Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Under the mistletoe - One Direction » Hoofdstuk 7

Under the mistletoe - One Direction

27 dec 2012 - 16:37

1107

1

339



Hoofdstuk 7

{A/N; Heeii, zoals jullie misschien al hebben gezien maak ik gebruik van alle ideeën. Ik vond ze alledrie wel erg leuk en daarom gebruik ik ze alledrie! Ik hoop dat jullie dit hoofdstukje mooi vinden x}

- Under The Mistletoe -

{4th of December 2012}

POV Faye Horan

Harry komt geheimzinnig mijn slaapkamer binnenlopen. 'Heey beauty, ik heb een verrassing. Kleed je om en zorg dat je om 13.00 uur klaar bent.' Ik kijk hem verbaasd en glimlachend aan. 'Uh okee..Maar wat gaan we doen? Want dan weet ik wat ik aan kan doen.' Hij denkt even na. 'Een broek en voor de rest maakt het niet zo veel uit.' Ik knik en stap uit bed en loop naar mijn kledingkast. Pak daar mijn rode broek uit en een zwart bloesje met studs. Daarna pak ik schone undies en loop naar de badkamer.

Een uurtje later sta ik beneden en ben een beetje aan het rondneuzen op twitter. Ik ben gementiont door fans, echt lieve en leuke berichten. Natuurlijk ook haar maar daar kan ik nu ondertussen wel goed mee overweg. Het doet me wel wat als fans zeggen dat je lelijk en niks waard bent maar door gesprekken met de mensen om me heen gaat het nu gewoon goed. Niall heeft ook in een dip gezeten. Fans die hem uitscholden en zeiden dat hij niet in One Direction thuis hoort. Nou, zonder mijn lieve broer Niall is One Direction niks. Niks tegen die andere jongens maar Niall is echt een schat. Ik wens hem ook alle geluk toe met zijn vriendinnetje Rose.
Ik word uit mijn dagdroom gehaald door Harry die me een knuffel van achter geeft. Ik leun naar achter om hem een kusje te geven. Hij grinnikt en buigt naar voren. Ik kus hem en hij geeft mij ook een kus. Oh ik hou zoveel van hem. Wat zou hij van plan zijn voor vandaag? Ik ben benieuwd maar Harry kennende word het een leuke dag. Alleen met Harry kan ik me al goed vermaken.

Harry loopt voor me naar buiten, het sneeuwt en ik geniet. Sneeuw en kerstmis is echt mijn ding. Ik hou van deze tijd van het jaar.

Ik stap Harry's Range Rover in en dan wacht ik tot Harry verteld wat we gaan doen. Maar hij houdt zijn mond dicht en kijkt me lief aan. In zijn krullen zit een beetje sneew waardoor Harry er nog schattiger uitziet. Harry is echt een cutie. Mijn cutie. Ik vind het leuk om dat te kunnen zeggen. Harry Styles is mijn vriendje.

Na een kwartiertje stopt Harry met rijden. We zijn bij een pretpark! Ik hou van pretparken, en vooral in de sneeuw. Dat geeft zo'n magisch effect waardoor het allemaal nog mooier en romantischer is. Harry betaald bij de kassa en dan lopen we het pretpark in. Het is niet heel groot maar dat hoeft ook niet. Nu hebben we ook meteen minder kans op fans oftewel Directioners.

Als we voor een liefdestunnel staan trekt Harry me zachtjes mee. Ik grijns naar hem, echt iets voor Harry maar ik vind het wel heel romantisch van hem. Al snel komt het karretje in beweging. Het gaat heel langzaam maar ik vind het wel leuk zo samen met Harry. Harry geniet volgens mij ook want hij drukt mij tegen hem aan en hij geeft me de hele tijd kusjes. Ik grinnik en zoen hem terug, deze keer met veel passie. Hij vindt het volgens mij wel leuk en hij wrijft over mijn rug. Dan komen we bij het einde. Harry en ik laten elkaar los en dan komen we weer buiten. De mannen die bij deze attractie staan kijken lachend naar ons en geduldig totdat wij zijn uitgestapt.

Twee uurtjes later beginnen we het kouder te krijgen en gaan we terug naar de auto. Ik dacht dat we naar huis gingen maar Harry heeft duidelijk andere plannen. Hij rijdt richting de rand van de stad. Bij een gezellig knus restaurantje stopt hij. Hij laat me als een echte gentleman uitstappen en loopt met een arm om me heen naar binnen. Er zitten alleen een oaar oude mensen die One Direction denk ik niet kennen. Harry en ik gaan zitten en bestellen allebei een glas cola. Als de ober evenlater terug komt om de bestelling van het eten op te nemen weet ik het nog steeds niet dus ik besluit om hetzelfde als Harry te nemen. Hij grijnst als hij hoort wat ik bestel en hij pakt mijn handen vast. Zijn handen voelen lekker warm, zacht en vertrouwt aan. Ik ben zo blij met Harry, ik hou zoveel van hem.

Een uur later hebben we het eten op en lopen we naar Harry's auto. Voor de tweede keer vandaag denk ik dat we naar huis rijden naar Harry rijdt naar The London Eye. Wauw, hij heeft dit wel allemaal romantisch geregelt. Ik geef hem nadat ik ben uitgestapt een uitgebreide knuffel. Als we evenlater verder gelopen zijn slaat de klok kwart voor twaalf. Harry stopt met lopen en kijkt me diep in mijn ogen aan. Zijn groene ogen schitteren in het maanlicht.

'Faye, ik hou zo veel van je. Ik heb nog nooit zo erg van iemand gehouden. Ik ben ook zo blij om jou mijn meisje te kunnen noemen. En ik beloof je bij deze, ooit zal je Mevrouw Styles worden, en ik hoop dat je dat mama van mijn kinderen word.' Een traan rolt over mijn wang heen.
Hij heeft het zo mooi en lief gezegd. 'Ik hou ook ontzettend veel van jou Hazz, en ik ben zo blij met je als mijn vriendje.' Hij bloost en kijkt even naar beneden maar kijkt me dan weer aan.

Hij buigt naar voren en zijn warme zachte lippen raken de mijne.
Ondertussen slaat de klok 00.00 uur 's nachts. Romantischer kan het niet toch? In elk geval voor mij niet, voor mij is deze dag compleet.

Als we thuiskomen en we boven aankomen zie ik rondom het bed allemaal kaarsjes staan. Ik glimlach en geef Harry een uitgebreide kus. Na een paar minuutjes laat ik hem heel even los maar algauw zoenen we weer. Hij tilt me op en legt me op bed. Hij gaat naast me liggen en zoent me weer vol passie. Ondertussen gaat hij met zijn handen onder mijn bloesje. Ik doe hetzelfde bij hem en kus hem in zijn nek. Hij trekt mij bloesje uit en ik zijn shirt.

'Wil je dit echt liefje?' Ik knik en zoen hem weer vol op zijn mond. Wat hou ik veel van hem.

{A/N; okay, de seksscene ga ik niet echt beschrijven maar dat snap je denk ik wel }


Reacties:


Team1D
Team1D zei op 15 mei 2013 - 22:48:
Nee zet de scene er lekker in met veel details -sarcasme-