Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Under the mistletoe - One Direction » Hoofdstuk 5

Under the mistletoe - One Direction

27 dec 2012 - 16:34

799

0

272



Hoofdstuk 5

{A/N; Lieve lezers! het spijt me echt ontzettend veel van de late update! Maar ik heb zo veel huiswerk.. Je zal wel denken, met sinterklaas geven ze minder, nou echt niet dus! Ik ben nu al de hele dag aan het leren enzo... Maar speciaak voor mijn lieftallige lezers/fans upload ik dit hoofdstukje. Het is kort maar tja.. Beter iets dan niets? (aaa'

Dit hoofdstuk draag ik aan al mijn fans op (L) xo}

-

{2th of December 2012}

POV Harry

Ik kijk naar Faye die naast me ligt, ze slaapt nog en ze ligt er zo rustig bij. Voorzichtig geef ik haar een kusje op haar wang, ik wil haar niet wakker maken maar ze word wakker van mijn aanraking. 'Heey sexy.' Zegt ze met haar ochtendstem. Ik grijns en geef haar nog een kusje. 'Heey Beauty.' Ze bloost en slaat hij armen om mij heen zodat ik nog dichter bij haar lig, maar ik vind het echt niet erg. Ik vind het fijn, hoe dichter ik bij Faye ben hoe beter. Ze voelt ze vertrouwt en ik kan nu al niet zonder haar. Ik ben blij dat ik nu eventjes niet op tour moet want ik zou haar niet kunnen missen. Ik weet dat ik in 2013 wel weer ga touren maar dan hebben we hopelijk een oplossing zodat ze mee kan, maar daar hoef ik nu nog niet aan te denken. Nu ga ik genieten van dit moment met Faye.

We gaan allebei rechtop zitten en Faye legt haar hoofd op mijn schouder. Ik leg mijn hoofd daar weer tegenaan en zo blijven we een poosje zitten. Veilig en warm naast elkaar. En het gevoel dat ik erbij heb, onbeschrijfelijk. Ik weet dat ik Faye niet kwijt wil. Ze is gewoon zo'n bijzonder en lief meisje, ik kan het niet beschrijven maar mijn gevoel is zo duidelijk. Ik hoop dat ik dat haar duidelijk kan maken. Ik wil haar gelukkig maken, ik wil de rede zijn dat ze uit haar ogen schitterd en lacht. Ik wil de rede van haar geluk zijn.

~ ontbijt ~

POV Faye

We zitten met z'n zevenen aan tafel. Eleanor is net binnengekomen en nu zijn we gezellig met z'n allen aan het eten. Natuurlijk is de groep nog niet compleet maar het is al erg gezellig. Onder het eten zie ik Louis soms naar me kijken, hij is natuurlijk zenuwachtig voor het geven van de ring. Eleanor zal het vast prachtig vinden, alleen het gevoel daarachter al.
Als iedereen hun eten op heeft gaan we allemaal van tafel zodat alleen Louis en Eleanor overblijven. Even een momentje voor hun twee alleen. Ik knipoog naar Louis als teken van succes en dan loop ik achter de anderen aan naar boven.

Boven aangekomen lopen Harry en ik zijn kamer in. We gaan samen op zijn bed zitten en ik leg mijn hoofd op zijn schouder. Hij slaat een arm om me heen en kust mijn voorhoofd. Ik bloos en verberg mijn hoofd in zijn shirt. Hij grinnikt zachtjes en wrijft over mijn rug. Daardoor moet ik nog meer blozen en ik geef hem een kusje op zijn wang. Ik giechel als ik Harry dit keer zie blozen. Wat een schatje is het ook. Ik bof met zo'n vriendje als hij.

Onze blikken kruisen en we kijken elkaar lang aan. Allebei zijn we elkaar aan het bestuderen. Harry's groene ogen kijken in mijn ogen. Ik bloos en kijk naar zijn roze lippen. Hij ziet het en grinnikt. Dan komt hij dichterbij totdat onze lippen elkaar raken en zoals altijd is het moment perfect. Harry is gewoon perfect, in elk geval in mijn ogen. Natuurlijk denkt niet iedereen zo maar niet iedereen kent Harry op de manier zoals ik hem ken.

Na een poosje horen Harry en ik mensen naar beneden lopen. We besluiten om ook naar beneden te gaan en ploffen daar aangekomen naast El en Lou op de bank neer. Dani en Li zijn waarschijnlijk in de keuken. El kijkt mij stralend aan.
'Ik heb een ring gekregen en ik hoorde dat jij en Lou hem samen hebben gekocht. Zo lief!' Ze straalt helemaal en geeft mij een knuffel. Lou kijkt me erg dankbaar aan en speelt met Eleanor's bruine haren. Ik leun achterover en Harry drukt een kusje op mijn wang. Ik strengel onze vingers in een en zo blijf ik rustig op Harry liggen. Eleanor ligt er ook lekker ontspannen bij op Louis' schoot. Ik knipoog naar Eleanor er draai me dan om naar Harry die mij de hele tijd al kleine kusjes op mijn wang geeft. Ik grinnik om zijn gezicht, hij wou me net een kusje geven. Hij bloost en drukt mij stevig tegen hem aan. Ik snuif zachtjes zijn geur op en speel met zijn bruine krullen.

__________________________________

Ik beloof om zo snel mogelijk weer te updaten!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.