Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Het Robijnen Doodshoofd » Het Robijnen Doodshoofd

Het Robijnen Doodshoofd

29 dec 2012 - 13:20

240

2

255



Het Robijnen Doodshoofd

Ik had onder het verhaal nog: WORDT VERVOLGD geschreven in lang vervlogen tijden. Maar het is dus nooit vervolgd, vandaar dat ik het heb weggelaten.

De man keek schuchter om zich heen, alvorens de hoek om te gaan en in een donkere steeg uit te komen. De steeg was nauw en slecht verlicht, waardoor schaduwen niet makkelijk herkend konden worden. Water sprong op vanonder de laarzen van de man terwijl hij stevig door stapte. Een schaduw bewoog zich in het duister, de man bewoog zijn hand trillend richting zijn binnenzak.
Plotseling ontstond er een krakend geluid. De man draaide zich vliegensvlug om en haalde opgelucht adem toen hij een krakend klapdeurtje van wat ooit een café moest zijn geweest zag. Nog steeds niet helemaal gerust stapte de man verder, eens in de zoveel tijd een snelle blik over zijn schouder werpend.
Plots hield de man stil, en richtte zich naar een oud gebouw. Het huisje zag er vervallen uit en de meeste ramen waren geblindeerd, op het ronde zolderraampje na. Op de oude eikenhouten deur prijkte een bronzen naamplaatje dat half vergaan was, te lezen viel:

Ro.s A..uce


De man stond nog steeds te staren naar het naamplaatje, alsof hij het herkende uit een ver verleden. Toen viel zijn blik op een ander iets, een klein embleem dat vlak boven het naamplaatje van de grote deur prijkte. Even keek hij verwilderd van het ene naar het andere, toen zette hij zijn hand op de deurklink. Een straal licht schijnde fel in zijn ogen toen hij de deur langzaam opende. Hij werd verwelkomd door een schrille schreeuw:'Laat, zoals gewoonlijk..'


Reacties:


Rukia
Rukia zei op 2 feb 2013 - 12:25:
dat ik dit inderdaad nu pas opmerk, dit is echt te gek.
Lekker griezelig, wie schreeuwde daar zo?
Wie is die man?
Echt zeker dat er geen vervolg komt?
misschien toch...Please?


Rebella
Rebella zei op 12 jan 2013 - 14:48:
Wow! Dat ik dit nu pas lees... Echt creepy!
en zeg niet meer dat je niet kan schrijven!
Dit is echt goed!!!

Waw!
Ga alsjeblieft verder!
Ik wil weten wie die man is en dat naam plaatje, dat teken naast de deur en wie gilt er zo?!
please!?
Rebel.