Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Under the mistletoe - One Direction » Hoofdstuk 9

Under the mistletoe - One Direction

27 dec 2012 - 16:55

1216

0

267



Hoofdstuk 9

A/N; Lieve lezertjes,
het spijt me echt dat ik een paar dagen niks heb geupdated!
Maar ik heb het zo ontzettend druk. Hopelijk blijven jullie dit boek wel lezen en blijven jullie reageren en stemmen.
Ik hoop dat jullie het begrijpen xx

-

{9th of December 2012}

POV Faye Horan

*in de ochtend*

De brievenbus kleppert en de postbode loopt weg. Snel loop ik naar de brievenbus, de pappz zijn snel dus misschien staan er nog meer dingen in over Harry Styles en Taylor Swift. Ik weet dat Harry van me houd maar toch... Taylor Swift kan elke jongen krijgen en ze is beroemd, kan zingen en is ook nog een super knap en daar kom ik... Ik ben een gewoon saai lelijk meisje uit Mullingar.

Een tijdschrift ligt voor me, ik blader door naar de stars pagina. Meteen staat er groot dat Taylor en Harry "daten". Ook staan er een paar foto's. Ook de foto van Harry en mij zoenend staat er. Er verschijnt een glimlach op mijn gezicht. Harry...

Maar dan schrik ik. Harry en Taylor Swift... Op dezelfde foto, knuffelend.. Snel sla ik het tijdschrift dicht en zit verslagen aan de keukentafel. Het opzoeken van nieuws is toch niet zo goed... Ik doe mezelf er alleen maar verdriet mee. En misschien is die foto al heel oud. Weer open ik het tijdschrift. Harry heeft een grijs shirt aan en zijn jas hangt half open. Daaronder heeft hij een spijkerbroek aan. Precies hetzelfde als gisteren... Gisteravond is Harry wel even weggegaan maar toen is hij naar Louis en Eleanor gegaan omdat hij nog iets moest doen. Nu weet ik wel wat hij moest doen. Naar Taylor... Een pijnscheut gaat door mijn hart, mijn hart breekt in duizend stukjes. Waarom? Wat heb ik verkeerd gedaan? Verdien ik dit?

Ik voel een traan over mijn wang rollen maar het maakt me niks meer uit. Harry en Taylor is het enige waar ik aan denk.

POV Harry Styles

Ik hang mijn jas op en loop door naar de keuken. Als ik daar aankom zie ik tot mijn schrik dat Faye aan het huilen is, in stilte. Dat is verschrikkelijk, huilen zonder geluid..

Dan zie ik wat er voor haar ligt. Een tijdschrift. Wat zou haar dan zo kunnen raken? Ik loop naar haar toe en sla een arm om me heen. Meteen slaat ze die verschrikt van zich af. Als ze mij ziet staan zie ik pijn in haar ogen. Ze doet haar mond open om wat te gaan zeggen. Eerst komt er een schor geluidje uit. Daarna stromen er woorden uit waar ik van schrik.

'Waarom Harry? Had je het me niet gewoon kunnen vertellen?' Met die woorden rent ze naar boven. Iets in me zegt dat ik achter haar aan moet gaan maar eerst wil ik weten wat haar zo heeft geraakt. Het heeft met mij te maken dat snap ik ook nog wel maar wat dan? Wat heb ik gedaan..

Na ongeveer één minuut kom ik aan bij de Stars pagina. Daar staan allemaal dingen over Faye en mij, zoenend en knuffelend. Dat doet me goed en ik word warm vanbinnen. Maar lang blijft dat gevoel niet, als ik zie waar Faye waarschijnlijk zo verdrietig van is. Een foto van Taylor en mij knuffelend, dat was om precies te zijn gisteravond. Toen heb ik voor de eerste keer gelogen tegen mijn liefde. Ik zei dat ik naar Lou en El ging maar ik ging naar Taylor. Ik wou zeggen dat ik niet meer met haar om wou gaan want de pappz dachten dat wij wat hadden. Gelukkig dacht Taylor er hetzelfde over want ze heeft een stiekem vriendje die daar ook niet blij mee is. Als afscheid heb ik haar een knuffel gegeven want het blijft een vriendin. Daar hebben de pappz dus een foto van gemaakt..

Faye moet weten dat Taylor en ik niks hebben. Ik ren naar boven en wil de deur opendoen maar die zit op slot. Ik had eigenlijk ook niks anders verwacht want ze wil me nu niet zien. Ik klop op de deur. 'Liefje, alsjeblieft.. Doe open..' Ik hoor geen geluid uit de kamer komen. Ik word ongerust en ren naar beneden om de reserve sleutel te halen.

Als ik even later weer voor haar deur sta open ik hem snel. Faye ligt als een klein bolletje opgerold op bed. Volgens mij hoort ze me niet eens aankomen want als ik een hand op haar schouder legt kijkt ze verschrikt op. Pijn en angst zie ik in haar ogen. Dit is absoluut niet de Faye die ik ken, die ik het liefst zie. Maar Faye ligt hier gebroken van verdriet op bed, en het is ook nog eens mijn stomme schuld. Als ik nou meteen eerlijk was geweest.. Maar nee, ik dacht dat het dan hard voor haar aan zou komen. Later deze week had ik het wel verteld maar als de roddels van Taylor en mij weg zouden zijn.

'Faye, liefje, het spijt me maar laat het me alsjeblieft uitleggen.' Ze gaat boos rechtop zitten, nog steeds huilt ze zonder geluid. Pijn gaat opnieuw door mijn hart heen.

'Harry.. Ik snap alles al. Maar doe me alsjeblieft een plezier en ga bij Taylor wonen.' Ik kijk haar verschrikt aan. Voordat ik nog iets kan zeggen rent Faye weg. Hoe kan ik deze warboel nog goed maken? Zuchtend laat ik mijn hoofd in mijn handen vallen. Mijn hart zegt dat ik haar achterna moet gaan maar ik weet dat als ik doe ik het nog meer kapot maak. Faye heeft even tijd nodig om alles op een rijtje te zetten en dan zal ik haar de waarheid vertellen. Ik hoop dat ze dat snel heeft gedaan want ik mis haar nu al. Tranen rollen over mijn wangen. Ik heb niks met Taylor en ik wil absoluut niks met Taylor. Faye is het enige meisje wat ik zie staan. Faye is een van de drie belangrijkste meisjes in mijn leven. Mijn moeder en Gemma horen daar natuurlijk ook bij. Dat is alles wat ik nodig heb qua meisjes. Maar nu mist een heel belangrijk meisje en mijn hart mist dat deel.
Faye..

POV Liam Payne

Ik loop rustig ons huis binnen als ik Faye helemaal overstuur naar beneden zie rennen. Tranen rollen over haar wangen naar er komt geen geluid uit haar mond. Als ze mij ziet staan blijft ze even stil staan en pakt dan haar jas van de kapstok. Wat is ze van plan? Ik loop snel naar haar toe en pak zachtjes haar arm beet en trek haar zacht in een knuffel. Ze slaat haar armen om me heen en huilt verder. Dan kijkt ze op.

'Harry is vreemd gegaan.. M..Met Taylor Swift...' Dan breekt ze weer helemaal. Samen lopen we naar de bank en ik troost haar.

Hoe kan Harry nou weer vreemd gaan? Ik dacht dat hij echt van Faye hield? En wanneer word die krullenbol nou eens volwassen want dit kan zo niet langer. Ik ga straks met hem praten. Maar eerst moet Faye zijn opgeknapt. Ik sta op en loop even snel naar de keuken. Daar ligt een tijdschrift open met Hazz en Taylor knuffelend.. Snel schenk ik thee in en loop weer terug. Als ik de thee geef kijkt ze me dankbaar aan.

'Dankje Li, jij bent pas echt een gentleman.'


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.