Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Under the mistletoe - One Direction » Hoofdstuk 21

Under the mistletoe - One Direction

28 dec 2012 - 12:42

2443

2

380



Hoofdstuk 21

Dit hoofdstuk draag ik op aan een super lieve vriendin die altijd voor me klaar staat <3 *jeweetzelfwel* Loveyou xx

{28th of December 2012}

POV Faye Horan

Zachtjes zucht ik en kijk ik naar mijn drie vriendinnen die om me heen staan.
'Nee kom op Lisanne, Trix en Coco.. Ik heb echt totaal geen zin in verrassingen. Ik ben nu niet in de stemming.' Ze hebben me net verteld dat ze een verrassing voor me hebben maar ik ben er niet echt voor in de stemming. Harry is wat door me hoofd spookt en afleiding? Nee.. Wel heel lief maar ik wil eerst mijn verdriet verwerken voordat ik leuke dingen wil gaan doen. Anders ben ik toch maar de hele tijd bezig met mijn gedachtes, oftewel Harry Edward Styles..

Lisanne, Coco en Trix kijken me met een puppydogblik aan. Ah nee! Ze weten dat ik daar absoluut niet tegen kan! Ik moet ergens anders naar kijken... Mijn blik gaat maar buiten. Lang hou ik het niet vol en ik zucht.
Ik richt mijn blik weer op die van Lisanne, Coco en Trix. 'Aah toe nou Fayetje!' 'Waarom willen jullie zo graag dat ik meega?' 'Omdat we zeker weten dat je ons daar eeuwig dankbaar voor zou zijn!' Lisanne probeert me overduidelijk over te halen. Toch doen maar dan? Ik weet dat Lisanne hoe dan ook haar zin krijgt ookal zeg jij dat je het echt niet doet. Dan kan ik beter meteen toegven dan dit ja nee spelletje. Dat is ook om gek van te worden.

Zuchtend geef ik uiteindelijk toch maar toe.
'Oke ik ga mee, vertel me wat ik aan moet doen en ik ga mee.' Lisanne, Trix en Coco vliegen me blij om mijn hals en dan trekken ze me mee naar boven toe. En ik heb geen idee wat ze van plan zijn..
O boy.. Als dat maar goed komt.

Coco geeft me snel een setje kleding en duwt me zachtjes de badkamer in. Voordat ze de deur dicht doet geeft ze me nog een snelle knipoog. Oh wat zijn ze met z'n drieën van plan?! Snel trek ik het setje kleren aan. Het is een lange zwarte broek met onderin ritsjes. Daarop heeft Coco een lichtroze shirtje uitgekozen met aan de kraag een paar studs. Ze heeft echt een goede smaak, ze zou styliste worden! Maar ik weet dat haar grote droom een fashion magazine opstarten is. Dat gaat haar ook wel lukken als ze zo door gaat. Ik hoop ook echt voor haar dat ze dat kan bereiken in haar leven. Maar ik heb alle vertrouwen in Coco.

Als ik klaar ben loop ik zachtjes de badkamer uit en sluit de deur achter me. Op mijn slaapkamer aangekomen staat alleen Lisanne er nog. Het word steeds gekker...
En als ik denk dat het niet gekker dan dit kan doet Lisanne er nog een schepje bovenop.
'Faye, we moeten je zo blindoeken want we hebben een grote verrassing voor je. Oh en dadelijk moet je even afscheid nemen van Coco en Trix. Zij gaan niet met ons mee.' Ik haal een wenkbrauw op. Wat the hell... zijn ze van plan?!
'Voordat ik nog wat belangrijks vergeet, trek je lichtbruine Uggs aan.' Ze loopt alvast naar beneden met wacht eens?! Mijn knalroze koffer! Ik snap er helemaal niks meer van... In gedachten verzonken zoek ik naar mijn lichtbruine Uggs. Op mijn eigen kamer kan ik ze nergens vinden, waar zouden ze kunnen liggen? Zouden ze dan nog op Harry's kamer liggen? Nee toch? Ik had al mijn spullen toch al mee genomen naar mijn kamer. Snel loop ik naar Harry's kamer. En ja hoor, daar liggen mijn Uggs en nog meer spullen, mijn gedachten van net kloppen dus niet helemaal.

Ik doe mijn lichtbruine Uggs aan en dan kijk ik de vertrouwde kamer rond. Het ruikt hier nog helemaal naar Harry's lichaamsgeur en afthershave. Oh ik mis hem zo.. Ik ga op zijn bed zitten en snuif zijn geur op uit zijn kussen. Lieve help.. Nu mis ik hem nog meer. Een traan rolt over mijn wang heen. Denkend aan alle momenten die ik heb beleefd aan Harry..

Lisanne komt plotseling binnen lopen. 'Faye.. Ik dacht al dat je hier was maar schat.. Kom dan gaan we naar je verrassing.' Zachtjes trekt ze me aan mijn arm vast mee naar beneden. 'Faye na je verrassing ben je blij. Dat beloof ik je.' Zwak glimlach ik. Ik wil haar heel graag geloven maar ik kan het gewoon niet... Coco en Trix staan in het midden van de woonkamer en kijken me breed grijnzend aan. 'Faye hunn, veel plezier! Helaas kunnen we niet mee maar echt veel plezier!' Coco en Trix geven me allebei een knuffel en lopen we met z'n alle de gang in. 'Oh Faye, je krijgt een blinddoek om.' Voordat ik het weet ben ik geblinddoekt. Wat gaan ze nou weer uitspoken? Het word steeds maar gekker en gekker.. En Lisanne kennende kan het zo nog wel even doorgaan..
Ik voel aan de temperatuur dat we naar buiten gaan daarna voel ik dat ik word neergezet op een stoel. Het is heel zacht, ik zit dus waarschijnlijk in de auto. Dat word nog wat want Lisanne heeft nog maar net haar rijbewijs en ik weet dat ze een echte wegpiraat is... Ik wil wel heel blijven.

Ongeveer een halfuurtje later stopt de auto. De hele autorit is het stil geweest op de radio na dan. Lisanne hoor ik uitstappen en dan gaat ook mijn portier opengaan. Lisanne geeft me wat aanwijzingen en dan sta ik buiten. 'Je moet me even helpen. Wil je deze koffer even meetrekken?' Ik pak het hengsel en met mijn andere hand pak ik die van Lisanne vast. Dan lopen we naar binnen want ik voel het meteen warmer worden. Een kwartier later hoor ik allemaal vreemde stemmen. Lisanne trekt me mee en zegt dat ik hier even moet blijven. Aan de geur en het geluid te horen zit ik in een wc, lekker... Veel vragen spoken door mijn hoofd. Veel tijd om na te denken heb ik niet want Lisanne is alweer terug. 'We hadden wat probleempjes maar ik ben erweer!' Ze pakt mijn hand en dan kunnen we weer verder gaan lopen. Op naar tja.. Waar naartoe? Ik zou het echt niet meer weten. Ergens waar ze wc's hebben maar waar hebben ze dat niet? Juist.. Het word dus elke keer onlogischer.

Een uur later kan ik eindelijk zitten en Lisanne geeft me kauwgom. Dan dringt het tot me door. We zitten in een vliegtuig?! Gaan we terug naar Ierland? Nee want dan zouden Coco en Trix wel mee gegaan zijn. Misschien gaan we wel naar een warm land om mijn zorgen te vergeten? Ik merk het nog wel. Ontspannen zak ik onderuit en leg ik mijn hoofd achterover op de leuning. Het ligt oncomfortabel en daar is mijn blinddoek een groot deel schuldig aan. Dat ding zit echt vreselijk maar ik snap wel dat Lisanne het geheim wil houden en ik vind het ook erg lief van haar. Ze wil waarschijnlijk zorgen dat ik mijn gedachtes even een beetje heen laat. Nu nog hopen dat dat gaat lukken.

POV Harry Styles

Zenuwachtig sta ik op het vliegveld. Ik weet dat het nog minstens een kwartier duurt voordat Faye en Lisanne aankomen maar ik wil zeker weten optijd zijn. Dat hoor nou eennaal bij de verrassing. Zou ze het wel leuk vinden? Nadat ik gisteren Lisanne aan de telefoon had gehad wist ik zeker dat Faye me nog leuk vond maar nu het dichterbij komt... Het zal wel allemaal aan de spanning liggen. Spanning doet al sinds ik klein was veel met me. Hopelijk kan ik het deze keer in bedwang houden. Ik wil gewoon kunnen zeggen wat ik voor haar voel en hoe ik over de situatie denk. Zonder dat ik moet stotteren of ik niet uit mijn woorden kom. Ongeduldig wacht ik op het vliegtuig en een smsje van Lisanne. Ze had beloofd om me te smsen als ze geland waren. Hopelijk vergeet ze dat niet!

Dadelijk zie ik Faye weer! Oh ik heb er zo veel zin in. Ik verheug me er al sinds 's morgensvroeg al op.
Dan komen de vragen en onzekerheid weer terug.
Zou ze nog gevoelens voor mij hebben zoals ik voor har gevoelens heb?
Zou ze mijn verrassing wel leuk vinden?
Om lang na te denken over deze vragen heb ik niet want Lisanne smst me. Snel ontgrendel ik mijn mobiel en open ik vol spanning het smsje.

"We zijn er! Faye is nog steeds geblinddoekt xLisanne".

Een warm gevoel gaat door mijn lichaam heen. Maar dat gebeurd altijd als het om Faye gaat. Faye doet gewoon iets speciaals met me. Ze maakt gevoelens in me los die nog nooit eerder een meisje in me los heeft kunnen maken. Faye is een heel speciaal meisje.

POV Faye Horan

Lisanne pakt mijn hand weer vast en drukt in mijn andere hand het hengsel van mijn koffer. Dan lopen we verder. Ik hoop dat het niet ver meer is want die blinddoek is zo vreselijk irritant aan het worden... Je moet je eens voorstellen... Niks kunnen zien, niet wetend waar je bent... Om gek van te worden dus. Gelukkig heb ik mijn beste vriendin bij me en die vertrouw ik 100 procent.

Ineens stopt ze met lopen. Dan stop ik ook maar want ik heb geen idee waar ik ben en waar ik in hemels naam naartoe zou moeten. Lisanne pakt voorzichtig mijn andere hand vast waardoor ik mijn koffer loslaat. Ik schrik van haar stem die ik plotseling hoor. 'Faye, veel plezier! Tot zo.' Ze knuffelt me en ik sta er nu alleen voor. Laat Lisanne me nu alleen achter? Nee toch??? Ik begin in paniek te raken en roep keihard Lisanne's naam. Ik hoor mensen langslopen maar niemand neemt de moeite om te stoppen. Lekker dan... Ik dacht echt dat Lisanne me nooit in de steek zou laten maar hier sta ik dan.. Op een plek met mensen en meer weet ik niet eens. Wacht eens! Ik kan die irritante blinddoek afdoen! Mijn handen bewegen zich in de richting van mijn hoofd om de knoop los te maken maar voordat ik ook maar iets kan doen maakt iemand anders het los. Als de blinddoek af valt draai ik me snel om en kijk ik in de ogen van... niemand anders dan Harry...??

What the heck.... Hoe?

Hij? Watt?

Lisanne.. Waar?

Harry? Hij hier?

Hij ziet mijn vragende gezicht en ziet dat ik er echt helemaal niks meer van kan maken.

'Faye, ik zie aan je gezicht dat je er helemaal niks meer van snapt. Ik leg het zo uit maar eerst moet ik je wat vertellen.' Die stem oh god, oh god.. Die heb ik zo hard gemist. Dan luister ik geduldig verder na wat hij te vertellen heeft. 'Ik hou van je Faye en ik wil niets liever dan jou hier bij mij hebben. Ik weet dat het moeilijk gaat worden maar ik beloof het je. Ik ga ervoor zorgen dat je zes maanden lang mee op tour kan gaan.' Een traan stroomt over mijn wang. Zijn woorden raken me echt. Het laat me ook inzien dat ik het nooit uit had moeten maken. Samen met Harry, de liefde van mijn leven, had ik dit aangekund. Ik had hem meteen moeten vertrouwen en geloven toen hij dat zei maar ik was zo stom om het uit te maken. Ik was bang, bang dat onze relatie hetzelfde af zou lopen als bij Sam maar het was eigenlijk al zo afgelopen en dit keer was het mijn schuld. Ik had het gewoon niet uit moeten maken. Ik wil Harry weer terug.. Ik wil dat het weer word voor deze tour. Toen alles nog zo goed ging tussen ons. Ik mis onze gezellige filmavonden en onze gezamelijke uitjes... Oh ik mis die jongen zo hard...

Nu moet ik wat zeggen anders denkt hij dadelijk nog dat ik hem niet meer leuk vind. En dat mag hij echt niet denken. Die fout heb ik de aller eerste keer gemaakt maar ik ben niet van plan om die fout nog een keer te maken. Snel doe ik mijn mond open om wat te zeggen. Eerst lijkt het of ik geen woorden heb maar gelukkig komen die terug. Dan stroomt er ineens een hele woordenstroom uit mijn mond. Ik heb er zelf maar nauwelijks controle over. Maar ik weet wel zeker dat ik alles wat ik zeg meen.
'Harry ik... Ik hou ook heel erg veel van jou. Dat zal ook nooit overgaan. Dat heb ik wel gemerkt. En.. sorry... het was gewoon... ik.. Ik had je gewoon moeten geloven en vertrouwen toen je zei dat we dit samen aankonden.' Voordat ik mijn verhaal helemaal af kan maken drukt Harry zijn lippen op de mijne. Een warm gevoel gaat door mijn hele lichaam heen. Ik heb Harry zo enorm veel gemist sinds ik heb het uitgemaakt. Ik ben zo blij dat ik hem weer vast kan houden en dat ik weer normaal tegen hem kan doen.
Dat was mijn aller grootste wens voor kerstmis en hij is nu uitgekomen. Sneller dan ik had verwacht maar zeker niet verkeerd. De jongen die non-stop in mijn gedachtes zat de afgelopen tijd is hier nu eindelijk bij mij

POV Harry Styles

Ik kan nu gewoon niet beschrijven wat ik voel maar ik kan je een ding met honderd procent zekerheid zeggen. Het gevoel wat ik heb in geweldig. Geluk en blijdschap stroomt door mijn hele lichaam heen. Mijn armen heb ik om Faye heen geslagen en ik geniet van elke seconde met haar. Ze laat me gewoon zo erg stralen. Ze heeft me echt in laten zien wat echte ware liefde is. En ik ben er echt zeker van dat de liefde tussen Faye en mij echte ware liefde is. Ik ben blij dat ik op dit plan was gekomen. En dat was me niet gelukt zonder de fans ondanks dat rare gestoorde meisje maar ze heeft me ook iets in laten zien. Ik moet niet altijd naar fans luisteren want in dit geval is alles weer goed gekomen tussen Faye en mij. Maar dan heb je ook Lotte.. Dankzij haar ben ik op dit idee gekomen. Ik zou willen dat ik haar op de een of andere manier kan bedanken. Maar daar ga ik nu even niet meer aan denken. Het enige wie nu nog in mijn gedachtes zit is Faye Horan.

Oftewel het meisje waar ik een enorm zwak voor heb.
Het meisje waar ik met heel mijn hart van hou.
Het meisje wat nu voor me staat.

__________________________________


{Yaay happy ending voor vandaag!
Laat me weten wat je ervan vind!
En nog super bedankt voor alle votes/reacties op mijn vorige hoofdstuk! xx}


Reacties:


candyXbar
candyXbar zei op 28 dec 2012 - 13:52:
Yaaay en toen was iedereen vrolijk!


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 28 dec 2012 - 13:09:
Awwh die liefde is zo sterk!