Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Under the mistletoe - One Direction » Hoofdstuk 20

Under the mistletoe - One Direction

27 dec 2012 - 16:51

1914

3

330



Hoofdstuk 20

Little Author's Note;
Jullie zijn echt de allerbeste fans die iemand maar kan wensen! Ik hou van jullie! xx


{27th of December 2012}

POV Faye Horan

Alles loopt hier wel z'n gangetje. Alleen Harry en de rest mis ik nog steeds onverdraagelijk veel... Vanbinnen voel ik me zo eenzaam, een groot gat voel ik in mijn hart... Ik weet dat ik niet meer zo alleen ben omdat mijn vriendinnen straks hier aankomen maar dan nog.. De leegte in mijn hart en de onverdraagelijke pijn kunnen ze niet veranderen, en mijn vriendinnen kunnen hier niet zes maanden lang zijn. Dat zullen hun ouders nooit goed vinden hoe jammer ik het ook vind. Ik moet ook realistisch na gaan denken..

Plotseling gaat de bel. Snel ren ik naar beneden. Ik hoor mijn vriendinnen al praten. Wat heb ik ze gemist de afgelopen tijd! De deur is nog maar net open of Lisanne valt me al om mijn hals. 'Heey Fayetje! Ik heb je zo gemist!' Snel geef ik Trix en Coco ook een knuffel en dan lopen ze achter Lisanne en mij naar binnen. Ze kijken hun ogen uit. Trix is de eerste die wat zegt. 'Wow Faye! Ik kan gewoon niet geloven dat je hier met One Direcrion woont!' Na het woord One Direction slaat ze meteen haar hand voor haar mond. 'Sorry Faye! Ik had dat niet moeten zeggen..' Schuldig kijkt ze naar haar voeten. 'Hey Trixie, het geeft niet hoor.' Ze kijkt me weer aan. 'Echt niet?' 'Echt niet!' Ze glimlacht en geeft me een knuffel.

Ik hou veel te veel van mijn vriendinnen om ze zoiets kwalijk te nemen. Ik ben ze echt heel dankbaar dat ze hier zijn. Jammer genoeg mochten Isa en Eline niet komen. Dan was het groepje pas echt compleet geweest. Natuurlijk hebben we nog meer vriendinnen maar dit zijn de allerbeste. Ik kan echt niet zonder ze.

Boven aangekomen laat ik ze hun tijdelijke slaapkamers zien. Ik weet dat ze maar blijven tot de 31ste maar waarschijnlijk komen ze daarna nog een keer terug. Ik hoop in elk geval van wel. Hopelijk kunnen Isa en Eline dan ook over komen vliegen. Misschien als ik het betaal dat ze dan wel mogen. Daar moet ik het er nog even over hebben met ze.

POV Harry Styles

Zuchtend kom ik uit bed. Ik weet dat het al 12.00 uur 's middags is maar ik ben gewoon moe en ik heb geen zin in het concert. Vandaag is het eerste concert van onze tournee. Ik heb besloten om alleen mijn hotelkamer uit te komen voor dingen die verplicht zijn en voor de rest blijf ik op mijn kamer. Dan kan ik tenminste rustig mijn verdriet verwerken. Zonder dat iemand me stoort en dan hoef ik ook niet naar de zoenende stelletjes te kijken.

Een styliste heeft een setje kleren voor me en ik trek het langzaam aan. Eenmaal aangekleed rennen Liam, Niall, Louis en Zayn enthousiast het podium op. Ikzelf slof er maar een beetje achteraan. Ik heb geen rede om blij te zijn.. Ik weet wel wat ik met mezelf heb afgesproken een tijdje geleden maar het is zwaarder dan ik dacht, dan ik hoopte. Ik besluit om het beste er maar van te gaan maken. Louis begint met de opening. Meestal begin ik daarmee maar mijn vrienden zien dat ik het er moeilijk mee heb. Ze snappen me altijd. Als mijn ogen het publiek scannen zie ik Eleanor, Perrie, Rose en Danielle op de eerste rij zitten. Ze staren een beetje voor zich uit. Zij missen Faye natuurlijk ook. Die vijf samen waren me toch ook echt een stelletje meiden meisjes. Dat klinkt misschien raar maar ze waren echt alleen over mode en jongens aan het praten. Zouden ze het ook over mij gehad hebben? Ik heb het met mijn vrienden in elk geval wel over Faye gehad. Hoe perfect ze is..
Ruw word ik uit mijn dagdroom gehaald door een fan. Ze schreeuwt mijn naam kei hard door Little Things door. Op twitter had ik gelezen dat de Directioners dan stil zouden zijn omdat het liedje speciaal is. Dat heeft deze fan dus verpest voor de anderen..
Het meisje kijkt me lief aan. Een beetje te lief als je het aan mij vraagt. Ik wil haar aandacht helemaal niet. de enige waarvan ik dat zou willen is Faye. Maar die is hier helaas nu niet..

Opeens staat de doorgedraaide fan voor me. Ze buigt zich naar me toe. 'Harry, ik ben zoveel beter dan Faye. Maak mij je prinsesje en dan zorg ik dat wij gelukkig worden.' Woedend kijk ik haar aan. Wie denkt ze wel niet wie ze is?! Ik draai me boos om naar de anderen. Die hebben het ook gehoord omdat mijn microfoon nog aanstond. Wacht eens.. Dan heeft de zaal het ook gehoord! Beter kan niet want Faye is hartstikke geliefd. Ik ga die gestoorde fan eens terugpakken. 'Heey mag ik even jullie aandacht?' De zaal is meteen helemaal stil. 'Faye is toch veel beter dan uh dit meisje voor me hier?' Meteen gilt de hele zaal jaa. Ik ben blij om dat te horen en een warm gevoel gaat door mijn lichaam heen. 'Echte fans weten dat.' Zo ik heb zojuist een Directionater "gedist". Het voelt goed. Even de woede uiten van de afgelopen dagen. Ik verwacht geen antwoord terug maar tot mijn verbazing zegt ze nog wat terug. 'Maar "Haye" is voorgoed over Harry.' Je hoort de hele zaal ooooh zeggen. Nu ben ik het echt zat. Ik ren het podium af, op weg naar de kleedkamers. Daar aangekomen laat ik me op de bank vallen en tranen stromen over mijn wangen. Ik trek me nooit veel aan wat fans zeggen, ik vind het altijd wel jammer dat ze me niet mogen zonder reden maar nooit moet ik erom huilen. Nu ben ik er kapot van. Maar ik weet precies waarom. Ze spreekt ook de waarheid en die waarheid is gewoon hard. Het is over en voorbij...

POV Faye Horan

Met mijn vriendinnen heb ik net pizza's op en nu liggen we op de bank. Ze zijn echt goede afleiders maar nog steeds zitten de jongens en meiden in mijn gedachtes. Eleanor, Danielle, Perrie en Rose.. In die korte tijd zijn het echte goede vriendinnen geworden. En dan de jongens. Met Liam kan je goed praten maar hij kan ook echt grappig zijn. Zayn is mysterieus en dat maakt hem zo ja.. Zayn. Hij is ook echt niet lelijk maar dat is niemand van hun. En dan Louis.. Met hem kan je zo ontzettend veel lol hebben. Ze zijn allemaal geweldig met Niall en Harry in het bijzonder. Die twee jongens.. Jammer genoeg kan ik Harry niet meer de mijne noemen..

Mijn vriendinnen merken mijn plotselinge stemmingswisseling en ze kijken me bezorgd aan. Dan staan Lisanne en Trix op. Ik blijf achter met Coco. 'Coco? Waar zijn Lisanne en Trix naartoe?' Coco kijkt me een beetje nerveus aan. 'Ze uh moesten nog wat doen ofzo.' Ik trek een wenkbrauw op. Liegt ze tegen me? Lang blijven Lisanne en Trix niet weg. Ik heb het er later nog wel over. Nu heb ik het druk met mijn gedachtes en gevoelens in bedwang houden. Want als ik dat niet deed was ik nu ak bij Harry..

Zou hij me net zo missen als ik hem mis? Of heeft hij al weer ieman aan de haak geslagen?

Dan begint mijn mobiel ineens te piepen. Twee smsjes achter elkaar? De eerste is van Louis.

"We missen je! x"

Het doet me goed om dit te lezen. Dan denken ze toch wel aan me. Tot mijn verbazing zie ik dat het tweede smsjes ook van Louis is.

"Oh en hopelijk zien we je snel weer! xx"

Ik glimlach. Dat wil ik ook. Hun snel weer zien. Als ik iets mocht wensen was het dat wel... En dat alles weer goed is tussen Harry en mij.. Maar ik kan geen wens doen. Dit is de realiteit en daar bestaan geen wensen in...

POV Harry Styles {Dit speelt zich tegelijkertijd af met Faye's POV}

Louis en Niall komen de kleedkamer binnen stormen. 'Hazz trek je niks van dat meisje aan! Alles komt wel weer goed tussen jullie Hazz. Dat beloof ik je.' Louis is ondertussen naast me komen zitten. Zijn woorden klaren me wel weer een beetje op. Louis zegt nooit zomaar iets. Hopelijk komt het weer goed tussen Faye en mij. Louis heeft gelijk, dat meisje daar moet ik niet naar luisteren. Ik moet naar mijn vrienden luisteren. Die weten precies wat er speelt en dat ik er kapot van ben. Nooit zullen mijn vrienden mij dingen beloven of vertellen die onmogelijk zijn. Zou het dan toch nog goed komen tussen Faye en mij?

Dan komen Liam en Zayn ook binnenlopen. 'Heey jongens, Paul heeft het concert afgelast. Alleen de meetings aan nog door.' We zuchten allemaal maar zijn al blij dat het concert erop zit. De meetings zijn hopelijk snel voorbij. Met Zayn, Liam, Niall en Louis loop ik naar de grotere kleedkamer waar de meetings zijn. Een paar meiden zijn eral. Ik geef ze een kleine glimlach en ga dan op een stoel zitten die klaar staat voor ons. Liam, Louis en Zayn doen de hele tijd het woord en daar ben ik ze erg dankbaar voor van Niall en ik zijn gewoon te erg aan Faye aan het denken dat we dit niet zouden kunnen. Gelukkig snappen de fans het volgens mij wel. Dan komt er een kleiner meisje, ik schat haar ongeveer 9, ze gaat voor me staan. 'Harry, het moet weer goed komen tussen jou en Faye. Jullie zijn echt heel erg leuk samen. Ik wil later ook zo'n vriendje.' Ze bloost. Ik glimlach zwakjes. 'Wat is je naam?' 'Ik heet Lotte.' Ze glimlacht lief naar me. 'Lotte, kijk.. Soms moet je iemand laten gaan en kan je niet met iemand samen zijn..' Ze gaat rechter staan. 'Maar dat is niet eerlijk!' Haar ogen worden groot. Ik haal mijn schouders op. 'Het is niet altijd eerlijk Lotte..' Treurig staart ze voor zich uit. Dan klaart haar gezicht weer op. 'Maar jij ben de Harry Styles!' Ze heeft een grote glimlach op haar gezicht. Ik denk na over wat ze heeft gezegd. Ze heeft gelijk ik ben Harry Styles en als ik er voor ga.. Dan moet het me echt lukken! Ik moet zorgen dat het weer goed tussen ons komt en ik ga niet wachten totdat ze hier naartoe komt. Vlug bedank ik Lotte en ik loop naar Louis toe.

'Lou! Kom even mee.' Hij kijkt een tikkeltjw verbaasd maar loopt toch achter me aan mee naar onze eigen kleedkamers. 'Lou ik heb een idee en je moet me helpen.' Louis knikt als teken dat ik verder moet vertellen over mijn idee. 'Ik laat Faye hier naartoe komen vliegen en zorg dat ze hier kan blijven. Alle zes maanden maar ik moet een goede reden bedenken.. Wil je me daarbij helpen?' 'Ja tuurlijk! Wij willen Faye ook terug en jou weer gelukkig zien.' Ik geef Louis snel een vriendschappelijke knuffel en sta op. 'Lou ik ga morgen vluchten bekijken en contact zoeken met haar vriendinnen okay?' Hij knikt. 'Ik zal je helpen Hazz.' Ik glimlach naar Louis. Wat moet ik toch zonder goede vrienden?

Ik heb niet echt een goed plan om Faye over te laten vliegen en hier te houden maar één ding weet ik wel zeker. Ik ga er alles voor doen om Faye terug te krijgen zodat ik haar weer de mijne kan noemen.


Reacties:


candyXbar
candyXbar zei op 27 dec 2012 - 19:51:
Oohja, melding?


candyXbar
candyXbar zei op 27 dec 2012 - 19:51:
Omg omg omg HAZZA KOM'ON, omg als ik die doorgedraaide chick was zou ik zo zijn van 'Maar...Maar..'en dan gaan janken lol


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 27 dec 2012 - 17:34:
BladiBladiBla

AMEN!