Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Op tour met...ONE DIRECTION!?! » Hoofdstuk 4

Op tour met...ONE DIRECTION!?!

26 dec 2012 - 14:14

484

5

283



Hoofdstuk 4

Miki's POV

Ik zucht en kijk naar Lux die rustig met haar teddy beer speelt. De jongens hebben nu een concert en mijn tante is mee dus ik moet op Lux letten terwijl ze weg zijn.

Ik haat mezelf erom maar in de week dat ik nu met de jongens op tour ben, ben ik ze aardig gaan vinden. Louis probeert te zorgen dat ik hun muziek leuk ga vinden, lukt !hem nog niet echt. Niall en ik houden allebij wel van lekker eten. Zayn kan er niet tegen dat ik langer voor de spiegel kan staan dan hem (we hebben serieus gekeken wie er in de ochtend het langste over doet). Liam is ongeveer mijn beste vriend geworden en Harry... Ik weet niet wat ik van hem moet vinden. Hij flirt vaak met me en ik wijs hem elke keer af maar ergens vind ik het wel fijn. AAN NIEMAND VERTELLEN!!

Elke keer dat hij met me flirt zeg ik dat hij op moet houden maar dat wil ik eigenlijk niet. Ik weet niet wat er met me aan de hand is maar het moet stoppen!

Dan komt Liam de tourbus ingelopen. "hey" zeg ik. "waar zijn den anderen gebleven?"

"die komen zo" zegt hij. Ik knik en kijk een beetje sip weg.

"je moet het hem zeggen" zegt Liam terwijl hij naast me neer ploft op de bank. Ik kijk hem verward aan. "wat bedoel je?" vraag ik.

"Oh kom op, het is duidelijk dat je Harry leuk vind. De manier waarop je naar hem kijkt en bloost als hij met je flirt" zegt Liam. Doe ik dat echt?

"Wat!?! Nee!" zeg ik terwijl ik op spring van de bank. "ik vind hem niet leuk!" zeg ik.

Liam schud grinnikend zijn hoofd. "je kan jezelf voorliegen maar mij niet, je vind hem leuk Miki" zegt hij.

Ik zucht en laat me weer op de bank vallen. "ik weet niet wat ik van hem vind" zeg ik eerlijk terwijl ik mijn hoofd op Liam's schouder leg.

Liam knikt "als het helpt, hij vind jou wel heel erg leuk" zegt hij. Ik bijt op mijn lip en knik dan. "hoe weet je dat zo zeker? Misschien ben ik wel gewoon een flirt voor hem, wil hij gewoon met mijn gevoelens spelen" zeg ik.

Liam schud zijn hoofd "zo is Harry niet" zegt hij. Dan komen de anderen ook binnen. Ik kijk naar Harry die naar de koelkast loopt en wat te drinken pakt.

Niall ploft naast me neer. "hey!" zegt hij vrolijk. "hey" zeg ik wat afwezig terug en blijf naar Harry kijken. "Hazza! Miki staart naar je!" roept Niall. Ik wordt meteen rood. "Dat deed ik niet!" zeg ik minder overtuigend dan ik dacht.

Harry draait zich om en kijkt me grijnzend aan. "haal je niks in je hoofd styles!" grom ik. Ik sta op en loop naar de slaapcabine waar ik op mijn bed neer plof. Ugh ik moet Harry uit mijn hoofd zetten.


Reacties:


dreamangel zei op 30 dec 2012 - 5:31:
melfding?


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 27 dec 2012 - 0:29:
Ze hoeft Harry helemaal niet uit haar hoofd te zetten, dan zou ze echt een kneus zijn.
Wie kan hem nou niet leuk vinden?


Letra
Letra zei op 26 dec 2012 - 19:46:
whihhii. I totally enjoy this story so far!
Het is echt een cute verhaal, beetje de gevoelens zoals het in eht echte leven ook gaat & misschien kun je jezelf erin herkennen, lovely (:
Mag ik een melding bij het volgende hoofdstuk?


candyXbar
candyXbar zei op 26 dec 2012 - 17:46:
Ik snap Miki, wie kan harry nou niet leuk vinden?!?! Melding??:3


Mashaa zei op 26 dec 2012 - 15:28:
LEUK !