Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » drunk words are sober thoughts. - Larry. » two.

drunk words are sober thoughts. - Larry.

2 jan 2013 - 22:37

735

2

322



two.

Ik plof naast hem neer en kijk hem aan. Twinkelingen in zijn ogen, en een grote grijns op zijn gezicht. Ik leg mijn hand op zijn wang, en druk een kus op zijn mond. Ik ga op mijn rug liggen, en leg mijn beide armen langs mijn lichaam. Ik voel hoe Harry mijn hand vast pakt en er zachtjes in knijpt. Ik draai mijn hoofd, en zie die twinkelende ogen weer. Het vuurwerk in mijn buik is terug. Hij drukt zijn lippen op de mijne, en gewillig open ik mijn mond. Ik voel zijn tong langzaam mijn mond verkennen. Van de zelfverzekerde jongen die net met zijn hand in mijn broek zat is nu niet veel meer te zien. Ik beëindig de zoen, en staar naar het plafond. Een diepe zucht verlaat mijn mond. Ik voel een kneepje in mijn hand. Ik kijk voor een paar seconden naast me, voor ik weer naar het plafond staar. Zal ik het hem vertellen? Hij is het morgen toch weer vergeten. Ik zucht nog een keer. Ik draai mijn hoofd naar rechts, en ik kijk recht in het slapende gezicht van Harry. Ik zucht nog een keer en besluit om maar naar mijn eigen kamer te gaan. Wat moet hij morgen wel niet denken, als ik naast hem wakker wordt. Ik stap van het bed af en zoek mijn broek. Ik doe hem aan, en loop weer naar het bed. Ik pak mijn shirt van het bed af, maar doe niet de moeite om hem aan te doen. Ik leg de deken voorzichtig over hem heen, en geef hem een zacht kusje op zijn lippen. Ik loop richting de deur en leg mijn hand op de klink. Ik besluit mijn shirt toch aan te doen, wat als ik iemand op de gang tegen kom? Dat ik uit Harry zijn kamer kom is niet vreemd, maar dat ik uit Harry zijn kamer kom zonder shirt wel. Ik trek het shirt over mijn hoofd. Ik kijk nog een keer achterom, en doe dan met een zucht de deur open. Ik slof naar mijn kamer en plof op bed neer. Ik doe mijn broek uit en zie nu pas dat ik nog maar een sok aan heb. De andere zal nog wel Harry liggen. Ik doe mijn ene sok en mijn shirt uit, en leg het op mijn broek. Ik ga onder de dekens liggen en sluit mijn ogen. Ik denk aan wat er net gebeurd is. Ik voel zijn vingers weer over mijn huid glijden. Ik draai op mijn zij, en trek mijn benen omhoog. 03:42 geeft de wekker aan. Ik kan maar beter gaan slapen, voor ik mezelf helemaal gek maak. Ik sluit mijn ogen weer, en voor ik het weet val ik in slaap.
Ik gaap een keer, maar houd mijn ogen gesloten. Ik heb onrustig geslapen, beelden van afgelopen nacht kwamen steeds terug in mijn dromen. Ik open mijn ogen en zie 12:58 op de wekker staan. Ik ga langzaam rechtzitten en gooi mijn benen over de rand van het bed. Ik sta langzaam op. Terwijl ik naar de kast loop haal ik mijn handen een keer door mijn haren. Ik kan nog steeds niet geloven wat er gisteren gebeurd is. Ik doe de kast open en haal er de bovenste boxer en broek en het bovenste shirt uit en ik doe ze aan. Zin om na te denken over wat ik aan doe heb ik niet. Op mijn blote voeten loop ik naar beneden. Het liefste loop ik altijd op blote voeten. Als ik beneden kom hoor ik twee jongens praten. Harry? Zodra ik de deur naar de woonkamer open doe, hoor ik dat het Zayn en Niall zijn. Een klein beetje teleurgesteld loop ik door naar de keuken, en mompel een “Goedemorgen”¯. Zayn en Niall kijken tegelijk op. “Morgen.”¯ zegt Niall met volle mond, en ook Zayn wenst mij een goede morgen. Ik pak een bord en ga aan tafel zitten. “Goed geslapen?”¯ vraagt Niall, en neemt een hap van zijn boterham. Ik pak een boterham en mompel: “Ja, beetje onrustig, maar wel goed. Jullie?”¯. Ik pak de kaas, en beleg mijn boterham ermee. Zayn en Niall knikken beide. “Mooi.”¯ zeg ik, voordat ik een hap neem. Wat moet ik zeggen als Harry dadelijk beneden komt? Zou hij zich gisterenavond herinneren? Wat als hij het zich niet herinnerd? Nee, wat als hij het zich wel herinnerd?


Reacties:


sophie
sophie zei op 3 jan 2013 - 12:11:
haha, wie zegt dat Harry hetzelfde voelt voor Louis?


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 3 jan 2013 - 1:39:
Ik zou zeggen, als hij het herinnerd. Heb je weer een mooi onderwerp voor je volgende hoofdstuk, en hebben wij, de lezers, weer een Larry momentje!

Wil je het zeggen als je een nieuw stukje plaatst?