Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Under the mistletoe - One Direction » Hoofdstuk 3

Under the mistletoe - One Direction

27 dec 2012 - 16:31

1100

0

336



Hoofdstuk 3

{A/N; thaanks voor jullie reacties! Ik probeer meer te uploaden, want elke dag is wel leuker maar ik weet niet of ik daar tijd voor heb. Misschien als ik de hoofdstukken in het weekend al schrijf, nouja, ik probeer het en reageer! Dan weet ik wat je van dit idee en het verhaal vind.
Oh ik zie ook dat er ineens meer kerstverhalen komen maar ik heb dit allemaal zelf verzonnen ;$}

{28th of November 2012}

Vandaag woon ik alweer 3 dagen bij mijn broer en zijn vrienden. Ondertussen ben ik het wel redelijk gewend en ik heb al een paar keer met Harry gepraat. Hij is echt heel aardig maar volgens mij heeft hij een meisje op het oog. Hij praat soms hardop over haar mooie ogen. Ik vind het wel grappig om te horen. Ik dacht dat alleen ik hardop in mezelf praatte. Gelukkig ben ik niet de enige. Heb ik toch nog iets met Harry gemeen. Waarom denk ik zoiets? Harry vind duidelijk iemand leuk en ik moet echt ophouden met hem leuk vinden. Ik schud mijn hoofd om de gedachten eruit te schudden en ga onder de douche staan. Eventjes totale ontspanning, even nergens aan denken. Na tien minuten ben ik het wel zat en stap de douche uit, droog mezelf af en trek schone undies aan. Daarna pak ik een zwart hempje en mijn grijze joggingbroek. Ik heb niet echt zin om me op te tutten, vandaag ben ik niks van plan om te doen. En de enige jongens die ik zie zijn de vrienden van mijn broer, die lopen er ook al vaak zo bij dus maakt het me niet zo veel uit.

Eenmaal klaar loop ik mijn kamer binnen en pak ik mijn iPhone. Ik laat mezelf achterover vallen en start twitter op. Ik heb er veel volgers bij gekregen. Ik had er al veel want iedereen weet dat ik het zusje van Niall Horan ben maar nu ik hier woon is het aantal gestegen. Zo interressant ben ik toch niet? Dan valt mijn oog op een tweet van een fan. Haar naam is Haye. Ik vind het een beetje een rare naam en daarom lees ik haar tweet.

"#TeamHaye > Harry&Faye❤ Het perfecte stel!"

Ik weet niet echt wat ik met deze tweet aanmoet en klik hem weer weg. Zal ik hem beantwoorden dat het niet zo is, dan help ik Harry er ook mee want Harry vind een ander meisje leuk.

"Harry en ik hebben niks hoor, we zijn gewoon vrienden. x"

Beetje vaag maar dit snappen de Directioners wel denk ik. Meteen is het 325 keer geretweet en heb ik veel reacties. Ik zie dat Haye er ook bij staat. Ik ben benieuwd wat ze ervan vind.

"Oh ;( maar jullie zijn zo leuk samen... #TeamHaye"

Ik besluit om er dit keer niet op te reageren. Ik ga haar wel volgen want ze lijkt me wel heel aardig. Ik scroll verder en lees een paar andere reacties. Het valt me op dat meer dan de helft het jammer vind. Ik glimlach in mezelf, dan ben ik toch geliefd bij de Directioners. Dan valt een meisje genaamd Kyra me op. Op haar ava staan Harry en ik.. Hebben ze ons nu al zo gefotoshopt? Ik vergroot de ava en zie dat die gisteravond is genomen. Harry en ik zaten samen op de bank te kletsen. Dat dat zo snel op internet staat allemaal.. Of ik daar nou blij mee ben? Ik vind het wel erger voor Harry. Wat zou hij ervan vinden?

Plotseling begint mijn iPhone te piepen, een mention. Van.. Harry?? Ik had verwacht dat Haye weer wat zou zeggen maar het is tot mijn verbazing Harry. Hij reageert op mijn laatste tweet.

"Misschien groeit het wel uit tot een relatie, babe xx"

Zijn tweet is al 571 keer geretweet. En reacties stromen binnen.

Waarom doet Harry dit? Zo wekt hij toch juist de roddels op? En zou zijn crush dat wel leuk vinden? En het managment, Paul, die is daar vast niet zo blij mee.
Duizenden vragen spoken door mijn hoofd. Ik kan het hem het beste zelf gaan vragen. Ik sta op en loop naar zijn kamer waar hij op bed ligt met zijn iPhone, net zoals ik een paar minuten geleden.

'Hazz, wat betekent dat op twitter?' Hij haalt nonchalant zijn schouders op. 'Het staat er hoe ik het bedoel.' Nu snap ik het helemaal niet meer. Ik frons mijn wenkbrauwen en ga op de rand van zijn bed zitten. 'Maar.. hoe zit het dan met je vriendin?' Nu is het zijn beurt om zijn wenkbrauwen fe fronsen. 'Ik heb helemaal geen vriendin.' 'Maar je zegt heel vaak "ze heeft zulke mooie ogen" en dan ben je daarna weer in gedachten verzonken.' Hij word helemaal rood. Hij doet zijn mond open om wat te zeggen maar doet hem dan weer dicht. 'Harry? Wat wil je zeggen, je kan me vertrouwen. Wie vind je leuk? Ken ik haar? Is ze knap?' Hij zucht zachtjes en knikt. Dan gaat hij schattig met zijn hand door zijn krullen.

'Ja, je kent haar als de beste.' Hij ziet nu de vraagtekens op mijn gezicht. Wie ken ik als de beste? Ik had wel veel vriendinnen in Mullingar maar hoe kan Harry die nou kennen??

Harry praat na een paar seconden stilte verder. 'Ze is knap, aardig en lief... Ze is gewoon in mijn ogen perfect.' Zijn blik gaat de hele kamer rond en eindigt dan bij mij. Hij kijkt me diep in mijn ogen aan en fluistert dan zachtjes maar wel duidelijk genoeg om te horen; 'Ik ben verliefd op jou Faye, jij bent het meisje waar ik veel over praat en 's nachts over droom.' Mijn hart staat stil en ik mis een hartslag. Hij, Harry Styles is verliefd op mij?!

POV Harry Styles

O nee, ik had dit nooit moeten zeggen. Faye's verbaasde uitdrukking zegt genoeg, ze voelt niet hetzelfde voor mij en dat durft ze nu niet te zeggen. Waarschijnlijk bang om mij te kwetsen maar deze pijnlijke stilte is net zo erg.

Ik sta op en loop de deur uit naar buiten, mijn jas grits ik snel vande kapstok en ik loop het park in. Ik weet dat het laf is, wegrennen van mijn angsten maar ik doe het liever zo dan dat ik het hoor. Faye wil me niet, oke klaar. Ik ga op een bankje zitten en denk na over wat ik zojuist heb gedaan. Faye, het meisje waar ik verliefd op ben, alleen achter gelaten. Ik denk dat het beter zo is maar mijn hart zegt wat anders. Die wil Faye, en geen verdriet.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.