Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » The Boy [schrijvend] » 2 ~ Waar Ben Ik?

The Boy [schrijvend]

22 feb 2013 - 1:19

827

0

137



2 ~ Waar Ben Ik?

Ik kijk uit mijn raam en hoopte de jongen voor mijn geest te halen. Niet moeilijk. Hij had zulke mooie ogen en zo'n gespierd lichaam. Hij was heel knap en had een mooie naam, Jason. Ik wou hem graag weer zien maar zou dan niet weten wat ik zou moeten zeggen, laat staan dat ik op hem af zou durven lopen. Hij had naar mij geknipoogd. Vond hij me leuk of deed hij dat naar alle meisjes?
Ik had hem nog nooit eerder gezien dus hij was vast nieuw. In onze stad kende iedereen iedereen. Dus ik zou er snel genoeg achter komen wie hij precies was, dacht ik.

~~~


'Kom Rose, we moeten gaan,' riep mijn moeder van onder de trap. Ik wilde niet gaan. Ik wou veel liever shoppen met Cher of naar een groot meer met een groepje vrienden. Maar mijn ouders hadden andere plannen. Ze wouden met ons onze oma bezoeken. Eenmaal toen we in de auto zaten vroeg ik me af waarom we zoveel spullen mee hadden. 'We gaan toch alleen oma bezoeken in Pine Island?' vroeg ik langzaam, bang voor het antwoord. Mijn moeder mompelde iets en reed door. Ik besloot er maar niet meer naar te vragen en keek uit het raam. Ik zag dat we de afslag al hadden gepaseerd en keek met een verwarde blik naar mijn vader. 'Luister jongens,' zei mijn moeder toen, 'we gaan niet naar oma. Ik heb een vakantie geregeld aan de Glace Bay in Nova Scotia.' 'Wat?' vroeg Antony. Het eerste waar ik aan dacht was de vraag hoe lang we daar zouden blijven. Ik wou niet de tijd verspillen in een andere staat terwijl die knappe jongen uren ver weg was. Waarschijnlijk zou die met alle meisje van Hawley al op een date zijn geweest als ik thuis kwam, en wat voor kans maakte ik dan? Ik dacht ook aan Cher. Ik had haar liever mee gehad op vakantie. Zij maakte alles veel leuker.

~~~


Toen we op de camping aankwamen keek ik mijn ogen uit. Overal gespierde surfers en gebruinde mannen met six-pack. Ik maakte snel een foto en stuurde die naar Cher. Mijn ouders checkte in bij de balie terwijl ik rond de camping liep. Ik zag dat er op de rand van de klif mooie vakantievilla's waren geplaatst. Onder de klif was een perfect strand. Wit zand, helder blauwe zee, geen kwallen. Ik kreeg net een smsje toen mijn ouders riepen dat we de tweede villa hadden van links. Ik ging eerst maar het huisje bekijken om snel de grootste kamer te bemachtigen. Ik deed de deur open en verbaasde me over de inhoud. Het eerste wat ik zag was mezelf. Er was een gigantische spiegel opgehangen aan de muur met een houten rand erom heen. Aan de linker zijkant was een prachtige kast neergezet met oude versieringenen daarachter een deur naar het leefgedeelte. Naar rechts was een grote marmeren trap met ijzeren reling. Ik rende de trap op en liep alle kamers één voor één binnen. Ik koos een kamer en deed de deuren naar het balkon open. Ik had prachtig uitzicht over het strand en er stond ook nog eens een bank op het balkon. De bank was met mooie kussens gevuld en zat erg lekker. Ik liep terug de kamer in en plofde neer op het bed. Ik veerde op en neer door het matras en sloot mijn ogen. Ik hoorde de zee ruizen en de vogels fluiten. Mijn moeder kwam de kamer binnen. 'Ik zie dat je al een kamer hebt uitgekozen. Ik hoop dat het niet een te grote verassing was dat we hier op vakantie heen gingen. Ik weet dat je misschien liever met je vrienden was gebleven maar ik wou gewoon wat tijd met het hele gezin doorbrengen.' 'Ik snap het mam,' zei ik. Ik had eigenlijk geen zin in de vakantie maar mijn moeder had zoveel haar best gedaan om een plek uit te kiezen waar ik het ook leuk zou vinden. Ik besloot om nog verder te kijken en liep een deur door die ik eerst niet had gezien in mijn kamer. Ik liep door een inloopkast en kwam door nog een deur uit in een badkamer. "Een badkamer alleen voor mij," dacht ik en ik begon te glunderen. Ik liep door het hele huis en ontdekte dat er op de tweede verdieping nog een game kamer was en een kleine bibliotheek, en dat er op de begane grond nog een super moderne en grote woonkamer was, een mooie keuken en een prachtig terras met trap naar het strand toe. Ik pakte een glas uit de kast en schonk het vol met koud water. Ik liep naar buiten en ging op het terras zitten en staarde naar het strand. Op dat moment keek ik recht in iemands ogen maar keek snel weg. Daarna kreeg ik weer een rilling, maar nu zo erg dat ik een beetje begon te schudden alsof ik het koud had.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.