Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Under the mistletoe - One Direction » Hoofdstuk 16

Under the mistletoe - One Direction

27 dec 2012 - 16:46

1276

0

330



Hoofdstuk 16

Echt super bedankt voor de leuke reacties! Love you all x

{23th of December 2012}

POV Faye Horan

Ik word wakker met een pijnlijke buikpijn. Ik probeer in een makkelijke houding te gaan liggen en rol me op als een klein bolletje. Naast me merk ik dat Harry is wakker geworden. Bezorgd leunt hij over me heen. 'Gaat het wel?' Hij klinkt bezorgd en aardiger dan gisteravond. Ik knik zachtjes.
Ahhh een pijnscheut schiet door mijn buik heen. Ik slaak een klein gilletje. Harry rent naar beneden en komt evenlater terug met Liam en een paracetemol met een glas water. Snel pak ik het glas aan en drink het op. Hopelijk werkt dat. Liam meet mijn temperatuur en hij zegt dat het 39 graden is. Dat word vandaag dus een dagje thuis in bed liggen. Ik loop even naar de badkamer wat me al veel moeite kost. Daar aangekomen zie ik dat ik ongesteld ben.. Ik kreun zachtjes want ik wil er niet uit. Harry heeft het gehoord en vraagt door de deur wat er is. Ik leg even uit dat ik ongesteld ben maar geen maandverband meer heb. Harry is zo lief om het te gaan kopen. Dat snap ik eigenlijk niet want gisteren was ik zo bot en we hebben zelfs ruzie gehad die we niet eens echt hebben uitgepraat. Hij is gewoon veel te goed voor mij.

Een kwartier later staat Harry voor mijn neus met maandverband. Ik bedank hem met een kus maar ik zak in elkaar door mijn buikpijn. Verschrikt legt Harry me op bed neer en streelt mijn wang. Ik hou zo veel van hem en ik ben hem dankbaar dat hij dit allemaal voor me doet terwijl ik niks terug doe... Als ik weer helemaal fit ben verwen ik hem wel met een avondje uit ofzo iets in die richting. In gedachten verzonken val ik in een droomloze slaap.

Als ik voor de tweede keer die dag wakker word is de buikpijn wat gezakt en kan ik weer gewoon rechtop zitten. Harry ligt naast me en verstrengelt onze vingers. Hij wrijft met zijn duim over mijn hand en ik leg mijn hoofd op zijn schouder.

'Hazz.. Je ben zo lief.' Ik geef hem een kusje en hij bloost. 'Dat verdien je Fayetje. Sorry van gisteren trouwens.. Ik hou van je.' 'Ik hou ook van jou Harry.' Ik ben blij dat alles weer goed is. Ik hoop dat hij me nooit zal verlaten want ik zou niet weten wat ik zonder hem zou zijn. In elk geval zou ik hem echt niet normaal veel missen... Waarom denk ik hier eigenlijk aan? Harry gaat me toch niet verlaten? Ik schud mijn hoofd en leg hem weer op Harry's schouder. Zijn ademhaling kalmeert me en ik ontspan. Die gedachte verdwijnt en ik denk aan leuke dingen. Alles wat ik bijvoorbeeld tot nu toe met Harry heb gedaan. Dat zijn echte de leuke momenten uit mijn leven. Ik ben echt blij met hem. Ik zal nooit van zijn zijde wijken. Ik probeer er altijd voor hem te zijn.

Een uur later ben ik het in bed liggen niksen echt zat. Ik stap uit bed en pak mijn nagellak spullen. Dan heb ik tenminste iets te doen. Ik pak ook even snel een tijdschrift voor als ondergrond en ik stap weer terug in bed naast Harry. Als eerst lak ik mijn nagels lichtroze, daarna maak ik de helft schuin wit en als laatst doe jk tussen de lichtroze grens en wit zilver. Dan laat ik het drogen en ondertussen lees ik het tijdschrift uit. Harry pakt een hand en kijkt hoe ik het hem gelakt. Hij glimlacht en geeft me een kusje op mijn hand. Ik bloos en blader door totdat ik echt een super cute jurkje zie. Het is zwart en heeft kleine pofmouwtjes. Wauwie! Snel check ik de prijs en zie dat het jammer genoeg best duur is. Ik kijk weer verder en na een paar minuten ben ik wel klaar met lezen. En ik leg het tijdschrift weg.

Op dat moment komen Eleanor, Danielle, Perrie en Rose binnen lopen met lekkers in hun handen. Harry staat op en geeft me een kus op mijn voorhoofd. 'Ik ga even naar de boys.' Ik knik en klop naast me zodat de meiden kunnen gaan zitten. We kletsen over onze vriendjes als het onderwerp touren valt. 'Gelukkig gaan ze niet weg en blijven ze nog hier!' Ik glimlach breed naar de anderen. Ze lachen een beetje zenuwachtig terug of lijkt dat maar? Ik vind het wel een beetje vreemd maar ik zeg er niks over. Het zal misschien wel aan mij liggen. Ik ben ook hartstikke moe. Ik zeg dat ik moe ben en het liefst ga slapen. Zij knikken en lopen na een knuffel de kamer uit. Voordat ik in slaap val hoor ik vanuit de woonkamer geschreeuw horen. Dat voorspeld niet veel goeds.. Ik besteed er geen aandacht voor, daar ben ik veel te moe voor. Dan vallen mijn ogen dicht en beland ik in een vrolijke droom.

POV Harry Styles

Vier boze meiden staan met hun handen over elkaar voor mijn neus. Eleanor neemt het woord. 'Harry wat denk jij wel niet?! Je moet Faye vertellen dat je op tour gaat. Ze houd zo ontzettend veel van je! Je moet haar de kans geven om zichzelf erop voor te bereiden. Anders komt de klap nog harder aan!' De andere meiden knikken instemmend. Op dat moment komen ook de andere binnen. Eleanor praat ze snel bij terwijl ik een beetje voor me uitstaar. Ik weet dat ik het eigenlijk moet vertellen maar ik kan het gewoon echt niet. Dat komt omdat ik weet dat ik haar dan kapot maak vanbinnen, net nu het goed gaat tussen ons.

'Dude! Het is wel mijn zusje dus breek haar hart niet!' Niall staat boos voor me. Ik knik. 'Maar Ni.. Als ik het vertel dan breekt ze..' Hij knikt bedachtzaam. 'Maar Hazz, als je het pas later verteld helemaal. Dan hecht ze nog meer aan je..' Ik knik en een traan ontsnapt uit mijn ooghoek. Door het management moet ik de liefde van mijn leven achter laten voor een half jaar! Ik kan dat echt niet... Ik hou veel te veel van haar. Faye is niet voor even. Met Faye wil ik oud worden!

Op dat moment komt Paul binnenlopen. Geweldige timing zeg.. Nu wil ik Paul echt niet zien maar wat ik wil boeit hem niet.. Ik kan me even niet meer inhouden. 'Verdomme Paul waarom mag Faye niet mee?' Paul kijkt met medelijden naar me, maar alsof dat helpt.. 'Harry.. Faye heeft dan geen taak om daar te zijn. Ze zou je ook alleen maar afleiden en jij staat bekend om de flirt. Je moet ook naar andere meisjes kijken.' Nu ben ik helemaal boos en ren ik het huis uit. De andere hoor ik hevig dicusiëren maar wat ze precies zeggen hoor ik niet meer. Dat maakt me nu ook niks uit.

Hoe kan hij dat zeggen? Wat tussen mij en Faye is is echt! En ik ga het niet uitmaken omdat ik bekend sta om de flirt. Ik ben het zat... Paul, het management... Door hun moet ik mijn meisje zes fcking maanden missen.. Dat hebben zij natuurlijk nooit gehoeven anders hadden ze me wel begrepen.

Verdomme.. Ik ga met een hand door mijn krullen en ik ga op de stoep voor het huis zitten. Denkend over alles wat er net is gebeurd. Paul schrok duidelijk van mijn uitbarsting maar het kan me nik schelen. Het enige wat me nu interesseerd is Faye en hoe wij die zes maanden gaan overleven.. Het gaat zwaar worden dat voel ik.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.