Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Under the mistletoe - One Direction » Hoofdstuk 23

Under the mistletoe - One Direction

30 dec 2012 - 13:03

1527

4

338



Hoofdstuk 23

{30th of December 2012}

POV Faye Horan

Morgen is het zover, morgen is het oudjaarsdag. Vanochtend hebben Harry en ik daarom samen al boodschappen gedaan. We moesten wel heel veel boodschappen gaan kopen want anders is het alweer op voordat het 24.00 uur is.. En Niall kennende... Die eet zo in een uur drie zakken chips leeg. Wij willen ook chips en lekkers dus we moeten veel gaan kopen.
Het meisje achter de kassa keek ons met afrekenen wel even aan alsof we niet goed wijs waren dat we zoveel boodschappen hadden. Onze kar puilde ook extreem uit. Harry gooide er ook van alles in maar het was eigenlijk ook wel nodig. We zijn met in het totaal elf personen dus dan moeten we ook veel in huis hebben. Dat hebben we nu zeker weten ook. Onze kar lag vol met hapjes, chips, drinken inclusief drank en nog veel meer.

Niall komt rustig de woonkamer binnen lopen met in zijn hand een grote zak chips. Wacht chips!?
'Niall Horan! Die chips hebben we gekocht voor morgenavond!' Hij word rood en stopt meteen met kauwen. 'Uh sorry.. Ik uh leg het wel terug.' Ik begin te lachen om mijn broer. Niall toch.. 'Ni, nu mag je het wel opeten maar je mag niet nog meer chips pakken! Anders kan jij morgen naar de winkel.' Niall is echt heel erg allergisch voor winkels ookal hebben ze daar chips. Hij stuurde altijd anderen naar de winkel om voor hem iets te gaan kopen. Iedereen doet het altijd voor hem vooral ik. Ik kan echt niet tegen zijn mooie blauwe ogen die me dan smekend aan kijken. Ik geef dan altijd maar toe. Wetend dat hij bij mij toch altijd zijn zin kan krijgen.

Ineens komen Eleanor, Rose, Lisanne, Danielle en Perrie hals over kop binnen rennen. 'Faye hier ben je! We moeten nog een jurk gaan kopen voor morgenavond!' Oh shoot dat is waar ook! Ik heb er helemaal niet aan gedacht, gelukkig dachten zij eraan anders had ik morgen een probleem gehad. Niet dat ik geen een jurk heb maar dan nog. Snel pak ik mijn tas waar ik mijn portemonnee en mobiel gauw in stop. Voordat ik de meiden het huis uit volg roep ik nog even dat we weg zijn. In de auto zit het me toch niet zo lekker dat ik niet echt bye tegen Harry heb gezegd. Ik weet dat ik het zeker weten niet zo fijn zou vinden als Harry dat bij mij zou doen. Ik zou ongerust zijn en misschien zelfs wel beledigd? Ik pak mijn iPhone en zoek Harry's nummer op, hij staat er als contact er weer vertrouwt in. Voor onze korte breuk stond hij erin als Boyfriend Hazza. Grijnzend druk ik op bericht zenden en ik begin snel een berichtje te typpen. Mijn vingers vliegen over het beeldscherm.

"Heey Hazza, sorry dat ik geen bye heb gezegd maar ik ben met de meiden shoppen. loveyouxF"

Lisanne en Danielle kijken over mijn schouder mee en zijn in awe. Blozend vergrendel ik mijn iPhone en vraag wat voor jurk ze in gedachten hadden. Ikzelf heb nog geen flauw idee wat ik morgenavond voor jurk aan zou willen. Sowieso geen hele lange en strakke, want dat loopt zo ongemakkelijk vind ik. Hopelijk vind ik zometeen de "perfecte" jurk.
Dan maakt mijn iPhone een geluidje. Ik ontgrendel mijn iPhone en kijk wat Harry me net heeft gesmst.

"Geeft niet beauty, maak je geen zorgen. Veel plezier babe! Ik weet zeker dat je er geweldig uit gaat zien! iloveyouxHazz"

Alweer zien Lisanne en Danielle het en ze zijn voor de tweede keer vandaag in awe om mijn smsje. Ik grinnik en leg mijn iPhone weg. Tot mijn verbazing zie ik dat we er al zijn. Dat is wel heel snel gegaan! Maar vervelend vind ik het niet. Op naar de perfecte jurk! Rose stapt als eerste uit en iedereen volgt haar. Niemand van ons zessen weet waar je echt een goede jurk kan kopen want we zijn in een ander land. Om precies te zijn Frankrijk.

We besluiten de stad dan maar gewoon af te gaan. Veel keuze hebben we niet echt maar ondanks dat was een goede zet want meteen hebben Rose en Perrie een hele mooie jurk gevonden, hun perfecte nieuwjaarsjurk.
Rose heeft een hele mooie lichtrozige jurk tot ongeveer boven haar knie. De mouwen lopen tot ongeveer tot haar ellebogen. Verspreid over de hele jurk zitten er diamantjes.

Perrie heeft een hele mooie aparte jurk. Onder is het een beetje poffend en de kleur is bruin maar loopt langzaam over in lichtbruin. Echt heel mooi. Hakken hoeven ze allebei niet te kopen want ze hebben thuis bijpassende hakken.

De volgende twee die een hele leuke jurk hebben gevonden zijn Lisanne en Danielle. Lisanne heeft een hele mooie lichte jurk met onderin diamantjes. Hakken heeft ze jammer genoeg niet vertelde ze maar ik heb nog wel bijpassende hakken dus die kan ze lenen. Dan is het plaatje compleet!

Danielle heeft een lichtgrijzige jurk met onderin kleine patroontjes. Echt heel erg mooi. Nu hoeven alleen Eleanor en ik een jurk te kopen. Eleanor trekt me enthousiast een leuk uitziende winkel in. Ik loop tussen de kledingrekken door en dan zie ik een hele mooie jurk hangen. {Zie foto langs de kant} Snel pak ik hem van de hanger en loop een pashokje in. Naast me zie ik dat Eleanor ook net een pashokje ingaat met een jurkje. Ik trek mijn broek en shirt uit en trek het jurkje voorzichtig aan. Als ik in de spiegel kijk glimlach ik. Het jurkje staat me goed al zeg ik hetzelf. Nu even kijken wat mijn vriendinnen ervan vinden. Ik loop het pashokje uit en ik zie dat Eleanor ook al klaar is. Ze heeft een hele mooie jurk. De roodrozige kleur loopt over in wittig. Tussendoor zitten er een paar patroontjes.

Als mijn vriendinnen mij opmerken kijken ze me bewonderend aan. 'Wauwie Faye je ziet er echt super mooi uit!' Lisanne staat op en pakt mijn hand, ze laat me een rondje draaien. Blozend ga ik weer recht staan. 'Ja Lisanne heeft gelijk Faye!' Danielle glimlacht vriendelijk naar me. 'Zal ik het dan maar kopen?' De meiden knikken hevig ja. Net voordat ik me weer om ga kleden maakt Eleanor een foto. Ze knipoogt. 'Die komt zeker weten op twitter dame!' Lachend om mijn vriendinnen doe ik het pashokje dicht.

Net als ik mijn broek aantrek krijg ik een berichtj binnen, een mention als ik een poosje later mijn iPhone ontgrendel.
En die mention is van niemand minder dan Eleanor Calder.

"Je ziet er prachtig uit @FayeHoran http://twitter.com/EleanorJCalder/284984712 xEl"

De foto heeft ze er ook jij gedaan. Ik grijns als ik hem open. Snel trek ik mijn shirt aan en dan loop ik met het jurkje in mijn ene hand en mijn mobiel in mijn andere hand naar mijn vriendinnen. Die staan al bij de kassa en ik reken snel af. Ik heb wel weer zin om naar huis te gaan. We zijn nu al ongeveer twee uur in de stad en ik heb een beetje verkeerde schoenen aan gedaan. Als ik maar geen blaren heb... Morgen wil ik wel zeker weten weer hakken aan, dan komt mijn jurk veel mooier en beter uit. Nou, hopen op het beste.

Met z'n zessen lopen we terug naar Eleanor's auto. We rijden weer naar ons "tijdelijke" huis. Op naar de boys. Ik ben benieuwd wat ze van onze jurken vinden. Wat zouden zij eigenlijk hebben gekocht? Ik ben in gedachten verzonken als we weer thuis aankomen. Dit keer stap ik als eerste de auto uit. Ik wil naar Harry. Toen we vertrokken hebben we niet echt normaal bye kunnen zeggen en die tijd wil ik nu ingaan halen. Ik zie dat ik niet de enige ben die graag en snel naar binnen wilt. Eleanor en Danielle staan ook als eerste voor voordeur. Lisanne, Rose en Perrie sjouwen hun spullen langzaam met zich mee. Zij hebben ook de meeste dingen gekocht. Want toen wij aan het passen waren hebben zij sieraden gekocht. Ik heb nog wel sieraden zat dus ik heb niks gekocht. Een andere reden dat ik niks had gekocht was dat ik nog opzoek was naar "de" jurk. Die heb ik nu gelukkig gevonden. Ik ben zo goed als klaar voor morgenavond.

Harry doet de deur open. Meteen vlieg ik hem om de hals en geef ik hem een kus. Ondertussen glippen de andere meiden naar binnen met hun tassen. Harry trekt me een beetje verder mee naar binnen en sluit de deur achter me dicht. Ik ga met een hand door zijn krullen heen. Hij streelt mijn rug en met zijn andere hand houdt hij me stevig vast.

'Ik hou van je Mister Styles.' Fluister ik tegen zijn lippen aan. Bang om dit moment te verbreken.

'Ik ook van jou Miss Horan.' Fluistert Harry terug.
En met die woorden ben ik dolgelukkig. Die woorden maken me stralen.
Harry laat me helemaal stralen.
Harry laat me het gelukkigste meisje op de hele wereld zijn.
Harry Edward Styles...
My extrodionharry boyfriend.

______ ______ ______ ______ ______

Heey (Dudes en) Dudettes!

Sorry als het misschien een beetje een saaii en kort hoofdstukje is. Maar morgen word het langer en beter!
Pinky swear!

xx Harry's secret Boobear


Reacties:


dreamangel zei op 1 jan 2013 - 15:03:
het is. morgen geweest!


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 30 dec 2012 - 13:24:
Yess, morgen een langer stuk!
Ik hou van jou verhaal


candyXbar
candyXbar zei op 30 dec 2012 - 13:21:
Awwwww, het hoofdstukje was echt helemaal niet saai hoor! Melding?:3


Faylinn
Faylinn zei op 30 dec 2012 - 13:20:
kort en saai....saai?? mag jij liegen van je moeder want dit hoofdstuk was helmaal niet saai hij was heel leuk. ik ging me helemaal voorstellen hoe ze er in die jurkjes uit zien. hihi.
snel verder Xkuskus