Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Under the mistletoe - One Direction » Hoofdstuk 8

Under the mistletoe - One Direction

27 dec 2012 - 16:38

959

0

271



Hoofdstuk 8

.HAPPY 5 DECEMBER!!

{5th of December 2012}

POV Harry Styles

Ik geniet van het uitzicht wat ik nu heb. Faye is aan het slapen met een kleine glimlach op haar gezicht. Vanacht hebben we "de liefde bedreven" zoals mijn moeder dat noemt. Het gevoel wat ik voor Faye heb is alleen maar versterkt. Ze is gewoon zo'n bijzonder lief meisje. Haar wil ik nooit meer kwijt en wat ik gisteravond zei meen ik ook uit de grond van mijn hart. Met Faye wil ik oud worden en kinderen krijgen.

Nog nooit heb ik dit voor een meisje gevoeld. Ik hield wel van alle meisjes maar op een andere manier. Toen wist ik nog niet dat je zo erg van iemand kan houden. Faye heeft dat me laten inzien en ik ben blij dat ik de ware heb gevonden. Sommige mensen geloven er niet in maar ik hoop dat ik en Faye dat gene uitstralen, ware liefde.

Een halfuurtje later word mijn prinsesje wakker en ik geef haar een kusje op haar wang. Ze lacht slaperig en gaat met een hand daar haar haren. Zelfs als ze net wakker word ziet ze er nog prachtig uit. Haar haren vallen warig op haar schouders maar het staat haar wel.

'Zullen we vandaag een rustdagje doen met films?' Faye knikt blij en leunt tegen mij aan. 'I love you.' Fluister ik zachtjes. 'I love you to.' Hoor ik een paar seconden later.
Dit is perfect, zo liggen met mijn love. Ik hoop dat er nog heel veel van dit soort momenten komen. Faye en ik, samen.

Na een poosje begint mijn mobiel te trillen, een twitter mention. Ik pak mijn mobiel erbij en klik op het twittericoontje. Meteen komt er een tekst in beeld waar ik heel erg van schrik. Faye ziet mijn geschrokken uitdrukking en vraagt meteen wat er is. Ik geef mijn iPhone.

POV Faye Horan

Harry geeft zijn iPhone, wat zou er zijn? Zijn uitdrukking was wel heel erg geschrokken.

"HARRY STYLES AND TAYLOR SWIFT ARE DATING?! WHAT ABOUT FAYE HORAN??"

Er staat een foto bij van Harry en Taylor. Wat heeft dit te betekenen? Ik ben toch zijn vriendin? Ik begin er ineens heel erg aan te twijfelen. Waren het allemaal leugens?

'Hazz.. Dit is toch niet waar he?' Ik kijk hem in zijn ogen aan. 'Nee nee echt niet Faye! Ik hou alleen van jou. Dit is gewoon... Ik..' Ik kijk naar de stotterende Harry. Zou hij de waarheid spreken en echt zo geschrokken zijn dat hij het even niet meer weet of... De tweede theorie wil ik niet eens weten, of in elk geval niet aan denken. Ik moet Harry vertrouwen. Dat kan ik ook echt, alleen de pappz maken het gewoon moeilijker. Ze bemoeien zich echt overal mee. Ik kijk nog een keer naar de overrompelde Harry voordat ik ga douchen. Ik laat hem maar even. Zelf wil ik ook even nadenken over de hele situatie, hoe komen ze samen op die foto??

Na de warme douche ben ik al rustiger en loop rustig Harry's slaapkamer binnen. Hij staat nu voor het raam. Als hij me aan komt horen lopen draait hij zich om en loopt naar me toe. 'Liefje, dat zijn echt alleen maar leugens he, je gelooft de pappz toch niet he?' Hij bijt onzeker op zijn lip, wow sexy...
'Hazz, ik geloof je, ik vertrouw je. Oh en Hazz, I like the way you bite on your lip.' Hij bloost en zoent me. Opeens zien we een flits. De pappz? We kijken naar buiten en zien dat er naast ons raam op de brandtrap pappz staan. Er staan er maar 2 maar ze hebben zeker weten een foto. Ik schrik maar Harry daarintegen staat daar een beetje dom te grijnzen. 'Hazz!' Hij ziet dat ik er niks van begrijp waarom hij staat te lachen. 'Faye, snap je het dan niet? Zo zien ze dat wij echt een stel zijn en Taylor en ik niet!' Ik knik en glimlach naar hem. Hij zat er echt heel erg mee. Wat een schatje.. Zou hij echt zo bang zijn om mij kwijt te raken? Maar ik hou heel veel van hem. Ik ga hem dat nog duidelijker maken.

POV Niall Horan

Samen met Liam, Zayn en Louis zit ik op de bank als Harry en Faye hand in hand binnenkomen lopen. Liam, Zayn, Louis en ik kunnen onze lach niet meer inhouden. We hebben ze echt wel gehoord vanacht. Lou roept dat dan ook meteen. Ik zie mijn zusje rood kleuren, Hazza daarintegen grijnst en slaat trots een arm om Faye heen. Ik grinnik, ze zijn leuk samen. Meteen denk ik aan Rose en mij. Zouden wij ook zo lief zijn samen? Ik denk het wel want elke keer als wij samen zijn glimlacht Faye vertederd naar ons.

Dat is waar ook! Vandaag zouden Rose en ik een dagje weg gaan. Ik roep de anderen gedag en ik ren naar boven en check mijn outfit en haren. Tja, ik kan ook best wel 'vain' zijn!
Na een paar minuten vind ik het wel okay en ik ren weer naar beneden, op weg naar Rose.

POV Faye Horan

Ahw, mijn broertje rent hals over kop het huis uit. Hij is echt hopeloos verliefd op Rose, en Rose ook op hem. Hun liefde voor elkaar spat er bij hun af. Zo cute...

Zou het bij Harry en mij ook zo duidelijk zijn? Ik denk het wel. Harry en ik houden ook ontzettend veel van elkaar en ik kan echt niet meer zonder hem. Harry is mijn maatje, mijn liefde, mijn alles. Wat moet ik nou zonder Harry? Ik zou er niet aan moeten denken.

__________________________________

Dit was een kort hoofdstukje maar het is "pakjesavond". Hopelijk zijn jullie al blij met dit hoofdstukje!
xxmij


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.