Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Under the mistletoe - One Direction » Hoofdstuk 1

Under the mistletoe - One Direction

27 dec 2012 - 16:25

858

2

333



Hoofdstuk 1

Hoofdstuk 1

{ 25th of November 2012 }

Ik kijk rond, hier moet het zijn, het huis van mijn broer Niall James Horan. Hij heeft wel een erg groot huis om alleen in te wonen. Ik kan daar niet tegen, grote kille huizen. Die doen me denken aan horror films, ik hou wel van dat soort films maar dan alleen in de ochtend. Dan heb ik de rest van de dag over om ergens anders aan te denken. Ja raar, maar het helpt me echt.

Ik haal mezelf uit mijn dagdroom en bel aan, geduldig wacht ik. Dan gaat de deur open en word ik in een knuffel van mijn broer getrokken. Ik glimlach en sla mijn armen om hem heen. 'Ik heb je gemist zusje.' 'Ik jou ook broertje.' Dan tillen we samen mijn koffers naar binnen. Het zijn twee grote roze koffers en nog drie doosjes. Ik grinnik om mijn bagage, het is veel maar ik kom hier dan ook sowieso voor een halfjaar wonen. Als ik het dan naar mijn zin heb blijf ik en anders nja, ga ik op mezelf wonen. Ik denk dat ik dat eerste kies want ik kan heel goed met mijn lieve broertje overweg. Nja, ik kijk wel hoe het allemaal gaat lopen.

Niall en ik lopen samen de woonkamer binnen waar al vier jongens zitten, zijn bandleden. 'Heey guys, ik ben Niall's zusje Faye.' Ze glimlachen en stellen zichzelf voor, ookal weet ik dat al. 'Oh ja en ik kom bij mijn lieve broertje wonen.' Ik geef Niall een knuffel. 'Uh maar dat weten wij want wij wonen hier ook eh.' Huh.. Daar heeft mijn moeder niks over gezegd... 'Maar ik zou toch alleen bij Niall komen wonen? Dat is wat mama tegen me zei.' Ik kijk Niall nu verbaasd aan. Hij snapt ook niet waarom onze ouders er niks van hebben gezegd tegen mij. We besluiten ze te bellen. Ik pak mijn iPhone en zoek het goede nummer op. Als ik die heb gevonden loop ik met Niall naar de keuken zodat we rustig kunnen bellen.

'Met Maura Horan.' 'Mam, waarom heb je me niet verteld dat ik met nog vier andere jongens in een huis woon?!' Ik hoor onze moeder zuchten. 'Liefje, anders zou je misschien niet willen en papa en ik vinden het goed dat jij wat meer met jongens omgaat.' Ik kijk Niall vreemd aan. 'Maar mam, hoezo?' 'Faye, wanneer was het de laatste keer dat je een vriendje had?' Ik denk na. Sam was mijn laatste vriendje, anderhalf jaar geleden. 'Anderhalf jaar geleden maar ik ben nu ook gelukkig! En Niall heeft toch ook geen vriendin?' 'Faye, ik ga ophangen. Doe de groetjes daar en Niall moet jou nog het een en ander vertellen.' Ik snap er niks meer van. Snel zeg ik doei en hang op. Dan kijk ik Niall vragend aan. 'Heb jij mij wat te vertellen?' Hij knikt. 'Ik heb een vriendin, ze heef Rose en ze is echt een super lief meisje. Ik weet zeker dat je het goed met haar kan vinden.' Ik glimlach en geef mijn broer een knuffel. Ik ben echt blij voor hem. Dan lopen we samen naar de anderen.

Als Niall en ik binnenkomen zie ik dat er drie meisjes bij zijn komen zitten. Eleanor, Perrie en Danielle als ik me goed kan herinneren. Eleanor zit bij Louis op schoot, Perrie bij Zayn en Danielle bij Liam. Alleen Harry zit alleen. Ik heb op de een of andere manier medelijden met hem. Zal ik naar hem toe lopen? Nee ik ken hem trouwens nog maar net. Niall is trouwens ook alleen. Dan gaat de bel. Niall springt op. Ik heb zo mijn vermoeden dat dat zijn vriendinnetje is, nu is het toch alleen Harry en ik. Ik staar ongemakkelijk uit het raam, het waait hard.

Dan gaat de deur open en komt Niall binnen met een knap meisje. Ze heeft blonde haren, een beetje zoals Niall, en caramelkleur ogen, ze past wel bij Niall als ik het zo zie. 'Heey ik ben Rose.' Ze komt op me aflopen en geeft me een knuffel, ik knuffel terug en glimlach vriendelijk naar haar. Als Rose even met Eleanor bezig is steek ik mijn duim naar Niall op. Hij grijnst en loopt naar Rose toe en drukt een kus op haar voorhoofd. Ik ahw en kijk ze vertederd aan. Rose en Niall blozen en knuffelen elkaar. Ze zijn echt lief samen, ik wil ook wel zo'n vriendje.

Wat bedoelde mijn moeder nou precies? Bedoelt ze dat ik en Harry...? Ik kijk naar de jongen met de chocolade bruine krullen en de groene ogen. Hij is wel knap en zijn cheeky grijns... Misschien is wonen met deze andere vier jongens toch zo erg nog niet. Ze zijn allemaal knap en tot nu toe erg aardig. Hopelijk blijft dat zo maar mijn broer en ouders hebben er vertrouwen in. Dan moet ik er zelf ook maar in gaan geloven denk ik bij mezelf. En ik denk dat het een halfjaar word om nooit te vergeten.

________________________________

Dit was hoofdstuk 1! Ik hoop dat jullie het leuk vonden, ik hoor het graag! Reactie? Vote? x


Reacties:


Team1D
Team1D zei op 15 mei 2013 - 22:25:
Bij het woord Niall was ik al verkocht =-)


candyXbar
candyXbar zei op 27 dec 2012 - 17:33:
Ooh god dit is zooo eng, in mijn fic heet het meisje ook Rosé en ik ga haar shippen met Niall, omgg. Wat nou als ik Niall een zusje laat hebben, hmmmm