Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Under the mistletoe - One Direction » Hoofdstuk 6

Under the mistletoe - One Direction

27 dec 2012 - 16:35

1190

0

400



Hoofdstuk 6

{3th of December 2012}

POV Harry Styles

Ik stap onder de warme douche uit en pak snel een handdoek en sla die om mijn lichaam heen. Snel kleed ik me aan - een spijkerbroek en zwart shirt - en dan loop ik naar Faye's kamer. Ze is net bezig met haar make-up. Ik snap niet waarom ze make-up gebruikt. Dit klinkt misschien cliché maar Faye is echt zo'n mooi meisje, met én zonder make-up. Ik ga achter haar staan en geef haar een knuffel. Ze schrikt en schiet met haar mascara uit. Ik schrik en probeer haar te helpen. Haar oog word rood. Oh shit.. Ik wil mijn meisje geen pijn doen!

Snel pak ik een doekje en veeg alles wat onder haar oog zit weg. Als ik klaar ben zie ik haar blozen.
Schatje, gaat het wel? Het spijt me zo erg!' Ik knuffel gaar en druk een kusje op haar neus. Ze knuffelt me terug en houd me zo even vast. De vlinders gieren door mijn lijf. Ik hou ervan als ik bij Faye ben, een dingetje en mijn hart slaat op hol. Wat een meisje toch met me kan doen... Ik sta dan wel bekend om de flirt en date vroeger met veel meisjes, niet tegelijk hoor, maar nog nooit heeft een meisje deze gevoelens in me los gemaakt. Faye is echt de ware. Ik dacht een tijdje dat ik die nooit zou vinden maar nu weet ik het. Faye Horan is de ware. Volgens Niall's verhalen over Faye is ze een schat alleen nu ik haar ken, ik weet het zeker. Het is zo en ze is zo veel meer dan dat. Ze heeft de beauty and the brains.

Plotseling word de deur opengezwaaid en verschijnt Niall in de deuropening. 'Heey liefste zusje, heb je zin om vandaag mee te gaan..' Niall stopt als hij ons innig ziet knuffelen. Hij word rood en zegt stamelent sorry en loopt dan weer snel weg. Faye maakt zich los uit onze knuffel. 'Ik ga even naar Niall toe okay?' Ze kijkt me vragend aan. 'Tuurlijk!' Ze glimlacht en loopt dan naar Niall's kamer. Ik blijf staan met een grijns op mijn gezicht, die krijg ik spontaan als ik aan mijn vriendinnetje denk. Niemand kan ons uit elkaar halen, wat wij hebben is echt speciaal.

Ik zit er over na te denken of het weer eens tijd word om samen iets leuks te doen, alleen wij tweetjes. Een dagje iets leuks gaan doen, ik weet nog niet precies wat maar ideeën komen denk ik wel.

POV Niall Horan

Ik zit op mijn kamer als mijn kleine zusje Faye binnen komt lopen. Ik glimlach naar haar en sta op om haar een knuffel te geven. 'Heey Nialler, wat wou je vragen?' 'Oh niks belangrijks. Of je mee naar de stad wou. London beetje verkennen.' Faye knikt enthousiast. 'Ja lijkt me erg leuk!' 'Ga je niks met Harry doen?' Faye schud haar hoofd. 'Hij heeft nog niks gevraagd en mijn liefste baby broertje vraagt me mee dus dan ga ik met jou mee he!' Ik grinnik. Ze is ineens heel blij. 'Oh noem me nooit meer baby broertje Faye...' Ze grijnst en trekt me dan mee mijn slaapkamer uit richting haar eigen slaapkamer.

'Heey liefje.' Ze geeft Harry een knuffel en kus op zijn wang. 'Ik ga vandaag met mijn lieve broertje London in kay?' Harry knikt. 'Veel plezier beauty!' Harry glimlacht nog even naar me en dan lopen Faye en ik naar beneden. Snel pakken we onze jassen en lopen dan naar buiten. Samen lopen we naar de Starbucks, eerst maar even opwarmen want Faye en ik bevriezen. Het is echt koud buiten en het is pas begin december. Ik ben benieuwd hoe koud het nog gaat worden.

Bij de Starbucks aangekomen bestellen we allebei een cappuccino met slagroom en gaan we in de hoek zitten om fans te voorkomen. Daar hebben we allebei geen zin in. We willen allebei eventjes gewoon kletsen met elkaar en daar hebben we geen fans voor nodig. Ik hou echt heel veel van mezelf, begrijp me niet verkeerd maar 24/7 in de week is wel veel..

Dan komen we op het onderwerp liefde. 'Faye.. Pas wel op dat Harry je hart niet breekt eh... Hij is de flirt maar ik denk wel dat hij jou écht leuk vind.' Ik zie Faye blozen. 'Ik vind hem ook echt heel erg leuk en ik hou heel erg veel van hem Ni.' Ik glimlach. Mijn kleine zusje is in love. En ik weet precies hoe dat voelt want ikzelf en ook helemaal hotel de botel van iemand. Iemand die me helemaal gek maakt. Alleen al bij het horen van haar naam maakt mijn hart al een sprongetje. Rose... Mijn lieve vriendinnetje.

Zou Faye dat ook zo sterk voelen? Ik denk het wel want toen ik zei dat Harry echt op haar was bloosde ze echt heel erg. Ik gun het mijn kleine zusje ook heel erg want haar laatste vriendje, Sam was echt een klootzak. Het begon heel lief en als een sprookje maar toen ging hij vreemd met een barbie. Ik weet nog hoe overstuur Faye toen naar mij is gekomen.

~ Flashback ~

Er word op mijn kamerdeur geklopt. Ik sta op en doe open. Faye staat verdrietig in de deuropening. Tranen stromen over haar wangen. Dan opent ze haar mond, eerst komt er een piepend geluid uit maar daarna kan ze een beetje uit haar woorden komen. 'Sam hij....' Ik sla een arm om haar heen en druk haar tegen me aan. 'Wat is er gebeurd?' Vraag ik bezorgd. 'Hij is vreemdgegaan..'

~ End Flashback ~

Daarna heeft ze er een paar weken als een zombie bij gelopen maar gelukkig wisten haar vriendinnen en ik haar op te vrolijken. Ik weet nog dat ik zo blij was om haar weer te zien lachen, en dan echt lachen. Ik zie mijn lieve kleine zusje niet graag verdrietig. Dat verdient ze ook niet. Ze is echt heel lief een altijd tegen iedereen aardig. Zelfs tegen de mensen die haar niet mogen. Dat is ook meteen een van de weinige dingen die wij niet gemeen hebben. Ik snap niet hoe je heel aardig kan doen tegen diegene die je pijn of verdriet doet. Faye kan dat wel, heel goed zelfs. Dat zal ook wel meteen de rede zijn dat Faye zoveel vriendinnen heeft.

Na een halfuurtje gekletst te hebben lopen we samen terug naar ons huis. Ik vind het echt leuk en gezellig dat Faye bij mij woont. Ik hoop dat ze nog langer dan een halfjaar blijft. En als het goed gaat tussen Harry en haar denk ik ook wel dat ze langer blijft. Mijn kleine zusje wil ik ook niet missen.



__________WEDSTRIJDJE_________

Ik heb een ideetje voor een wedstrijdje, voor de date van Harry en Faye wil ik iets speciaals en romantisch schrijven, maar ik heb niet echt romantische inspiratie vandaag en het lijkt me ook een keer leuk voor jullie.
Als je toevallig een leuk romantisch idee hebt; laat een reactie achter met je idee en naam!

Alvast bedankt xx

(Is het me trouwens nog goed gelukt om sneller dan eerst te updaten? I hope so!)


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.