Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » is Niall een dief? » De perfecte ochtend.

is Niall een dief?

3 jan 2013 - 22:26

624

4

275



De perfecte ochtend.

Het is zaterdagochtend 10:00 en de wekker gaat, blij word ik wakker en kijk naast me! Daar ligt mijn vriend, Niall! Hij zingt in One Direction dus is hij niet vaak thuis.. Vanacht kwam hij ook pas om 03;00 thuis ..Ik lag toen al lekker te slapen dus ik heb niks gemerkt van toen hij terug kwam.
Ik buiten , de zon schijnt! Ik lig nog even in mijn bedje en zit te denken “Wat heb ik toch een mooi leven, top vriend als Niall (Die ik wel vaak moet missen) , ik zie Zayn , Liam , Louis en Harry ook vaak , genoeg shop geld , veel vrienden , goede baan als dierenarts , groot huis waar in ik samen woon met Niall en onze twee hondjes Brit & Boris.. Perfect leven !
Niall slaapt nog , hij heeft de wekker blijkbaar niet gehoord. Ik besluit hem lekker te verwennen en loop naar beneden om een ontbijt op bed voor hem te maken. Daar ben ik waarschijnlijk nog wel een tijdje mee bezig , Niall eet echt niet normaal -veel! Net als ik ..En hij wilt altijd starbucks bij zijn ontbijt! Gelukkig staat daarvan nog een voorraad in de koelkast! Ik ben gisteren nog snel naar we winkel geweest omdat ik wist dat hij vanacht thuis zou komen van hun Up All Night Tour! Hij heeft wel een druk leven, de ene dag staat hij nog een tour te doen en de volgende dag gaat hij alweer met zijn vriendin naar de stad..
Ik weet nog wel de eerste date met Niall. Zijn is al sinds groep 2 van de basisschool mijn beste vriendin , nu nog steeds. Ze heet Jaimy. Steeds als we bij Jaimy thuis waren was hij bij zijn vriendjes spelen of op zijn kamer. Hij was toen al populair! Hij had echt veel vrienden. Jaimy verteld altijd al veel over Niall. Hoe grappig hij is , hoeveel hij eet , hoe gek hij is en hij kan al zijn hele leven mooi zingen. En Jaimy zegt al sinds ze wat weet van vriendjes dat we goed bij elkaar passen: “allebei gek, jullie eten veel , houden van de zelfde dingen ..Jullie horen gewoon bij elkaar!”¯ Drie jaar geleden toen ik met haar mee ging was Niall eindelijk een keer thuis/beneden. Ik liep naar binnen , we lopen standaard meteen naar de keuken. Niall en ik kijken elkaar aan en…
“AAAAAAAAAAAAAAA”¯ hoor ik Niall ineens schreeuwen …Ik had net zijn ontbijt klaar en naar boven. Ik nam het ontbijt alvast mee want Niall schreeuwt wel vaker in zijn slaap. Toen ik boven kwam was ik opgelucht, het was gewoon een nachtmerrie ..Iets met een politie die heb mee neemt naar het bureau omdat hij een pizza had gestolen. Nouja , Niall heeft altijd van die gekke dromen. Toen hij me zag staan was hij blij. Eindelijk weet zijn lievelings ontbijt wat hij niet had bij de tour. Dat had hij gemist. En dan hoeft hij het ook nog niet zelf te maken! Ik gaf hem het dienblad waar alles opstaat.
Hij begon als een gek te eten en ik doe met hem mee. We hadden de donuts, cupcake’s , macarons, muffins en alleeeee andere dingen al snel op. Ik had ook een roos op het dienblad gelegd , gewoon omdat het kan. Niall deed hem zo in zijn mond, haha gekke Niall! Maar hij haalde hem er al snel uit, deed de roos in mijn haar en hij gaf me een kus (ll) Hij begon me ook te knuffelen , 10 minuten lang! Ineens harden we “BAM , rinkel rinkel , klingel.”¯ We schrokken. We waren het dienblad vergeten weg te zetten.. “HAHAHAHA , echt weer iets voor ons hoor.”¯ Riepen we tegelijk. “Dat ruimen we vanavond wel op.”¯ Zei ik. Niall antwoorde met “Goed plan , nu eerst aankleden en naar de stad.”¯


Reacties:


PrincesLolly
PrincesLolly zei op 3 jan 2013 - 23:32:
Aaahhww!
Jahoor Nialler steelt wel weer een pizza! Haha!


candyXbar
candyXbar zei op 3 jan 2013 - 23:25:
Me wants to cuddle with Nial to


jaimy
jaimy zei op 3 jan 2013 - 22:42:
leuk NIALLER is mijn broer haha


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 3 jan 2013 - 22:37:
Wop wop.

Niall is schattig