Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Under the mistletoe - One Direction » Hoofdstuk 4

Under the mistletoe - One Direction

27 dec 2012 - 16:33

1232

1

336



Hoofdstuk 4

{29th of November 2012}

POV Harry Styles

Het is donderdagochtend en het is erg koud en slecht weer. Precies zoals ik me voel. Ik zucht en ga met mijn hand door mijn bruine krullen heen. Als ik op wil staan om te gaan douchen word er op mijn slaapkamer deur geklopt. De klink gaat zachtjes en langzaam naar beneden, er is maar een iemand die dat kan doen. Faye.. maar wat zou zij hier in de ochtend komen doen? Maar als de deur open gaat staat er geen Faye, Liam staat in de deuropening. Ohja, Liam is ook zo rustig en stil. Ik kan ook alleen maar aan Faye denken.. Ik moet dat gaan afleren want Faye voelt niet hetzelfde voor mij. Life sucks...

'Heey Hazz, we hoorden van Faye wat er is gebeurd. Je moet echt met haar gaan praten.' Ik zucht en kijk Liam aan. 'Maar wat moet ik dan zeggen Li?' 'Een keer luisteren is ook goed hoor.' Ik weet niet echt wat ik hiermee moet. Maar Liam heeft de wijze woorden en ze helpen me meestal wel, alleen is dat nu niet echt handig. Want ik ben nu helemaal verward.

'Li, oke, ik ga naar haar toe.' Hij schud zijn hoofd. 'Ik haal haar wel, ze is toch hiernaast me Louis.' Een steek van jalouzie gaat door me heen. Louis? Wat moet ze nou weer met Louis? Veel tijd om na te denken heb ik niet want dan staat Faye voor mijn neus. Haar haren heeft ze over haar schouders hangen en ze speelt met een plukje haar. Volgens mij is ze zenuwachtig. Maar ze blijft zo damn it knap...

'Uh heey Harry.' Ze glimlacht zwakjes naar me, alsof ze bang voor mijn reactie is. 'Heey Faye, sorry van gisteren. Ik had dat niet moeten zeggen.' 'Meende je het?' Wat moet ik nou zeggen? Ja ik meen het maar ze wil me niet, dat was na gisteren wel duidelijk. 'Uh Faye ik.. ja ik meende het.' Ik kijk naar haar, benieuwd voor haar reactie.
'Harry ik uh..' Ze komt dichterbij me staan. Als ze net voor me staat fluistert ze duidelijk; 'Ik vind jou ook leuk als ik leuk leuk.' Ik glimlach en geef haar een knuffel. Als we allebei uit elkaar buigen komen we in oogcontact. Faye's ogen kijken me met een glinstering aan. Dan buigen we allebei naar voren tot onze lippen elkaar raken. En het is echt vuurwerk wat ik voel.

Mijn armen sla ik stevig om Faye's middel en ik druk haar stevig tegen me aan. Haar handen glijden naar mijn nek en haar vingers spelen met mijn krullen. Een kreun ontsnapt uit mijn mond. Ik voel haar glimlachen tegen mijn lippen aan. Mijn hart slaat op hol en ik word gek van verliefdheid. Faye.. Wat ze toch allemaal met mij doet. Ik ben blij dat ik haar nu echt de mijne kan noemen. En het leven zit toch wel mee.

POV Faye Horan

Ik snuif zachtjes Harry's geur op. Hij ruikt lekker, naar zichzelf en een beetje aftershave. Aftershave vind ik altijd zo lekker ruiken. Dat klinkt misschien raar maar toen Niall aftershave ging gebruiken ging ik hem steeds vaker knuffelen. Volgens mij is hem dat nooit opgevallen, gelukkig maar.

Na een paar minuten lopen Harry en ik hand in hand naar beneden. Ik zie Niall naar me knipogen. Ik bloos en kijk naar de andere jongens. Die hebben ook allemaal een grijns op hun gezichten, vooral Louis. Hij is in deze drie dagen echt mijn beste vriend geworden. Ik vertrouw hem helemaal en hij is echt heel aardig. Ik snap dat mijn broer met deze jongens in een huis woont. Ze zijn echt schatten en heel aardig. Ik ben blij dat Niall en mijn ouders hebben besloten dat ik hier maar moet gaan wonen. Want als deze keuze niet gemaakt zou zijn had ik Harry nooit ontmoet, in elk geval niet zo close als nu. En dat had ik echt niet willen missen.
Zo'n lieve, aardige, knappe jongen..

Harry en ik gaan naast elkaar op de bank zitten en dan begint het gesprek. 'Zo Harry en Faye! Hebben jullie ons wat uit te leggen?' Louis wiebelt met zijn ogen. Ik lach en sla hem zachtjes op zijn arm. 'Lou..' Louis grijnst en kijkt nu Harry aan. 'Hazz, vertel het eens.' De andere lachen en kijken allemaal Harry aan. Ik sla een arm om Harry heen en druk een kus op zijn lippen. De andere grinniken en houden zich dan weer bezig met hun Iphone's en andere dingen. Dan voelen Harry en ik tegelijkertijd onze iPhone's trillen.
We kijken elkaar aan en dan pakken we onze iPhone's. Een twitter mention van Zayn.

"Gefeliciteerd! #TeamHaye @Harry_Styles & @Faye_Horan"

Het heeft al 613 retweets en er zijn al veel mensen die erop hebben gereageerd. Ik ben benieuwd wat "Haye" ervan vind, ik besluit om haar een dm te sturen. Ik denk dat ze dat wel leuk vind.

"Heey, je zal het misschien wel raar vinden maar Harry en ik zijn samen x"

Meteen krijg ik een berichtje terug van haar. Ik ben benieuw naar haar reactie.

"Ik wist het! Ik wist het! Jullie zijn echt perfect samen! En super bedankt voor het volgen!!"

Ik glimlach in mezelf en leg dan mijn iPhone weg en kijk over Harry's schouder mee. Hij is aan het w'appen met Anne Styles, zijn moeder. Ik laat hem even en kijk naar Louis die met een grijns naar zijn iPhone kijkt. Hij is zeker met Eleanor aan het w'appen ofzo. Dan voel ik mijn iPhone trillen. Ik pak hem er weer bij en zie dat ik in een tweet ben geciteerd.

"Hou echt zo veel van mijn lieve vriendinnetje - @Faye_Horan xx"

Ik bloos. Harry... wat een schat is het toch. Ik besluit om wat liefs terug te reageren.

"Hou ook heel erg veel van jou liefje - @Harry_Styles xx"

Meteen word het 189 keer geretweet, en dat al na een halve minuut. Wat zijn die mensen toch allemaal alert.. Maar tja, het zijn echte die hard Directioners.

Ook heb ik er weer een paar volgers bij. Zelfs een beroemd mode account volgt mij nu. Ik glimlach, toen ik net twitter had droomde ik ervan om gevolgd te worden door zulke accounts. Niall en de rest volgde me meteen al maar dat komt omdat ik zijn kleine zusje ben.


~ 23.00 uur 's avonds ~

Het is al laat en iedereen ziet er moe uit. We besluiten om naar bed te gaan en langzaam lopen we allemaal naar boven. Iedereen duikt zijn eigen slaapkamer in nadat we nog even hebben gekletst. Iedereen is moe en heeft zin om zijn eigen bed in te duiken.

Als ik net een paar minuten in bed ligt gaat de deur voorzichtig open. Harry zie ik in de deuropening staan. Hij heeft alleen zijn boxer aan en hij komt naar me toe lopen. 'Faye, ik heb het koud.. Kan ik bij je komen liggen?' Ik bloos en knik. Meteen gaat het deken een stukje omhoog en Harry stapt bij me in bed. Dan voel ik zijn warme lichaam tegen mij aan. Ik leg mijn hoofd op zijn sixpack en sla een arm om hem een. Harry slaat ook een arm om me heen en zo vallen we samen in slaap. Veilig in de armen van mijn vriendje.

__________________________________

Heey cutiess,

ik vind het echt heel leuk om te zien dat er weer iemand heeft gestemt of heeft gereageerd!
het gaat best snel, hoofdstuk 4 alweer!

xxmy


Reacties:


liefsamy zei op 5 feb 2013 - 22:58:
Heeeeel leuk!!!!