Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Fall One More Time... Gotta Be You (Zayn Malik) » xLonden

Fall One More Time... Gotta Be You (Zayn Malik)

28 dec 2012 - 15:12

759

0

254



xLonden

"Jasmine sta op! Miles en Taylor staan te wachten." roept mijn moeder ik douche en kleed me snel om. Snel geef ik me vriendinnen een knuffel en we stappen in onze auto's. "Waarom zeg je je moeder niet gedag?" Vraagt Taylor. "Ik haat haar..." en we rijden weg naar Londen

*Londen* (Paar uur later)

"Kom zullen we bij Nandos eten? ik weet zeker dat de jongens erook zijn. Terwijl ze dat zegt begint Miles Niall te zeggen gelijk schieten we in de lach die is so in love! Als we bij Nandos aankomen zegt Taylor opeens blij "Harry!" Daarna hoor ik Miles "Niall." zeggen. Ik sta er maar dom bij en ze vagen aan me hoe ik heet. "Jasmine Villegas. En jullie?" Mijn vriendinnen begonnen te lachen alsof ik dat niet weet ze hebben me nu echt de oren van me hoofd af gepraat over One Direction,
"Ik ben Zayn. En die andere zijn mongolen behalva Liam en Niall ofcourse, We gaan zitten en ik zit naast Zayn. "OMG JASMINE VILLEGAS, MILEY CYRUS, TAYLOR SWIFT EN ONE DIRECTION." hoor ik blijkbaar een fan roepen. Ik zucht "Soms haat ik echt mijn fans," zeg ik tegen ze en ze schieten in de lach. "Willen jullie bij ons slapen?" vraagt Louis ondeugend. "Nee..." zeg ik maar Miley zegt vrolijk "Jaaa!" ik zucht. Ik kijk op twitter en zie een motion ze dat we hier zijn. "Guys? We moeten gaan ik las mention op twitter en iemand heeft getweet dat we hier zijn." Opeens hoor ik gillende mensen. "Te laat..." zegt Zayn zuchtend. Even maken we oog contact en dan maakt opeens Louis een gil. "JULLIE ZIJN VERLIEFDZ!" roept hij zo hard dat de fans het ook hebben gehoordt en het is stil. IK bloos en hij pakt onder tafel me hand vast. Het voelt vertrouwd. Ik pak mijn mobiel en volg ze want ze vlgen mij ook. Rare name komen voorbij zoals Daddy Direction, AmaZayn en Super Niall. Ik lach zachtjes "Jullie namen op twitter!" Proest ik uit. Nu lacen de anderen ook mee. Opeens trilt mijn mobiel. Tweet van Zayn @JasmineVillegas: "Ik hou van je." ik staar vol ongeloof naar mijn mobiel. "Zayn kan ik je even spreken?" vraag ik serieus. "Ja hoor!" "Onder vier ogen! Sukkel." roep ik nu kijkt de rest me aan en begint te lachen en ik bloos. Zayn loopt zuchtend mee. "Wat is dit?" ik haal mijn mobiel uit mijn zak en laat hem de tweet zien. "Uh..." stamet hij. "Ik vind je leuk..." zegt hij uiteindelijk. Ik kijk hem met grote ogen aan. "Ik jou ook," bloos ik en opeens voel ik twee waremen lippen op die van mij. En opeens hoor ik flitesen. "Sjit!" roepen we tegelijkertijd en we rennen weg met de papz achter ons aan. Ik herken mijn huis en roep naar Zayn "Hierzo!" En snel stop ik de sleutel in het gat. "Wil je bij me blijven? Zaynie?" vraag ik zo lief mogelijk. "Oké!" evenlater lopen we zoenend de trap af en ik laat hem los. "Zayn? Waarom herkende je me eigenlijk niet?" Zayn en ik zijn al sinds de brugklas vrienden, beste vrienden alleen nar X-Factor sprrok ik hem niet meer er glijd een traan over me wangen. "Jazz? Waarom huil jij?" vraagt hij geschrokken. "Omdat jij me hebt laten zitten!" roep ik en opeens komt er woede omhoog. "Sorry Jazz!" en hij kust me weer gelijk verdwijnt de woede en maakt plaats voor vlinders. De rest van de avond hadden we alleen maar 'gedronken'.

*Volgende dag*

"Zayn? Wat hebben we gedaan vannacht als ik merk dat ik geebn kleren aan heb. "De liefde bedrijfd." zegt hij blozend. Dit was zo schattig. Opeens trilt mijn obiel en versijnt er een foto van Zayn en mij die 'het' doen ik schrik en doe snel mijn telefoon in me zak. Zayn kijkt me vragend aan tot hij zijn mobiel pakt en op het scherm kijkt. "Kut...," ik weet gelijk over wat hij het heeft. Opeens word ik gebeld met onbekend nummer.
Ik; "Hallo met Jasmine."
Onbekende; "Bitch! Hoe kan je het doen met mijn vriendje?" zegt ze gebroken
Ik; "We waren drinken. Wie ben jij eiegenlijk?"
Onbekende; Perrie Edwards...
Ik; Het spijt me
En ik hang op. "Wie was dat babe?"feluisterd Zayn in me oor.
"Je vriendinnetje Perrie Edwards." terwijl ik zeg schrikt hij. "Je had het m moeten vertellen dat je een vriendin hebt." zeg ik. "Sorry het..." "UIT MIJN HUIS!" schreeuw ik naar hem en hij loopt zwijgend weg ik kij naar mijn mentions en begin te huilen alleen maar haat tweets. Hoe heb ik dit zo kunnen laten gebeuren?


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.