Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » I Hate You. (Niall Horan Fanfic) » 1

I Hate You. (Niall Horan Fanfic)

30 dec 2012 - 20:44

462

2

287



1

'Lelijkerd!'
'Die rugzak GEWELDIG! Volgens mij leeft ze erin.'
'Ze is een schande voor onze school.'
'Mee-eens.'
Ik slenter over het schoolplein en heen en iedereen maakt grapjes over me, Pijn doen ze niet meer. Néé ik hoor het nu al 3 jaar sinds ik op de middelbare school zit. Vrienden heb ik niet, wie zou er nou vriendinnen zijn met iemand zoals mij willen zijn. Mollig, een bril, beugel en bijna zwart krullend haar. Eid dit jaar ga ik van deze school af, verlost van alle pestkopen en een universiteit hier ver vandaaan zoeken.
'En die auto dan, gatverdamme.'
'Roestbak Whoehoeeee.'
'HAHAHAHAHAHA.'
'Stop,' het floepte uit mijn mond voordat ik het doorhad.
'Zei het varkantje wat?'
'Dat was niet slim, je weet hoe het de vorige keer is afgelopen.'
Ik wist niet wie het zeiden en ik wou het ook niet, maar een voorgevoel had ik al. Voetstappen, en nog meer voetstappen. Een menigte vormde rond mij en ik dufde niet omhoog te kijken, bang wat er zal volgen.
'Kijk ons aan dan schatje, we doen niks.'
Een vinger voelde ik rond mijn kin vormen en ik werd gedwongen mij pestkop aan te kijken. Met waterig ogen zag ik de mooie bruinen ogen met glinstering mij aankijken. Het kon ook niet anders, altijd dezelfde. De beste teamplayer van voetbal en daarom een van de populairste jongens van de school.
'Zo is dit niet beter?'
Meteen verwierp de glinstering in zijn ogen en werd het een gemene uitdrukkinh, zijn ogen keken mij doordringend aan en ik wist al wat er zou gebeuren.. This is noy my lucky day. Hij pakte mijn tas van mijn rug en gooide het door naar zijn vrienden, algauw lagen al mijn boeken open door het schoolplein heen. Bladzijdes verscheurt en bovendien vies. Snel werd mijn bril van mij hoofd afgehaalt en werd voor mijn neus stukgetrapt. Gelach om me heen, en ik? Ik sta erbij alsof het niks is, want het is me al zo vaak voorgekomen. Thuis hebben we daarom ook een selectie brillen, boeken en tassen liggen. Rijk dat was het enige wat ik ben en niemand iets van afweet.
'Laat haar met rust!'Ik keek om naar de jongen die het voor me op dufde te nemen, en rechstreeks zag ik zijn blauwe ook.
'Ah Niall, dude komop we zijn a;;eem grapjes aan het maken.'
'Het genoeg nu!'
'Niall neemt het soms voor me op sinds hij op deze school zit en op momenten als deze ben ik hem wel dankbaar daarvoor. Horan was zijn achternaa, en zijn blinde haren en blauwe ogen maken hem alleen nog maar knapper. Ja Niall is de populairste jongen van de school, dat is waarom de menigte om mij nu verdwenen is. Niemand durft tegen hem in, dat komt omdat hij een status heeft. Een status die iedereen kent: One Direction.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dit is het voorprofje voor mijn eerste fanfic.


Reacties:


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 30 dec 2012 - 21:12:
NIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLL
WOEHOEEE!!
Super bedankt dat je Niall kiest!
Ik ben je eeuwig dankbaar
Ga maar snel verder, en let me know


PrincesLolly
PrincesLolly zei op 30 dec 2012 - 20:56:
OMG!! SuperNiall is to the rescue!
Superleuk verhaal!
Laat je het weten als er een nieuw hoofdstuk is?
<3