Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Under the mistletoe - One Direction » Hoofdstuk 15

Under the mistletoe - One Direction

27 dec 2012 - 16:45

1126

0

266



Hoofdstuk 15

We leven nog! ^^ haha,
Ik geloofde er niet in dat de wereld zou vergaan maar ik ben toch wel blij dat het de 22ste is. xx

{22th of December 2012}

POV Faye Horan

Samen met Harry ben ik aan het ontbijten. Vandaag gaan Harry en ik eventjes de stad in. Ik wil graag nieuwe Vans en dan het liefste goude met glittertjes. Harry moest nog iets van Jack and Wills hebben.

Na een kort ontbijtje pakken we onze jassen en wat geld en we lopen hand in hand de deur uit. De rest van de jongens en meiden slapen volgens mij nog want alle gordijnen zitten dicht, op die van Harry en mij na dan.

We zitten vijf minuten in Harry's Range Rover als we in hartje centrum aankomen. Hazz parkeert de auto in een parkeergarage en dan stappen we uit. Meteen word Harry al herkent door een paar fans. Ik sta er geduldig bij te wachten. Dat moet wel want de fans hebben alle tijd. Vandaag heb ik eerlijk gezegd niet zoveel zin in fans. Ik had gehoopt dat het een dagje voor ons twee zou worden maar het loopt even anders.

Als na een kwartier het groepje Directioners weg is lopen Harry en ik snel naar de Vans winkel. Maar ook daar zijn fans.. Ik heb het wel een beetje gehad en zeg dat Harry maar alvast naar Jack and Wills mag gaan want rustig schoenen passen met wilde Directioners? Dat gaat niet lukken. Als Harry weg is is het meteen al een stuk rustiger. Iedereen heeft ineens oog voor.. mij? Ze beginnen zowat aan me te hangen om aandacht te krijgen. Ik glimlach nerveus en hoop dat Harry hier snel weer is want ik kan hier niet goed mee omgaan. Snel trek ik de Vans uit en betaal ze bij de kassa. Ze kosten eigenlijk 65 euro maar omdat ik de vriendin ben van Harry en het zusje van Niall krijg ik korting en betaal maar 50 euro. Dan is het toch wel weer handig. Ik grinnik en loop de winkel uit. Buiten wachten op Harry lijkt me een beter ideetje.

Na een poosje komt Harry naar buiten gelopen met ook een tas in zijn hand. We besluiten om nog even naar de Starbucks te gaan en daarna richting huis te gaan.

Ik ga in de hoek zitten en wacht geduldig op Harry. Dit keer zijn er gelukkig geen fans en Harry komt bij me zitten en geeft me een capucino. Dat is mijn lievelingskoffie en ik geniet ervan. Dit moment word verbroken door een klein schattig meisje met blonde haren en blauwe ogen. Ik schat haar zo rond de 6. Ahw ze is zo'n schatje. Ik glimlach naar haar. Ik verwacht dat ze hier voor Harry is maar tot mijn verbazing negeert ze hem volkomen en heeft ze alleen aandacht voor mij.

'Hi, ik ben Emma en jij bent mijn voorbeeld.' Ik vind het zo schattig om het van een klein meisje te horen. Mijn wangen kleuren rood en ik klop op de plek naast me. Ze gaat naast me zitten en pakt meteen mijn hand vast. Ik praat even met het meisje tot een vrouw haar komt halen. Emma noemt de vrouw mama dus ik vertrouw haar meteen. Ik wil niet dat ik haar meegeef aan een of andere gek.

Voordat het meisje gaat wil ze nog op de foto met mij. Harry kijkt een beetje boos en jarloers maar ik heb net ook op hem moeten wachten en ik vind dat hij niet jarloers moet worden op een klein schattig meisje. Ik geef Emma nog een knuffel voordat ze gaat en dan drink ik mijn koffie op om vervolgens met een chagarijnige Harry naar huis te gaan.

Als we thuiskomen hangt er een spanning tussen ons. Ik doorbreek die door over het hele voorval te beginnen.

'Wat was dat nou bij de Starbucks?' Hij haalt zijn schouders bot op. 'Weet ik veel.' Beledigd draai ik me om en kijk ik naar buiten. Maar ik wil een echt antwoord en rede hebben, dan kan ik hem begrijpen. 'Hoezo dat weet je niet?' Het komt er botter uit dan verwacht en Harry kijkt me chagarijnig aan. 'Gewoon, jij bent niet eens beroemd en dan heb je al een fan. Ik heb keihard voor de fans gewerkt en jij.. niet.' Het laatste komt er zachter uit. Harry schrikt van wat hij net heeft gezegd. Ik weet niet wat ik moet zeggen. Meent hij dit?

Boos ren ik naar boven en sluit mezelf op in de badkamer. Is Harry echt jarloers op een meisje van 6?

Zuchtend denk ik na. Wil ik dan wel met Harry verder want als ik het zo hoor gunt hij mij de fans niet eens. Ik wist niet dat Harry zo was. Ik dacht dat hij echt van me hield en me alles gunde. Langzaam stap ik onder de douche. Even ontspannen...

POV Harry Styles

Vol emoties zit ik aan de keukentafel. Ik hou van Faye maar vandaag was ik zo geïriteerd. Dat komt echt niet doordat de fans Faye ook mogen, natuurlijk niet! Maar het komt doordat ik Faye iets heel belangrijks moet vertellen. Het moet van Paul.. Ik heb hem gesmeekt of het beter kan maar hij bleef stug nee zeggen. De rest heeft het er ook moeilijk mee want we zitten in hetzelfde schuitje. Het enige verschil is dat El, Perrie, Rose en Dani wel meegaan.

In februari ga ik namelijk weer op tour.. En Faye moet ik achterlaten...

Ik kan en wil het niet. Maar Paul zegt dat het niet anders kan. Dat het al te druk en vol is... Ik baal er echt ontzettend van en weet niet hoe ik het moet vertellen. De andere meiden mogen wel mee. Ik ben blij voor mijn vrienden maar ben kapot van de beslissing van Paul.. Waarom moet hij onze relatie kapot maken terwijl het net zo goed ging? Ik weet dat er Skype enzo is maar dat is anders. Ik wil geen lange afstandsrelatie. Daarom was ik zo blij dat Faye altijd bij me kon zijn. Maar ik had te hard gejuicht.. Nu moet ik blij zijn als Faye het niet uitmaakt met me...
Wat als dit het einde van onze relatie word? Ik kan niet zonder Faye! Ze is mijn alles ookal heb ik dat vandaag niet zo laten merken. Daar ga ik morgen sowieso verandering in brengen. Misschien is het ook beter om mijn vertrek pas een dag van te voren bekent te maken. Dan breek ik haar hart tenminste niet nu al.

Als ik die avond in bed lig ligt Faye niet tegen me aan. Ze is nog steeds boos op me. Wat ik eigenlijk wel snap.. Ik ga het morgen echt goed maken. Ik kan er niet tegen dat ze me compleet negeert..

Ik hou van haar..


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.