Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » ‡ 2002 [TH] » ‡ 7.8.2002

‡ 2002 [TH]

4 okt 2008 - 22:39

1066

0

160



‡ 7.8.2002

"Ik ga even plassen." Zegt Tom die het zwembad uitklimt. Bill & Ik blijven alleen achter. "Bill, Weet je nog dat ik je verteld had aan de zee dat ik & Tom het hadden gedaan?" Bill knikt. "Wel de dag erna gingen jullie naar de winkel. En toen deden we het een tweede keer.." Bills ogen worden groot. "En vanmorgend was ik misselijk.." "Dus je denkt dat je...?" Ik knik en Bills ogen worden nog groter terwijl ze naar mijn buik kijken. "Wil je straks meegaan naar het ziekenhuis voor mij te laten onderzoeken?" "Moet Tom dat niet doen?" "Ik durf het niet zeggen" Antwoord ik onzeker. "Ik ga mee." zegt Bill met een knipoog en even later komt Tom er weer aan. "Was het gezellig zonder mij?" Zegt Tom die het zwembad inkruipt. "Niet echt, Heb je gemist." Zeg ik terwijl ik hem een kus geef. "Tom? Ik en Bill moeten straks iets gaan doen. Vind je dat erg?" "Uhm nee, als ik achteraf mag weten wat het is?" Zegt Tom. Ik knik. "Spelletje spelen?" Ik knik en Tom, Bill en ik spelen nog tot 2 uur spelletjes dan gaan Bill & Ik met de fiets naar het ziekenhuis.

"Ik heb zenuwen!" Zeg ik terwijl ik met Bill in de wachtkamer zit. "Ga je mee naar binnen?" "Is goed." Zegt bill. "Laat me niet zwanger zijn, laat me niet zwanger zijn." Fluister ik bijna onhoorbaar. Een man en vrouw komen de kamer uit en kijken ons raar aan, maar gaan dan gewoon weg. "Volgende!" Klinkt van uit de kamer. Bill en ik staan op en gaan naar binnen. De dokter kijkt ons even raar aan, schud met onze handen en zegt dan dat we mogen gaan zitten. "Wat is het probleem?" vraagt de Dokter aan mij. "Nou, ik denk dat ik zwanger ben..." "Waarom denk je dat?" "Ik ben al 2 weken overtijd en was vanmorgend misselijk." De dokter knikt en vraagt dan mijn naam en leeftijd. "Seah Storms, ik ben 13." "Best wel jong, leg je maar neer op die ligstoel daar." Ik knik en leg me neer op die ligstoel. De Dokter smeert één of ander gelletje op mijn buik en gaat erover met een koud machientje. Ik kijk angstig op het scherm naast mij, maar ik snap er niet veel van wat ik zou moeten kunnen zien. De dokter doet het koude machientje af mijn buik en zegt dat ik weer mag gaan zitten. Bah, moet dat gelletje er niet af? Nu plakt mijn T-shirt.. "De dokter neemt de foto's die zonet werden afgedrukt en bekijkt ze nog eens. Komaan zeg het! "Gefeliciteerd u word vader!" Zegt de Dokter die zijn hand uitsteekt naar Bill. Bill schudt flouwtjes met zijn hand. "Ik ben de vader niet hoor." "Oh sorry." Bill kan zijn lach bijna nietmeer inhouden tot hij mijn gezicht ziet. Lijkbleek... "Gaat het?" Vraagt Bill bezorgt. Ik knik. "Hoeveel moeten we betalen?" Vraagt Bill. "Niets." Zegt de dokter met een knipoog. Ik lach even flauwtjes en loop dan de kamer uit. "Dankje!" Zeggen Bill & Ik nog. Eens buiten zak ik huilend in elkaar. "Stt, het komt goed." Bill helpt me recht en zet me op een bankje neer. "Hoe kan het nou goed komen? M'n ma smijt me buiten en Tom weet ik niet..!" "Je ma smijt je heus niet buiten hoor." Zegt Bill die mijn hand pakt, maar ik maak me los. "Wil je meegaan als ik het tegen Tom zeg?" Bill schudt zijn hoofd. "Dí¡t moet je zelf zeggen." Ik knik, veeg de tranen af mijn gezicht en stap naar mijn fiets. "Als we thuiskomen ga ik het meteen tegen Tom zeggen."


We zijn net aangekomen. Ik ga nu met Bill naar Toms kamer. "Ga je echt niet mee?" Vraag ik terwijl we voor Toms kamer staan. Bill schudt zijn hoofd. Ik ga de kamer in en zie Tom op het bed zitten met een gele gameboy. "Heey schatz!" Zegt Tom en hij zet zijn gameboy af. Ik barst weer in huilen uit en Tom komt naar me toe gelopen. "Wat is er?" Vraagt Tom bezorgt. Ik kijk hem aan.. "I-ik ben zwanger." Zijn gezicht trekt wit weg. Zijn pupillen worden klein. Hij kijkt je aan alsof je dood bent. Hij draait zich om. en schrikt. Hij kijkt recht in je ogen en vraagt of je een grapje maakt. Je schud je hoofd. Tom begint te flippen "Je bent 13, hoe kan je nu al een kind hebben, je deed het expres!! Het is uit!!!" Tom loopt de kamer uit en ik zak huilend in elkaar. Waarom is alles fout gelopen? "Tom! Laat d'r nou niet zitten! Ze heeft je nodig!" Schreeuwt Bill. "Ze deed het expres!" Tom loopt kwaad naar beneden, daarna hoor ik de voordeur toeslaan. Waarom? Daarna hoor ik iemand de kamer in komen. Niet Bill.. Simone gaat op haar knieën zitten naast mij op de grond. "Wat is er?" Vraagt ze lief. Ik schud mijn hoofd. "Niets." Ik sta op en ren rennend naar huis. Mam, pap & Flyh kijken me raar aan, maar ik negeer het en ren recht naar mijn kamer. Ik val huilend op bed en hoor iemand de trap opkomen & daarna mijn kamer inkomen. "Liefje, wat is er?" Vraagt mijn moeder en ze komt naast me op bed zitten. Ik zet me huilend recht en kijk haar aan. "Ik ben zwanger!" Roep ik en ik moet nog harder huilen. Mijn moeder kijkt me geschrokken aan en loopt dan de kamer uit.

Mijn ouders maken ruzie om mij. Ze schreeuwen, maar toch versta ik maar enkele woorden.. "Seah?" Flyh komt de kamer binnen en zet me naast mij. "Weet jij waarom onze ouders ruzie maken?" Vraagt ze lief. Ik knik. "Waarom?" Ik kijk haar aan. "Ik ben zwanger." Zeg ik rustig. Flyhs ogen worden groot. "Meen je dat?" Ik knik. "Van Tom?" Ik knik en moet weer bijna huilen. "Weet je wat ik mis?" Ik schud mijn hoofd en kijk haar aan. "Vroeger waren we 2 handen op één buik.. En nu nietmeer.." Ik moet even lachen en geef haar een knuffel. En als ik iets wil zeggen komen mijn ouders de kamer binnen. "Seah.." Zegt mijn moeder die naast mij gaat zitten. "Je moet abortus doen." Ik barst weer in huilen uit.. "Morgen gaan we al naar het ziekenhuis." Huilend knik ik. "Sorry liefje, het is echt beter als het weg is."

Dag 38 is voorbij...


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.