Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Op tour met...ONE DIRECTION!?! » Hoofdstuk 3

Op tour met...ONE DIRECTION!?!

24 dec 2012 - 20:06

674

2

257



Hoofdstuk 3

Miki's POV

Ik kijk met een chagarijnig gezicht in de spiegel naar de jurk die ik van mijn tante aan moest. We zouden zo uit eten gaan en ik moet per sé mee. Mijn tante wil dat ik de jongens beter leer kennen maar dat is het laatste wat ik wil. Ze zijn stuk voor stuk irritant. En dan vooral Harry. Om één of andere reden zit hij me de heletijd aan te kijken en als ik terug kijk kijkt hij snel weg. Het geeft me een raar gevoel.

Plots bonkt Louis op de deur dat we gaan en ik zucht even. "ik kom al" grom ik op een lage toon terwijl ik naar de deur loop. Ik doe hem open en loop door zonder Louis ook maar één blik te gunnen. "die jurk staat je echt leuk" zegt mijn tante. Ik glimlach zwak naar haar en haal een hand door mijn haar.

"kom jongens we gaan" zegt ze. Ik loop met de rest mee naar buiten en zie dan de limo staan waarmee we naar het restaurant zouden gaan. "wow, die is groot..." mompel ik. Ik voel Harry zijn hand op mijn schouder leggen en zucht even. "waarom doe je dat?" vraag ik. "vind ik leuk" zegt hij nonchalant. Ik rol even met mijn ogen en schuif zijn hand van mijn schouder af.

Ik stap in de limo en grijns even. Dit is de eerste keer dat ik in een limo zit en het bevalt me wel. Ik kijk naar mijn tante en de jongens die ook in stappen en zodra de deur dicht is begint de chafeur te rijden. Ik kijk even naar Harry. Hij begint me echt op de zenuwen te werken af en toe. Hij is irritant, ijdel, egosentrisch, knap. WOW, waar kwam die laatste vandaan!?

Ik bijt op mijn lip en kijk weg van Harry. Ik vind hem niet knap, hij is een irritant popsterretje! Ik zucht en kijk naar buiten.

Al snel zijn we bij het restaurant en de seconde nadat we uitgestapt zijn wordt er van alle kanten foto's gemaakt. Ik knipper een paar keer om te wennen aan de flitsen en voel een hand in die van mij. Ik denk niet na over wie het kan zijn en loop mee naar binnen.

Pas als we binnen zijn zie ik dat het Harry is die mijn hand vast houdt en ik word rood. "wat doe je!?" vraag ik terwijl ik mijn hand terug trek. Harry zegt niks en grinnikt terwijl hij door loopt. Ik trek een wenkbrauw omhoog en loop dan maar met de rest mee naar binnen.

Er komt een serveerster naar ons toe gelopen die ons naar onze tafel brengt. Harry gaat tegenover mij zitten maar ik besteed geen aandacht aan hem en bestudeer de menukaart. Als ik iets gekozen heb kijk ik heel even naar Harry die me grijnzend aan kijkt. Ik rol even met mijn ogen en kijk naar Niall en Louis die druk in gesprek zijn.

Niet veel later word ons eten gebracht en ik begin rustig aan mijn eten. "dus Miki, als je niet van onze muziek houdt, waar hou je dan wel van?" vraagt Louis. Ik kijk hem aan en haal mijn schouders op "ik hou meer van crunkcore en screamo, mijn favorite bands zijn Hollywood Undead en Black Veil Brides" zeg ik.

Louis trekt zijn wenkbrauwen verbaast op en ik grinnik even. "niet veel mensen kennen ze" zeg ik. "Ik wel" zegt Harry. Ik frons en kijk hem aan. "hoe heet de leadsinger van Black Veil Brides?" vraag ik hem. "Andrew 'Andy' Biersack" zegt hij. Ik kijk hem verbaast aan "ik weet meer dan je denkt" zegt hij grinnikend.

De rest van het etentje ben ik aardig stil en kijk af en toe wantrouwig naar Harry. Hoe kan het dat hij geïntresseerd is in mijn soort muziek? Hij lijkt daar helemaal niet het type voor. Zou ik me in hem hebben vergist? Nee hij blijft een irritant (vreselijk knap) popsterretje. DAMN IT! Nu dacht ik weer dat hij knap is, daar moet ik mee stoppen!


Reacties:


Mashaa zei op 25 dec 2012 - 20:36:
omg! Echt leuk verhaal Verder gaan !

Melding?


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 25 dec 2012 - 0:45:
Love is in the Airr

Meldingg?