt mijn tante Lou die op de bank tegenover me zit. Ik grinnik even "ze mag me en ik mag haar" zeg ik. Lou knikt en kijkt naar mij en Lux.

Ik begin met Lux te spelen en glimlach. "cutiepie" zeg ik. Ik druk een kus op haar voorhoofd en speel weer verder. "hoe gaat het op school?" vraagt Lou. Ik bijt op mijn lip en zwijg. "word je nogsteeds lastig gevallen door die jongens?" vraagt ze. Ik knik langzaam en hoor haar zuchten. Dan staat ze op en mijn moeder loopt met haar mee. Ze gaan de gang in en zodra de deur dicht is hoor ik ze ruzieën. Ik zucht even. Dat gebeurt de laatste tijd wel vaker, al sinds ik 18 ben geworden 3 maanden geleden.

Lux klimt van mijn schoot af en ik pak haar lievelingsknuffel. "kijk eens Luxie" zeg ik terwijl ik met het knuffeltje schud. Lux begint te lachen en klimt weer bij me op schoot om de knuffel te pakken. Ik grinnik even en geef haar de knuffel. Lux begint er mee te spelen en ik glimlach.

Dan komt er een liedje van One Direction op de radio en ik rol met mijn ogen. Ik ben nooit echt fan geweest van One Direction, geef mij maar Black Veil Brides of Sleeping With Sirens. Lux vind One Direction blijkbaar wel leuk want ze laat meteen haar knuffel vallen en begint mee te klappen met de muziek. Ik grinnik even en kijk naar Lux.

Dan komen mijn tante en moeder weer binnen. "Miki, kan ik je even spreken?" vraagt mijn tante Lou. Ik knik en zet Lux van mijn schoot af. Dan sta ik op en loop met tante Lou mee naar de gang. Ze sluit de deur achter ons en kijkt me dan aan "ik wil je een voorstel doen, zou je met mij mee willen op tour zodat je de vaste oppas word van Lux?" vraagt ze. Ik kijk haar verbaast aan en begin dan breed te glimlachen. "ja!" zeg ik. Ik vlieg haar om de nek en knuffel haar stevig.

Als ik haar weer los laat kan ik alleen maar breed glimlachen "maar hoe zit het met school?" vraag ik. "nou de jongens krijgen prive les dus je kan wel met hun mee doen" zegt ze. Ik knik "en het mag van mijn moeder?" zeg ik dan. Mijn moeder kon soms overbeschermend zijn dus het verbaast me dat mijn moeder dit toe staat. "ja, het mag van haar ook" zegt ze.

Het enigste wat ik nu nog kan doen is glimlachen, ik mag met mijn tante mee op tour door Europa! Eindelijk verlost van alle pesterijen en treiteringen!

------------Einde Flashback-----------------

Ik doe mijn koffer dicht en kijk nog even mijn kamer rond. Zeven maanden zou ik weg blijven en ik zou dit alles dus echt niet missen! Ik sta op en sleep mijn koffers mee naar beneden waar mijn tante staat te wachten. "ben je klaar?" vraagt ze. Ik knik en kijk naar mijn moeder. Die geeft me een knuffel en ik neem afscheid van haar.

Tante Lou loopt naar buiten en ik loop met mijn koffers achter haar aan. Mijn koffers worden in de kofferbak gedaan en ik stap in. Naast mij zit Lux te klappen "Ieki!" zegt ze. Ik grinnik en aai over haar hoofd. Dan start tante Lou de auto en beginnen we te rijden.

De hele rit zit ik met een glimlach uit het raam te kijken en af en toe met Lux te spelen. "heb je er zin in?" vraagt mijn tante. Ik knik en kijk dan weer naar buiten. Na 2 uur rijden zijn we Eindelijk bij het vliegveld. De jongens waren al in Europa en wij zouden daar nu heen gaan waar de tourbus te wachten stond.

******

De volgende dag zitten we in de taxi naar het hotel waar de tourbus bij stond. Het is een uur rijden en ik luister bijna de heletijd naar mijn muziek op mijn mp3. Nogsteeds wou mijn tante niet vertellen welke band we mee zouden gaan touren, ik zou het vanzelf wel zien zei ze. Ik vroeg verder maar niet door.

Als de taxi stopt ben ik er als eerste uit en ik kijk naar de tourbus die op de parkeerplaats staat. Met een brede grijns loop ik er heen en mijn tante doet de deur open. Ik loop naar binnen en kijk rond. Dan valt mijn blik op de 5 jongens die in de bus waren. Drie met bruin haar, één met blond haar en één met zwart haar. Meteen herken ik ze. DIT KAN JE NIET MENEN!?!


Reacties:


Letra
Letra zei op 26 dec 2012 - 19:38:
I think I'm gonne enjoy this story. Ik ga gauwww verder (: