Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Under the mistletoe - One Direction » Hoofdstuk 13

Under the mistletoe - One Direction

27 dec 2012 - 16:43

1492

0

323



Hoofdstuk 13

Deze datum klopt alweer niet, dit moest eigenlijk dezelfde avond als het vorige hoofdstuk erop komen maar ik moest al weer naar huis ;( Maar ik had het begin al dus daarom ben ik gewoon doorgegaan. Loveuux

{14th of December 2012, avond}

POV Niall Horan

Samen met Rose lig ik in bed, ik denk na over eigenlijk zo'n beetje alles wat er de laatste tijd is gebeurd. Ik ben blij dat alles weer goed is tussen Faye en Harry. Hun liefde overwint alles, dat hebben ze wel laten zien met deze hele situatie. Ik hoop dat de liefde tussen mij en Rose ook zo sterk is, ik hoop het wel want ik ben echt heel verliefd op Rose, ze is het meisje wat me compleet maakt. Natuurlijk is mijn zusje ook een schat maar liefde is toch iets heel anders. Rose is het puzzelstukje wat bij me hoort. Hopelijk denkt zij er ook zo over. Daar hebben we het samen nooit over gehad, ik ben ook niet echt het type waar daar zelf over begint. Ik vind dat wanneer er iets gebeurd dat je er voor elkaar moet zijn, dan besef je hoe sterk de liefde is. Tussen Rose en mij is gelukkig nooit iets ergs gebeurd, dat vind ik ook alleen maar prettig maar soms vraag ik me af of onze relatie wel goed is. We zijn het altijd met elkaar eens terwijl Harry en Faye het niet altijd met elkaar eens zijn maar er later wel uitkomen maar dan leren ze elkaar elke keer weer beter kennen.. Misschien moet ik er morgen eens met Faye over gaan praten want ik zit er wel een beetje mee. Is het tussen Rose en mij misschien te perfect? Ze zeggen dat kleine meningsverschillen tussen mensen niet erg zijn, als het maar bij kleine dingen blijft. Maar tussen mij en Rose zijn niet eens meningsverschillen, ik ben het altijd wel met haar ens en andersom ook. Ik adem langzaam uit en snuif dan Rose' geur op, haar haren ruiken naar vanille, heel lekker zoet dus. Ik sla mijn armen om haar heen en wrijf zachtjes over haar buik. Ze nestelt zich helemaal tegen mij aan en slaat haar handen om die van mij. Zo liggen we helemaal tegen elkaar aangeplakt in bed. Rose's ademhaling gaat steeds gecontroleerder en ik merk dat ze in slaap is gevallen. Kort daarna vallen mijn ogen ook langzaam dicht. Morgen vraag ik het wel aan Faye. Ik ontspan me en dan val ik in een diepe slaap met Rose in mijn armen.

{15th of December 2012}

POV Harry Styles

Faye ligt half op me te slapen. Haar ademhaling gaat regelmatig en ik kus haar zachtjes op haar hoofd. Wat is het toch een droommeisje, alles wat ik in een meisje zoek heeft Faye. Haar haren vallen langs haar gezicht en eindigen voor de helft op mijn borst. In het maanlicht lijkt het net goud, zo magisch. Alles aan Faye is magisch en bijzonder. Elk stukje van haar lichaam. Als ze lacht bijvoorbeeld, de klank van haar lach is al magisch. Je word er spontaan blij van, altijd als ze lacht krijg ik een grote glimlach op mijn gezicht. En dan haar ogen, ik kan er zo in verdrinken. Ze zijn zo zuiver en puur, als ze me aankijkt zie ik wat ze voelt. De pijn, het geluk, blijdschap.. Alles, ik hou ervan als haar ogen glinsteren. Dan lijkt ze het gelukkigste meisje op aarde, je herkent het meteen als ze zo blij is want dan straalt ze van alle kanten. Het lijkt dan net alsof ze in de spotlight staat. En dan te bedenken dat ze mijn vriendinnetje is. Ik ben echt trots op haar. Ze trekt zich niks van de pappz aan, dat vind ik knap van haar. Faye krijgt dan ook eigenlijk bijna geen haat maar dan nog. De korte breuk tussen ons heeft toch veel impact op mij gehad, dan zal zij dat denk ik ook wel gehad hebben maar Faye vergeeft mensen gewoon heel snel. Dat heb ik wel gemerkt. Ze heeft zoveel goede eigenschappen. Ze is heel aardig, tegen iedereen eigenlijk wel.

Dan word Faye langzaam wakker, ze kijkt me slaperig aan met haar mooie ogen. Een glimlach tover ik op mijn gezicht. Zij glimlacht terug en geeft me een kusje op mijn wang. Ik kus haar terug en zo blijven we liggen totdat Louis ons komt halen. Vandaag wou hij namelijk met z'n allen iets gaan doen. Faye en ik vonden het wel goed, een keer iets met z'n allen doen. Jammer genoeg kunnen Niall en Rose niet mee komen omdat Rose en Niall een interview hebben. Meestal hebben we dat dan allemaal maar voor een keertje apart. Wel jammer dat ze niet mee kunnen maar dit was voor de rest allemaal de laatste vrije dag en dan begint een weekje werken weer. Gelukkig hebben we daarna kerstvakantie en dan hebben we als het goed is genoeg tijd om leuke dingen te gaan doen.

POV Niall Horan

Echt balen dat Rose en ik vandaag niet mee kunnen maar we hebben een interview dat al langer is afgesproken en we kunnen het helaas niet zomaar afzeggen. Gelukkig heb ik Rose bij me. Dan is er toch nog iets leuks aan het interview. Nog een nadeel is trouwens dat ik Faye niet kan vragen wat ze van Rose en mij vind en of we wel bij elkaar passen... Hopelijk hebben we vanavond even allebei tijd vrij en kan ik het dan vragen.

Samen met Rose sta ik een tijdje later voor een groot gebouw. Het ziet er heel zakelijk uit en het lijkt me niet echt een pretje om hier te werken. Word vandaag waarschijnlijk toch niet zo leuk... We lopen naar binnen, waar het tot mijn verbazing heel mooi en knus ingericht uit ziet. Misschien word het toch nog wel leuk. Dan worden we door een vrouw meegenomen naar een kamer met grote open ramen. Daar aangekomen gaan we zitten en wachten we op nog een vrouw die foto's mag maken. Dat heeft Paul geregeld, ik vind het wel leuk want Rose en ik staan nog niet heel veel samen op de foto. Daar kijk ik nu al wel naar uit en geduldig wachten Rose en ik op de tweede vrouw. Als die binnenkomt stelt ze zich voor als Laura. Dan begint het interview.

POV Faye Horan

Lachend lopen we met de groep naar de ingang van het pretpark. Louis heeft echt leuke ideeën. Als we allemaal betaald hebben lopen we als eerst naar een achtbaan. Eerst wouden alle jongens naar de wildwaterbaan maar het is winter en als je dan nat word... Brrr. Dat is wel heel erg koud. En nu zitten we achter elkaar in de rode karretjes te wachten totdat het in beweging komt. De achtbaan schijnt heel hard te gaan, ik weet het echt niet. Ik en de meiden wouden het eerst even afkijken maar de jongens hadden geen geduld meer en uiteindelijk hebben we maar toegestemd. Ik hoop maar dat ik ze kan vertrouwen...

Ik gil en Harry houdt mijn hand vast. Het is niet heel eng maar het gaat zo hard en de achtbaan is best wel hoog. Voor ons zitten Eleanor en Louis ook te gillen, eigenlijk gilt iedereen wel want van alle kanten klinkt gegil. Dan stopt de achtbaan en stappen we uit.
Zo gaan we de hele middag in allerlei attraties en hebben we veel plezier met z'n allen. Alleen we jammer dat Niall en Rose er niet zijn maar die zullen vast ook wel lol hebben met z'n tweetjes.

{avond, 18.00.}

Na het eten ploffen we allemaal op de bank. Ik zit net op Harry's schoot als Niall me zachtjes aan tikt. 'Faye, wil je even meekomen? Ik moet even uhm.. wat kwijt.' Hij lijkt er duidelijk mee te zitten want hij weet niet goed hoe hij het moet brengen. Ik sta op en loop met Niall mee naar zijn slaapkamer. Rose en de anderen kijken ons verbaasd na maar ik zeg dat het een broer zus momentje is, ze knikken en gaan weer verder met waar ze mee bezig waren. Boven aangekomen gaat Niall op bed zitten. 'Faye, vind je dat Rose en ik goed bij elkaar passen? Niet stom bedoeld maar Harry en jij hebben al een ruzie gehad en zijn er sterker uitgekomen. Rose en ik hebben gewoon nooit een meningsverschil.' Ik snap al meteen waar Niall mee zit. Ik snap hem ook volkomen. 'Ni, jij en Rose zijn gewoon heel erg perfect voor elkaar. Als je het met elkaar eens bent is het toch goed? Dan is jou relatie misschien zelfs beter.' Hij knikt bedachtzaam. Dan verschijnt er een glimlach op zijn gezicht. Hij staat op en geeft me een knuffel. 'Dankje Faye, je bent echt mijn liefste zusje.' Ik sla hem lachend op zijn arm. 'Ik ben je enige zusje weet je nog?' Hij grinnikt. 'En toch ben je de beste!' Ik bloos en geef hem nog een knuffel. Wat hou ik van mijn broertje.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.