Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Love is keep going on, Larry » Love on first sight!

Love is keep going on, Larry

2 jan 2013 - 11:37

402

3

205



Love on first sight!

zeg maar wat je er van vind!

Lief dagboek,

Ik keek achterom een fel licht overspoelde mijn gezicht. Ik keek achterom en het enige wat ik zag was een verblindende glimlach, fel blauw gekleurde ogen. Het leek als of er een schijnwerper op hem stond gericht. Vanaf het moment dat ik hem zag wist ik het, ik wist dat ik anders was dan anderen. Ik snapte binnen 3 seconden waarom ik nog nooit verliefd was geweest op een meisje. Ik wist meteen dat het enige wat ik wou een jongen was met de naam Louis Tomlinson! Ik wilde het die dag meteen aan mijn ouders vertellen. Ik vertelde het een dag later aan mijn moeder en het enige wat ze zei was het is maar een fase. Wat voor fase bedoelt ze? Wat begrijpt ze niet aan mam ik val op jongens wat is haar probleem. Ik weet het niet meer. Maar morgen ga ik naar louis ik denk er over om het hem te vertellen maar ik ben bang dat dat onze vriendschap zou verpesten. Maar misschien moet ik dat risico ook wel nemen, ik bedoel ik word gek van liefde.

Tot de volgende keer dagboek.


‘’Harry! Kom je nog naar beneden?’’ schreeuwt zijn moeder. Neee mam ik ben moe! Okee lekker slapen lieverd. Hij loopt naar de badkamer en besluit daar toch eerst nog even te gaan douchen. 10 min later stond hij alweer in zijn slaapkamer. Hij hoort zijn sms toon dus loopt naar zijn mobiel. Het is Louis:

Lieve harry ik moet echt met je praten kun je nog even bij mij langs komen? Xx Louis

Hij heeft het al een uur geleden gestuurd, maar harry besluit toch terug te sturen:

Ik kan nog wel even komen zie ik je zo xx

Met een glimlach rent hij naar de trap, in eens beseft hij dat hij net zei dat hij moe was dus besluit hij zijn vest te pakken en via zijn slaapkamer raam op het platte dak via de schutting naar buiten te gaan en zo stond hij in de achter tuin. Hij pakte zijn fiets en fietste richting Louis huis. Langszaam fietsend begon hij na te denken over waarover Louis hem wou spreken zo laat nog. Daar was het dan hij fietste de oprit op Louis stond boven bij zijn raam en seinde naar achter wat voor Harry genoeg zei hij moest via de achterkant komen wat waarschijnlijk betekende dat zijn ouders hier ook niks van mochten weten!


Reacties:


fanta
fanta zei op 2 jan 2013 - 18:46:
melding ?


candyXbar
candyXbar zei op 2 jan 2013 - 12:25:
Omg &(#(@/ SNEL VERDER!


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 2 jan 2013 - 12:13:
Lovee

Ik herken jou manier van schrijven, dagboekstijl
En een Larry verhaal, geweldig!

Kus