Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » The Boy [schrijvend] » 3 ~ Het Smsje

The Boy [schrijvend]

22 feb 2013 - 1:19

524

0

143



3 ~ Het Smsje

OMG, wt een lekkertjes! K wl dr zijn. Wr ben j eig? Trouwns, Jason ws bij j deur vndg. K zei dt j weg ws. xxx C

"Wat, meen je die? Was Jason echt bij mijn huis langs geweest?" ik sprong rond in mijn kamer van blijdschap. "Maar wacht, dat betekend dat hij niet weet waar ik ben en dus maar iemand anders gezelschap gaat houden!" dacht ik bij mezelf. "SHIT, dat wil ik niet."
Na het zien van de villa was ik helemaal vergeten het smsje van Cher te lezen. Ik herinnerde het me vandaar ook pas na het avondeten. Ik was toen snel naar mijn kamer gerend en had de deur dicht gegooid.

~~~


Ik had gisteravond weinig geslapen en veel gedacht aan Jason. Waarom was hij zo schattig en waarom kon ik hem niet vergeten? Er waren hier toch genoeg andere leuke jongens? Waarom kon ik de gedachte van Jason niet gewoon in Amerika achter laten net als school en de rest? "Ik ben nu in Canada en hier zal ik een leuke, aardige jongen ontmoeten," had ik tegen mezelf gezegd en was toen onrustig in slaap gevallen.
Mijn gedachten om een leuke jongen te ontmoeten was niet echt gelukt want ik dacht alweer aan Jason, ik had zelfs over hem gedroomd.
Ik liep naar beneden in mijn pyjama broek en shirt. Ik pakte een kom en deed er wat cruesli in en schonk er melk bij. Ik liep langzaam naar de tafel op het terras en ging op één van de stoelen zitten. Mijn vader las de krant en mijn moeder at heel geconcentreerd haar cracker op. Net toen ze een hap in haar mond stopte zag ze mij en zei, 'goedenmorgen,' waarbij ze de helft van haar cracker weer uitspuugde. Mijn vader legde de krant neer en mompelde iets wat leek op, 'wat een saaie krant hier in Canada.' Ik keek naar de zee en zag dat er grote golven zouden komen vandaag. 'Er komen vandaag grote golven,' zei mijn broertje terwijl hij ook aan tafel ging zitten. Mijn vader zette koffie en schonk een beker vol. Hij gaf de beker aan mij en zei, 'daar word je wat meer wakker van.' Ik keek hem raar aan. 'Je zit zo te staren,' zei hij lachend. 'Oh,' was het enige wat er uit mijn mond kwam. Mijn vader lachtte en schonk nog een kop koffie vol.

~~~


Na het ontbijt besloot ik de camping te gaan verkennen. We hadden de avond ervoor in het restaurant van de camping gegeten dus ik wist al waar dat was. Ik liep langs de lobby en de computerzaal. Ik keek om me heen en overal waar ik keek zag ik tentjes, villa's, gebruinde mensen en surfborden. Het was erg warm buiten en ik had daarom ook alleen maar een kort broekje aan en een bloesje. Daaronder had ik mijn bikini oor als ik wou gaan zwemmen. Ik besloot dat ik surf lessen wou nemen maar dat begon morgen pas dus ik moest me nog een dag vermaken. Ik liep langs de souvenir winkel en de sportshop. In de sportshop schreef ik mijn naam op op de lijst voor surflessen. De man knikte naar me en lachte vriendelijk. Ik liep verder en ontdekte dat er ook een sauna was. Ik besloot de terugweg over het strand te lopen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.