Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » The Boy [schrijvend] » Proloog

The Boy [schrijvend]

22 feb 2013 - 1:18

202

0

157



Proloog

Ik was vroeger heel erg verlegen en altijd vrij anoniem. Ik ben veranderd en niet meer ontzichtbaar. Hoe gebeurde dit allemaal? Dit is mijn verhaal.

~~~


Ik woon in een kleine stad in Amerika genaamd Hawley. Ik ga naar een gewone school met sporters, populaire, nerds en dan nog de meest normale mensen. Ik hoor bij de laatste groep.

Ik woon met mijn ouders in een groot huis bij een meertje, vrij afgelegen van de rest van het kleine stadje. Mijn ouders zijn vaak druk bezig met hun werk dus ik heb veel aan mezelf moeten leren. Mijn moeder, Alice, werkt voor een mode bedrijf in New York en mijn vader, Jonathan, is schilder die net buiten de stad een eigen kunstgallerij heeft. Ik moest ook vaak op mijn kleine broertje, Antony, passen. Hij is 9 en erg slim. Mijn broertje en ik gaan naar dezelfde school, Hawley Bridge National School. Het grote verschil tussen mijn broertje en ik is dat hij nooit zin heeft om aan school te werken. Hij wil astronaut worden dus vindt dat hij geen school nodig heeft. Ik probeer altijd mijn best te doen op school en ook nog een sociaal leven op te bouwen. Mijn naam is Rose.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.