Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Op tour met...ONE DIRECTION!?! » Hoofdstuk 2

Op tour met...ONE DIRECTION!?!

24 dec 2012 - 20:04

672

1

241



Hoofdstuk 2

Miki's POV

Ik wil meteen weer omdraaien en de bus uit lopen maar een hand trekt aan mijn arm. "waar ga je heen, schoonheid?" vraagt een flirterige stem. Ik trek mijn arm los en kijk de jongen boos aan. "weg van hier, ik had niet gevraagt om met een stelletje verwende popsterretjes opgescheept te zitten" snauw ik. Ik wil verder lopen maar dan komt mijn tante binnen. "ik zie dat je de jongens al hebt ontmoet. Miki dit zijn Harry, Niall, Zayn, Louis en Liam" zegt ze. Ik rol even met mijn ogen "ja, en ik ga" zeg ik. Ik wil langs haar lopen maar ze houdt me tegen. "hoho, waar ga jij heen? Ik dacht dat je mee wou" zegt ze. "ja maar niet met HUN" zeg ik terwijl ik naar de jongens wijs. "waarom niet?" vraagt ze. "ze zijn verwend, denken dat ze alles zijn en hebben geen greintje zelfrespect!" zeg ik. "hey dat is niet waar!" zegt de blonde jongen die volgens mij Niall heet. Ik negeer hem en mijn tante aan "wat heb je liever, hier zitten of bij je moeder met die vervelende kinderen?" vraagt ze. Ik zucht en loop met een boos gezicht naar de bank waar ik op neer plof.

De jongens kijken me fronzend aan en ik geef een boze blik terug waardoor ze meteen weg kijken. Mijn tante zet mijn koffer bij de slaapcabines. "hell no! Ik ga niet bij hun in de buurt slapen!" zeg ik. Ik zie de jongen met bruine krullen naar me grijnzen "als je ook maar één vinger naar me uitstrekt zal je die terug vinden bij de composthoop zonder je lichaam" grom ik. Ik sta met tegenzin op en breng mijn koffer naar het overgebleven bed bij de slaapcabine's. Ik zucht en ga op het bed zitten. Hoe moet ik 7 maanden overleven met One Direcion!?

Ik pak mijn mobiel en doe de oortjes in. Ik zet het liedje 'Gangsta Sexy' van Hollywood Undead op en glimlach. Ik sluit mijn ogen en begin vanzelf mee te nuriën. Wat ik niet merk is dat Harry binnen komt en naar me zit te kijken in de deuropening. Als ik mijn ogen open schrik ik van zijn aanwezigheid. "je bent zo best lief, als je niet zo chagarijnig doet" zegt hij. Ik rol even met mijn ogen en doe mijn muziek uit "wat maakt het jou uit, meneer perfect" mompel ik. "nou ik heb liever dat je zo doet dan dat je ons allemaal af snauwt" zegt hij. Ik zucht en kijk weg. Harry loopt weer naar de jongens en ik zet mijn muziek weer aan. Hopelijk gaan de 7 maanden snel voorbij...

****

"Miki...Miki?" vraagt een stem terwijl ik heen en weer word geschud. Ik open langzaam mijn ogen en zie Harry naar me grijnzen. "wat nou weer?" grom ik. "je was in slaap gevallen, we hebben ondertussen al een stuk gereden en zijn bij het hotel" zegt hij. Ik knik even en duw hem dan aan de kant zodat ik uit mijn bed kan klimmen. "Ieki!!" roept Lux als ik de kamer binnen kom gelopen. "hey kleine" grinnik ik. Ik til haar uit de box en begin met haar te spelen terwijl ik naar de bank loop. Ik ga naast Liam op de bank zitten en speel verder met Lux. "je bent goed met kinderen" zegt Liam. Ik rol even met mijn ogen "bedankt, waar is mijn tante?" vraag ik. "ze is even boodschappen doen" zegt Liam. Ik knik en richt mijn aandacht weer op Lux.

Even later komt tante Lou weer terug en ik zet Lux van mijn schoot af zodat ze naar haar moeder kan kruipen. "was ze een beetje lief?" vraagt Lou. Ik knik en glimlach. "mooizo" zegt ze. Ze kijkt naar de jongens "Jongens, Simon zei dat we vanavond uit eten gaan dus jullie moeten nette kleding aan" zegt ze. Ik grinnik om de jongens hun gemopper, "lekker voor jullie" zeg ik. "Jij dus ook Yué" zegt tante Lou. Ik grom binnenmonds en doe mijn armen over elkaar.


Reacties:


candyXbar
candyXbar zei op 24 dec 2012 - 20:08:
Nice why does she hates 1 direction?ö naja. geef je me een melding bij het volgende hoofdstuk?