Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Under the mistletoe - One Direction » Hoofdstuk 14

Under the mistletoe - One Direction

27 dec 2012 - 16:44

528

0

227



Hoofdstuk 14

{21th of December 2012}

POV Harry Styles

Er is de laatste tijd niet zo heel veel gebeurd. Faye en ik hebben wel leuke dingen gedaan maar het loopt nu gelukkig allemaal z'n gangetje en de roddels zijn helemaal weg! Hopelijk word het een kerst om nooit te vergeten! Maar met Faye en mijn vrienden gaat het wel lukken! Mijn vrienden zijn in een paar jaar zo belangrijk voor me, het zijn als broers voor me. En dan mijn mooie lieve knappe meisje.. Faye. Ik hoop dat ik haar ooit miss Styles kan noemen. Ik krijg een warm gevoel in mijn buik. Dat krijg ik altijd als ik aan Faye denk.

De deur zwaait open en al onze vrienden komen binnen. Dan bedoel ik Louis met Eleanor, Liam met Danielle, Niall met Rose en Zayn met Perrie.

Vanavond hebben we een filmavondje en Louis en Eleanor zouden een film kiezen. Ik ben benieuwd wat het word. Voordat we de film aanzetten pakken we popcorn, chips en drinken. Als we onszelf uiteindelijk hebben voorzien doet El de film in de dvd speler en start ze de film.

Er komt met grote letters skyfall in beeld. Dat lijkt me een mooie film, een actie film. Daar hou ik wel van. Faye ook zo te zien want ze zit zowat tegen het beeld aangeplakt. Als ik met een snelle blik naar iedereen kijk zie ik dat iedereen helemaal in de film zit. Dan richt ik mijn aandacht weer op de film.

Twee uur later pakken we nog meer lekkers en gaan we nog wat tv kijken. Ik ben eigenlijk al best wel moe en wil naar bed dus sta ik op en wil naar boven lopen als Faye achter me aan komt lopen. Ze zag er nog best wakker uit en ik ben verbaasd dat ze met mij mee loopt en niet blijft zitten. Ze pakt mijn hand en duwt me tegen de muur, dan drukt ze haar lippen op de mijne en begint me te zoenen. Ik kreun zachtjes omdat ze me ondertussen kietelt in mijn nek. Dan lopen we samen naar boven waar hetzelfde gebeurd als in de gang. Ik ga met mijn handen onder haar shirt.

Ondanks ik net moe was ben ik nu klaarwakker.
Faye trekt mijn shirt uit en ik zie haar terwijl ze op haar lip bijt mijn sixpack afgaan. Ik grijns en druk Faye tegen me aan en zoen haar teder verder. Ze grinnikt en op een gegeven moment beland ze op me. Dan zoenen we weer verder.

{je weer wel waar dit uh op uitgaat xd}

Na een tijdje belanden we naast elkaar en Faye rust op mijn borst. We besluiten om te gaan slapen en ik doe even een boxer aan, ondertussen doet Faye undies aan en dan kruipen we weer in bed onder de warme dekens. Ik sla een arm om Faye heen en druk haar tegen me aan. Ik geef haar nog een kus op haar voorhoofd en dan vallen mijn ogen langzaam dicht.

_______________________

Dit hoofdstuk is best kort maar het was lang maar toen BAM was alles weg ;(( Maar goed, voordat 'de wereld vergaat' upload ik nog wen hoofdstukje!
Geloven jullie dat Maya gedoe trouwens? xx


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.