Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Under the mistletoe - One Direction » Hoofdstuk 12

Under the mistletoe - One Direction

27 dec 2012 - 16:42

1322

0

288



Hoofdstuk 12

{14th of December 2012}


POV Harry Styles


Samen met Faye ben ik JustDance4 aan het doen, Faye is er echt heel goed in. In het begin dacht ik dat ik haar nog wel makkelijk kon verslaan maar achteraf bleek dat moeilijker dan gedacht te zijn. Volgens mij is ze nog beter dan Danielle, want Faye heeft alles heel soepel en los zitten. Hijgend probeer ik haar bij te houden maar zonder succes. Na een tijdje ben ik echt helemaal kapot en ik plof op de bank neer. Faye staat nog met volle energie te dansen op WMYB. Die meid heeft echt veel energie... Het lijkt wel of het haar allemaal geen ene moeite kost, ik weet nog van een maand terug dat Danielle er wel moeite mee had na een uur. Maar Faye die danst nog steeds vol energie, net zoals in het begin. Ik krijg ineens een heel goed idee, althans dat denk ik. Ik bel Danielle en vertel van mijn idee over een wedstrijd JustDance4 tussen Faye en haar. Danielle ziet het wel zitten en ze zegt dat ze over tien minuutjes hier is. Ik licht Faye snel even in, ze reageert net zo enthousiast als Danielle en samen wachten we tien minuten op Danielle.


Als Danielle klaar staat kan het beginnen. Faye heeft meteen al de meeste punten. Danielle is duidelijk verbaasd van haar goede talent. Dat had ze waarschijnlijk niet verwacht van mijn vriendinnetje.

Een halfuur later staat Faye nog steeds aan kop en ze wint de ene na de andere dansronde. Precies hetzelfde als bij mij, ben ik niet de enige die verliest van Faye. Ik grinnik bij mezelf en kijk naar de twee dansende meiden voor me. Danielle zwaait op dat moment haar handen in de lucht en ploft naast me neer op de bank. 'Faye... Jij bent zo goed... Je moet bij me komen dansen.' Ik stem enthousiast in bij het idee van Danielle, Faye kan echt goed dansen. Daar moet ze zeker iets mee doen. Ik zie dat mijn meisje bloost van dat compliment en ze gaat naast ons zitten. In tegenstelling tot Dani en mij hijgt ze helemaal niet. Faye is gewoon nog rustig aan het ademen en ze kijkt naar ons met een denkblik. Ik denk dat ze het aanbod van Danielle wel aan neemt, ze is ook opzoek naar een nieuwe baan dus ik denk dat dit wel goed van pas komt. Waarom heeft Niall eigenlijk nooit gezegd dat ze zo goed kan dansen? Misschien heeft hij de verborgen talenten van zijn zusje niet ontdekt, dat kan want tot vandaag wist ik het ook niet. Het was een goed idee van Faye. Ze zit vol met nieuwe ideeën. Dat is een van de dingen die ik zo leuk vind aan mijn meisje. Alle kleine dingen die zij heel gewoon vindt maken haar in mijn ogen perfect. Ik weet dat niemand echt perfect is maar Faye's slechte kant heb ik gewoon nog niet ontdekt, ik denk ook niet echt dat die er zijn. Ze heeft niet voor niets veel vriendinnen en ze is ook heel geliefd bij de fans. Vooral bij ene Haye ofzo, die begon ook met die tweet. Ik ben haar heel erg dankbaar want als die er niet was geweest had ik nooit voor mijn gevoel voor Faye uit durven komen. Of in elk geval later, dan waren we nu misschien nog niet bij elkaar.


Mijn iPhone begint plotseling te piepen, een w'appje van Liam. Snel open ik het want als Liam smst is het meestal iets belangrijks. Dat is iets typisch Liam. Als het niet heel belangrijk zou zijn zou hij wachten.


''Hazz, weet jij waar Dani is? Want ze neemt haar eigen mobiel niet op... -Lili''


Ik grinnik en laat het Dani en Faye lezen. Dani pakt meteen haar mobiel en belt Liam op. Faye en ik blijven alleen achter en ze kruipt bij me opschoot. Ik glimlach en druk een kusje op haar voorhoofd. Na tien minuten komt Danielle weer binnenlopen met het bericht dat ze naar haar eigen huis gaat.


POV Faye Horan


Het aanbod van Danielle blijft door mijn hoofd spoken. Zal ik het aannemen en bij haar gaan dansen? Of zegt ze dat alleen maar omdat wij vriendinnen zijn? Meent ze het echt wel?

Ik trek mezelf uit mijn vragen en fluister mezelf in dat ik minder moet denken en meer moet doen. Gewoon dingen ondernemen zonder te denken. Misschien is dit wel een hele goede kans om mezelf te bewijzen en ik wil altijd al iets doen waarmee ik mezelf kan zijn. Tot nu toe heb ik het nooit gevonden en ik heb er ook nooit over na gedacht om te gaan dansen. Ik zou het wel heel leuk vinden want dansen doe ik graag en ik kan ook niet zonder muziek en dansen. Ik ga schuiner op Harry's schoot zitten zodat ik hem aan kan kijken. Laat ik hem maar even vertellen over mijn gedachtes. Om het gewoon te doen. 'Hazz, ik denk dat ik het aanbod van Danielle aanneem en het gewoon doe. Ik kan het altijd proberen toch?' Dat laatste klonk best onzeker en ik wou niet eens dat het er zo onzeker uit kwam. Harry heeft het duidelijk ook gehoord want hij zegt dat ik het niet per se hoef te doen. Maar ik ben zeker van mijn zaak. Ik wil mezelf bewijzen, ik wil bewijzen dat ik ook talenten heb ik dingen. Dan ben ik niet meer het saaie meisje uit Mullingar. Maar dan heb ik wat in mijn leven gedaan. Dan heb ik weer iets bereikt. Dan kan ik trots op mezelf zijn. Ik glimlach en kus Harry van blijdschap. Ik weet nu al dat dit een goede keuze is. Ik heb niks te verliezen, het kan alleen maar leuker worden.


In de avond zitten we met z'n allen te eten (inclusief de meiden) als Danielle opeens vraagt of ik het aanbod van haar aanneem en het gewoon probeer. Ik knik zekerder dan ik het vanmiddag tegen Harry vertelde en ik ben er blij mee. Danielle glimlacht enthousiast en slaakt een gilletje. De andere kijken ons niet begrijpend aan. Dat is waar, niemand weet het alleen Harry, Danielle en ik natuurlijk. Snel praten Danielle en ik ze bij en dan zijn ze allemaal blij voor me en Danielle. Danielle zegt dat ze het met die andere meiden daar nooit zo heel leuk vond omdat ze haar alleen leuk vonden omdat ze met Liam heeft. Ik knik begrijpend. Die populaire meiden van de school die zullen nu vast ook ineens vriendinnen met me willen zijn. Dat heb ik op twitter wel gemerkt, ze stuurde ineens allemaal tweets van loveyoudinnie en dat soort dingen. Ik vond het maar stom, alsof ik nu ineens wel belangrijk ben voor ze. Mijn vriendinnen vertelden ook al dat ze tegen hun ook helemaal aardig deden alsof zij gingen vertellen waar ik verbleef. Echt zielig zeg... Maar goed, terg naar het avondeten. Ik schep wat lasagne op en begin te eten. Ondertussen heeft Niall natuurlijk al een keer zijn bord half leeg maar hij propt alles gewoon naar binnen. Rose vind het zo te zien wel grappig maar die meid kan ook eten zeg.. Phoe.. En dan is ze ook nog zo slank als een grassprietje, ik snap niet hoe ze dat doet. Ik ben stiekem wel jaloers op haar lichaam. Ik wil haar slanke modellen lichaam ook wel hoor. Zelf ben ik ook niet heel dik maar dan nog. Rose heeft echt een lichaam die elk meisje denk ik wel zou willen hebben. En als je dan ook nog kan eten zonder zwaarder te worden.. Wowie, had ik dat maar..

________________________



Dit hoofdstukje is niet zo heel erg lang maar ik maak dit allemaal bij een vriendin van me dus dan snap je denk ik wel dat ik het niet te lang kan maken.. Maar ik hoop dat het toch een geslaagd hoofdstukje is <3 Vergeet geen reactie/vote achter te laten loveyouall xx


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.