Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Under the mistletoe - One Direction » Hoofdstuk 22

Under the mistletoe - One Direction

29 dec 2012 - 19:47

1907

4

277



Hoofdstuk 22

{29th of Decemer 2012}

POV Faye Horan
{In hun tijdelijke tour huis}

Ik word wakker naast het allerbeste, liefste en knapste vriendje wat een meisje zich maar kan wensen. Met mijn ogen nog steeds dicht nestel ikmezelf dichter tegen hem aan. Hij reageert er meteen op want hij slaat zijn arm steviger om mij heen. Zijn armen zijn lekker warm en ik kruip nog dichter tegen hem aan totdat er geen ruimte meer tussen ons in is. Harry grinnikt en geeft me een kusje op mijn voorhoofd. Dan open ik toch maar mijn ogen en ik kijk omhoog. Hij heeft een grote grijns op zijn gezicht. 'Mister Styles, wat is er?' Hij trekt me voorzichtig wat omhoog zodat we op ooghoogte zitten. 'Ik hou gewoon zo veel van je Faye.' Ik voel dat mijn wangen langzaam rood kleuren. Dat laat hem nog meer grijnzen want zijn grijns word nog groter. Daardoor zie ik zijn schattige kuiltjes in zijn wangen. Oh Harry.. Hij heeft me zo erg voor hem laten vallen! Wat die jongen voor gevoelens in mij los kan maken...

Dan word de deur opengezwaaid en Niall, Louis en Liam staan in de deuropening. Daarachteraan komen Zayn, Rose, Perrie, Eleanor en Danielle naar binnen gelopen. Meteen word ik in een grote groepsknuffel getrokken. Eleanor, Danielle, Perrie en Rose waren gisteravond helaas niet thuis omdat ze een meidenavondje hadden en niet van mijn komst afwisten. Nu zijn zij en ik natuurlijk ook extra blij om elkaar weer te zien. Voordat ik het weet ligt Eleanor op me. Ik grinnik en geef haar een knuffel. Na Eleanor springt Danielle net zo enthousiast op me. Daarna volgen Perrie en Rose. Als ik denk dat het over is komt een slaperige Lisanne binnen wandelen. Die heeft hier vannacht gelogeerd. Iedereen kijkt haar vragend aan. Ze negeert het gewoon en loopt op mij af. 'Heey Faye! Lekker geslapen met Harry?' Ik bloos en knik. 'Oh Lisanne, dit zijn Eleanor, Danielle, Rose en Perrie. Daarnaast Niall maar die ken je al. Naast Niall staat Louis, dan nog Zayn en Liam.' Ze knikt en geeft iedereen een hand. Volgens mij kunnen ze het wel met haar vinden en andersom ook. Maar goed want Lisanne en de anderen betekenen heel veel voor me.

Na het voorstellen van elkaar gaan ze allemaal naar hun eigen kamers om zichzelf te gaan omkleden. Harry en ik staan ook op en ik ga snel douchen. Voordat ik de badkamer inloop pak ik schone undies en schone kleren. Ik stap de douche in en draai de kraan lekker warm. Eventjes ontspannen. Een zucht verlaat mijn mond en ik sluit mijn ogen. Ik word wakker uit mijn ontspanning als Harry op de deur klopt. 'Uh Faye. Wil je een beetje opschieten want Louis vroeg of we kwamen eten.' Oeps.. Sta ik al zo lang te douchen dan? Ik zet de douche uit en kleed me snel aan. Ik besluit om Harry vast naar binnen te laten en open de deur terwijl ik nog in mijn undies sta. Maar ik heb er niet echt problemen mee want Harry heeft me al vaker zo gezien. Als Harry binnenkomt blijft hij even staan. Dan komt hij achter me staan en slaat zijn armen weer om mij heen. Ik pak zijn handen vast en Harry draait me plotseling om. 'Faye, ik weet dat het niet een hele goede timing is maar uhm.. Zou je mijn vriendinnetje weer willen zijn?' Meteen sla ik mijn armen om zijn nek en druk ik een kus op zijn mond. 'Ja Harry. Niets liever dan dat!' Hij grijnst door onze kus heen. Dan laten we elkaar los want Louis roept ons voor de tweede keer. We besluiten allebei maar op te gaan schieten en gaan even onze eigen gang. Als ik ben aangekleed en alles uiteindelijk heb gedaan loop ik naar beneden waar iedereen me glunderend aankijkt.

'Guys.. uhm.. Wat is er?' Ze kijken me ondeugend aan. 'En of er iets is. Zijn Harry en jij weer een stel?' Louis kijkt me vragend aan. 'Uhm. een soort van uhm uh ja.' Meteen geeft iedereen mij een knuffel. Mijn wangen kleuren voor de zoveelste keer vandaag rood. Dan gaan ze weer zitten alsof er niks is gebeurd. Ik kijk achter me en zie Harry staan. Meteen loop ik naar hem toe en geef hem een kusje op zijn wang. Iedereen is in "awe" want niemand zegt wat. Iedereen weet volgens mij wat ik bedoel en voel want iedereen heeft een vriend(in). Behalve Lisanne maar die krijgt echt nog wel een fantastisch vriendje. Dat verdient ze gewoon.

Als Harry en ik eindelijk aan tafel zitten beginnen de gesprekken door elkaar te lopen maar dat geeft niet. Dat maakt het hele samen ontbijten idee wel compleet. Ik heb nu een gesprekje met Harry en Eleanor. 'Faye, ik heb je zo ontzettend veel gemist!' Dat is het zinnetje wat El de hele tijd herhaald. Ik grinnik als ik het weer hoor. Eleanor en ik zijn ook wel heel close met elkaar geworden de afgelopen tijd maar ik had nooit gedacht dat Eleanor iemand zo erg kon missen. Ik beteken dat toch wel veel voor haar. Dat maakt me nog gelukkiger om hier te zijn, hier met mijn vrienden. Het maakt het vertrekken waarschijnlijk nog moeilijker.. Ik heb geen vaste vertrek datum maar als Paul hierachter komt... Dan zit ik en de rest in de problemen... Hoe zou hij reageren?

Volgens mij merkt iedereen dat ik ineens van humeur wissel. Want iedereen kijkt me bezorgd aan. 'Babe? Wat is er?' Harry pakt mijn hand vast en geeft er een kusje op. 'Hazz, het is gewoon.. Wat als Paul hierachter komt?' Ik heb het nog naar net gezegd of Louis' ogen worden groot. Oh boy... Zeg niet dat Paul weer zo'n perfecte timing heeft en nu achter me staat...? Maar ja hoor.. Zoals altijd weer Paul sneaky naar binnen te komen op de verkeerde momenten. Het is ineens akelig stil aan tafel en iedereen zit een beetje dom te grijnzen. Paul stapt dichterbij en ik zie dat hij op het punt staat om te ontploffen.

'WHAT THE HECK HEEFT DIT NOU WEER TE BETEKENEN?!' Ik kijk zenuwachtig naar Harry die naar de juiste woorden zoekt. Ik zou hem eigenlijk moeten helpen maar ik ben bang, bang dat ik iets verkeerds zeg dus ik houd mijn mond maar. Plotseling staat Harry op net zoals Louis en Niall en met z'n vieren lopen ze de keuken uit. Ik maak me echt zorgen om ze. Dadelijk krijgen zij de schuld of moet ik weg en is het als nog over tussen Harry en mij.. Ik ben al helemaal in paniek voordat iemand ook maar iets heeft gezegd. Eleanor ziet het en probeert me te kalmeren. 'De jongens kunnen het wel Faye, ze zijn sterk genoeg om te zorgen dat je kan blijven, bij ons.' Ik knik afwezig. Het is echt lief dat ze me positieve dingen in probeert te praten maar het gaat niet werken.
Eerst zien en dan geloven.

Net als ik de moed op wil geven komen ze alledrie binnen lopen. Paul staat er niet bij maar over hem maak ik me geen zorgen. 'Hazz, Lou en Ni! Wat is er gebeurd?' Roep ik voordat iemand ook maar iets kan zeggen. Harry glimlacht. 'Je mag hier zes maanden blijven maar op een voorwaarde. Je moet hier werk vinden. Dan bedoel ik visagiste of nouja.. Iets wat jij leuk vind.' Ik knik. Ik ben hartstikke blij dat ik hier mag blijven natuurlijk maar een baan vinden? Visagiste gaat het echt niet worden want anderen opmaken? Dat word dus brainstormen... Misschien dat de rest wil helpen?
'Guys, willen jullie helpen met brainstormen? Vanavond om 8 uur met z'n allen in de woonkamer?' Enthousiast stemt iedereen met mijn idee in. Laat die ideeën maar komen. Ik ben er klaar voor!

{ Tijdsprong, 20.15, de woonkamer }

Iedereen ligt of zit verspreid door de woonkamer te denken. We zijn nu al ongeveer een kwartier bezig maar nog geen echte goede ideeën. Niall was de eerste met een "idee". Zijn idee was bij Nando's werken. Maar dat heeft niks met de tour te maken dus die viel al meteen af. Voor de rest is visagiste (Zayn's idee) voorbij gekomen en styliste (ook Zayn's idee). Maar allebei lijkt het me niet echt wat voor mij. Dat word dus verder denken... Rijden voor de jongens en meiden word het ook niet want ik heb niet eens mijn rijbewijs.. Zo handig... *kuch kuch*

We gaan de meiden na wat die allemaal doen. Misschien dat ik daarbij nog kan helpen. Rose valt meteen al af want die is visagiste en styliste voor de boys. Eleanor is eigenlijk model maar voor deze tour helpt ze Rose met het "aankleden" van de jongens. Perrie doet zangoefeningen met de jongens en dat valt dus ook af. Ik kan dus echt niet zingen. Dat moet je me dus ook echt never nooit laten doen! Ik weet zeker dat je daarna oorpijn hebt dus laat me maar iets anders doen dan zingen.

Voordat ik naar Danielle kan gaan springt ze op. Haar ogen zijn groot en ze kijkt de hele groep rond. Op het laatst blijft haar blik hangen bij mij. 'FAYE! JIJ KAN SUPER DANSEN WEET JE NOG?! MET JUSTDANCE VERLOOR IK VAN JOU! AAH KOM BIJ MIJ MEE DANSEN!!' Danielle springt van enthousiastme op en neer. Nu beginnen de anderen zichzelf er ook mee te bemoeien. Het komt erop neer dat ze me aan het overhalen zijn. Ik ga rechtop zitten en wacht even tot het stiller is. 'Jongens, ik doe het!' Danielle vliegt me om mijn hals en trekt me in een knuffel. Danielle is echt een schat. In het begin is ze wel stil en verlegen maar als je haar echt goed leert kennen komt ze pas echt los. Dan is ze echt zichzelf bij je. Dat is ze bij mij. Ik ben echt blij dat ik goede vriendinnen ben geworden met haar want zonder haar waren we nooit op dit idee gekomen. Dan moest ik misschien wel naar huis.. Ik moet er niet aan denken, alleen in dat grote huis.

Mijn blik valt op Lisanne. Ze zit alleen en ik besluit om naar haar toe te gaan. Ik wil ook nog weten hoe ze het met Harry heeft afgesproken allemaal. Dat weet ik namelijk nog steeds niet. Lisanne kijkt op als ik naast haar neer plof. 'Heey Faye!' Ze glimlacht naar me. 'Liesje, ik weet nog steeds niet hoe je kan dat ik ineens hier ben. Leg me dat eens uit!' Ze grinnikt en knikt. 'Nou, weet je nog die avond voor de verrassing dat ik en Trix even weg waren?' Ik knik, dat weet ik nog wel ja. 'Een minuut daarvoor smste Harry mij met de vraag of we dadelijk even konden bellen. Trix zag het en wou per se mee. Coco vertelde me later dat je het raar vond maar je kreeg er wat leuks voor terug!' Ze glimlacht en knikt naar Harry. Blozend vraag ik of ze verder wil gaan. 'Hij vroeg of Faye daar naartoe kon komen. We hebben toen meteen twee tickets geboekt. Harry was bang dat het geen leuke verrassing zou zijn als je alleen op het vliegtuig zou stappen dus ik mocht mee.' Nu snap ik alles. Ik geef Lisanne een knuffel als bedankje voor alles. Zonder haar zou ik hier niet zijn. Eigenlijk dankzij al mijn vrienden en vriendinnen.
Ze betekenen zo ontzettend veel voor me.
Ik hou van ze allemaal.


Reacties:


Faylinn
Faylinn zei op 29 dec 2012 - 20:36:
jeeej leuk hoor snel verderr


xMSL
xMSL zei op 29 dec 2012 - 20:29:
Haha aah schattig! Melding pleaseee.


candyXbar
candyXbar zei op 29 dec 2012 - 20:18:
Awh, what a happy end <3 kon ik maar dansen HAHAHA


dreamangel zei op 29 dec 2012 - 20:16:
snel verder plz melding