Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » I Hate You. (Niall Horan Fanfic) » 2

I Hate You. (Niall Horan Fanfic)

30 dec 2012 - 22:09

554

2

290



2

Ik zette mijn bril recht op mijn neus en voelde even of mijn beugel wel goed zat. Onzeker liep ik het schoolgebeouw in, nog één week Mandy, nog één week doorbijten. Ik keek in mijn ooghoeken naar de mensen waar ik voorbij liep, ze keken allemaal op mijn neer. Alsof het niets met me deed liep ik naar mijn klaslokaal. Ik had zangles, dat was wel een voordeel van mijn school. We hadden heel veel zang en dansles, de overige "belangerijke"vakken zoals Enges, Wiskunde etc. worden veel minder uitgevoerd. Dat zal vast ook de reden zijn waardoor Niall hierheen is gegaan. Ik plofte neer op mijn stoel en natuurlijk was ik de eerste van iedereen zoals altijd. Algauw liep mijn pestkop Lucas van gisteren langs en keek me met een gemene glimlach aan. Niall had dit uur muziek met mij en hij zal (Zoals altijd) wel weer gekozen te worden om een stukje voor de klas te zingen. Niall kwam binnen en werd naturlijk weer naar voren geroepen. Ik was nog maar één keer op deze school gekozen om voor de klas te zingen(Niet dat ik het niet kan ik kan het juist supergoed) en toen durfde ik niet. Niall pakte zijn gitaar, keek de klas rond, stopte even bij mij en liet xijn ogen glijden over mijn lichaam en gezicht. Een paar meiden achter mij begonnen te gillen en hardop te gieren ik rolde mijn ogen en begon te wachten totdat hij begon.

(Vertaling nederlands . Je onzeker bent, dus de helft van de vier, je bent oud hersenen zijn niet wat het waren befo-o-erts "
'Voeg twee drieën, is leuk voor ons,' couse we jong zijn en we kunnen nog herinneren STU-u-uf '
'Nu opstijgen honderd en toe op twintig vier, dan delen door twee en voeg zeven oh.'
'Als je niet weet-o-oh, je rekenvaardigheden zijn verschrikkelijk oh oh.'
'Het is echt een soort van zielig.'

You're insecure, so half of four, you're old brains are not what the were befo-o-ore'
'Add two threes, is fun for us, 'couse we're young and we can still remember stu-u-uf'
'Now take off one hundred and add on twenty four, then divide by two and add seven more oh.'
'If only you don't know-o-oh, your maths skills are terrible oh oh.'
'It's really kind of pitiful.'


Het was mooi gezongen en iedereen keek mij uitlachend aan. Het was onaardig, zeker het feit dat ik slecht ben in wiskunde Zou het voor mij bedoelt zijn? Hij keek me wel de hele tijd aan , begon hij nu ook al? Mensen praten wel over me en hij moet zich er wel van aantrekken door zijn status. Wat kon ik dan ook denken dat hij het voor mij zou opnemen.

Einde schooldag

Ik keek Niaal aan toen ik hem tegenkwam in de gand, ik was tenslotte uit. Weer een training van 4 uur zometeen, ingewindig juichte ik al. NIal stopte opeens voor me en pakte mijn bril af. Ik keek hem niet begrijpend aan. Hij was juist diegene die het meestal voor me opnam? Ongelovend keek ik toe hoe hij mijn bril op de grond stuk trapte. Lachend liep hij weg, fijn nu heb ik helemaal niemand meer. De mensen bij de kluisjes keken mij lachend aan en gaven Niall highvives. Ik liep bijna rennend naar mijn auto en startte hem snel naar mijn huis. Voordat er nog iets kon gebeuren met mij.


Reacties:


PrincesLolly
PrincesLolly zei op 31 dec 2012 - 16:18:
OMG Nialler....
Snel verder!
laat je het weer weten? hih

<3 x


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 31 dec 2012 - 13:31:
Nee!
Niall is niet zo. Niall is een schatje.
Ga het nu onmiddellijk verder schrijven, zodat hij wel weer lief is!