Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Under the mistletoe - One Direction » Hoofdstuk 2

Under the mistletoe - One Direction

27 dec 2012 - 16:28

1364

1

345



Hoofdstuk 2

{26th of November 2012}

'Zullen we haar wakker maken?' Ik hoor Louis' stem en besluit om nog even te doen alsof ik slaap. Dan hoor ik Liam's stem. 'Lou, nee dat is zielig. Ze is hier net.' 'Nou..' Louis klinkt als een kleine jongen die zijn zin niet krijgt. 'Maar mag ik haar echt niet wakker maken?' 'Guys, ik ben al wakker.' Ik ga rechtop in mijn bed zitten en ga met mijn hand door mijn haar. Het krult een beetje zoals altijd in de ochtend.

Louis' gezicht klaart op en gaat op mijn bed zitten. Liam grinnikt en loopt weg. 'Ik ga even ontbijt maken.' We knikken. 'Lou, is er iets?' Hij zucht en knikt. 'Wil je me helpen? Je bent het enige meisje hier in huis en nouja.. Ik wil Eleanor een ring geven omdat we nu 1 jaar samen zijn.' Ik glimlach. 'Lou, dat is echt super lief.' Hij bloost. 'Wil je dan met me mee naar de juwelier?' Ik knik enthousiast en spring mijn bed uit. Ik ben vergeten dat ik alleen mijn undies aan heb en bloos. 'Lou wil je even weg?' Hij knikt en geeft me een knuffel. Dan loop ik naar mijn kledingkast en pak een panty en zwart wit gestreept rokje eruit, daarop doe ik een wit hempje met een zwarte blezer. Ik pak schone undies en het setje en dan loop ik naar mijn eigen badkamer en ga onder de douche staan. Het warme water laat me helemaal ontspannen. Ik denk aan Niall en zijn carriere, dan komt Harry ineens in me op. Hij is knap en aardig en dan zij krullen.. Wacht even, ik klink als een verliefd iemand. Ik ben toch niet verliefd? Ik ken hem net een dag en sowieso, in zijn ogen ben ik waarschijnlijk gewoon het saaie brave zusje van Niall Horan.

Ik stap uit de douche en kleed me aan. Dan poets ik mijn tanden en vlecht mijn lange blonde haren in een visgraat. Dan pak ik mijn make-up spullen en doe mascara, oogschaduw, eyeliner en blusher op. Vandaag heb ik even geen zin in to much dus laat ik het hier maar even bij. Ik loop naar beneden en zie dat ze allemaal al aan de keukentafel zitten. Ik kijk waar er nog een plek over is. Naast Louis en Harry, ik kies voor Louis. Het lijkt wel of Harry daardoor een beetje teleurgesteld is maar dat lijkt vast alleen maar zo. Want kom op, Harry kan ieder meisje krijgen met zijn krullen.

'Lou, wanneer zullen we naar de stad gaan dan? Want ik wil ook nog even een nieuw setje kleren kopen.' Hij knikt en denkt even na. 'Uh, na het eten?' Ik knik en pak een broodje. Ik voel dat Harry naar me kijkt. Ik kijk naar hem en dan kijkt hij weg. Okee? Ik trek het mezelf niet aan en eet rustig door. Niall heeft natuurlijk al de helft op, zo ben ik echt niet. Niall is van het vele eten, ik niet echt. Ik ben helemaal "doorgeslagen" in shoppen, ik glimlach als ik aan mijn schoenencollectie denk, ik ben er he blij mee en trots op. Voor elk setje heb ik wel geschikte schoenen. Kleding enzo heb ik ook genoeg, maar kunnen niet tippen aan de hoeveelheid schoenen. Welke zal ik vandaag aandoen? Ik loop nu gewoon op mijn panty. Zwart met witte hakken! Ja die worden het! Als ik mijn eten op heb ren ik naar boven zonder iets te zeggen. Niall weet genoeg, hij kent me langer en lacht. Ik hoor hem mijn "verslaving" uitleggen aan de andere. Die kunnen er zo te horen wel om lachen.

Eenmaal boven pak ik mijn schoenen en doe wat bijpassende armbanden om. Daarna pak ik mijn tasje en loop weer naar beneden. Louis staat al klaar, hij heeft er zo te zien erg veel zin in. Ik snap het ook wel want het gaat om zijn vriendin. Louis en Eleanor passen echt leuk bij elkaar, Eleanor is net een tweede Louis maar dan de vrouwelijke versie. Ik grinnik bij de gedachten en loop samen met Louis naar de garage waar de auto's staan, vijf in het totaal. Dan stappen we in de zwarte range rover, die achteraf van Harry bleek te zijn.
Dan rijden we weg en komen we uit bij een grote parkeergarage. We stappen uit en betalen en krijgen een kaartje. Als we buiten staan zie ik dat het heel mooi met lichtjes is versiert. Oh ik heb meteen dat gezellige kerstgevoel, ik heb echt zin ik kerst en sneeuw en gezelligheid... Dat is echt mijn ding. Ik word uit mijn kerstmomentje gehaald door Louis die staat te wachten. Snel loop ik naar hem toe en algauw komen we een juwelier tegen. We lopen naar binnen, eerst kunnen we de perfecte ring niet vinden maar toen zagen we het allebei. Het is een brede zilveren ring met in het midden een zilverroze steentje, echt heel erg mooi. Binnenin heeft Louis een speciale tekst gegrafeerd. "El en Lou forever" Ik vind het echt kei lief en geef Louis een knuffel. 'Echt leuk en lief van je Lou.' Hij bloost en knuffelt me terug.

Als ik een pashokje uit kom met een setje kleding en mijn oude kleren weer aan komt Louis met een cheeky grijns op me aflopen. 'En vind je Harry leuk?' Ik schrik van zijn vraag en weet even niet wat ik moet zeggen. 'Nou, ik heb nog niet echt met hem gepraat en nja, hij lijkt me wel heel erg aardig.' Hij knikt. Dan komt er een geheimzinnige lach op zijn gezicht. Ik vraag er maar niet naar want dadelijk wil hij iets uithalen.. Ik ben benieuwd..

~ in de avond, 22.00 uur ~

Als we met z'n allen op de bank zitten, inclusief de meiden, staan Louis en Eleanor ineens op en lopen ze naar boven. Algauw aan de andere stelletjes ook en blijven alleen Harry en ik over. Okee dit is awkward... Het is even stil en dan begint Harry te praten. 'Uh, Louis heeft dit vast gepland.' Ik knik en kijk naar mijn handen, hij vind het vast niet leuk. Anders had hij wel wat enthousiaster gereageerd. Gelukkig was ik nog niet zo heel verliefd op hem, anders was dit wel hard denk ik. Ach nouja, ik moet me niet zo aanstellen. Er zijn vast genoeg leuke andere jongens op de wereld. Dat is wat mijn hoofd denkt maar mijn hart wil wat anders. Ho eens.. wat denk ik de laatste tijd toch rare dingen. Daar moet ik echt mee ophouden want dadelijk merkt iemand het.. Louis heb ik nu eigenlijk wel in vertouwen genomen, had ik dat wel moeten doen? Dadelijk verteld hij dat door? Want Harry en Louis zijn natuurlijk langer vrienden en ik ben er net een dagje.. Ik moet Louis spreken, vandaag nog. Maar om nu zomaar weg te lopen? Gelukkig hoeft dat niet want Danielle en Liam komen weer binnenlopen. Snel zeg ik dat ik nog wat moet doen en ren ik naar Louis' kamer waar hij en Eleanor aan het praten zijn. 'Sorry dat ik zo binnenkom maar Louis, vertel je het niet door?' Hij kijkt een beetje moeilijk. 'Uh, iedereen weet het behalve Harry zelf.' Ik zucht. 'Maar ik weet niet of ik hem wel leuk vind.' Louis schrikt een beetje. 'Harry weet er niks van dus rustig maar.' Hij staat op en geeft me een snelle knuffel. Eleanor staat ook op en geeft me ook een knuffel. 'Faye.' Begint Eleanor. 'Ik denk dat hij jou wel leuk vind.' Ik weet niet echt goed wat ik hiermee moet dus ik zeg ze dat ik ga slapen en loop naar mijn kamer. Ik laat me op bed achterover vallen en begin na te denken over Harry en de andere jongens. Over mijn leven hier in dit huis met mijn broer en zijn vrienden en natuurlijk Eleanor, Danielle en Perrie. Al ken ik ze nog niet heel goed, op de een of andere manier kan ik goed met ze opschieten.


{A/N; ik kan helaas niet elke dag iets uploaden dus maak ik tijdsprongen. Oh en super bedankt voor de leuke reacties, ook via mijn andere boek.
loveyouall}


Reacties:


dreamangel zei op 28 dec 2012 - 0:20:
je bent rose vergeten