Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » is Niall een dief? » Maar veranderd in een hel...

is Niall een dief?

4 jan 2013 - 0:25

1243

2

236



Maar veranderd in een hel...

He begint allemaal als een leuke dag , maar dan ...

We zijn aangekleed en klaar om naar de stad te gaan. Vandaag ga ik gewoon kijken en me laten verwennen door Niall. Morgen ga ik weer naar de stad met Eleanor , Perrie, Jaimy en Danielle. Dus koop ik dan alles. Niall en ik beginnen bij een frietzaakje , allebei nemen we super veel zoals altijd. We gaan van winkel naar winkel. We hebben er echt al veel gehad. In de H&M heb ik echt een geweldig shirt gezien. Ik kan eeeecht niet wachten om die pas morgen te kopen! Ik wil hem snel halen, Niall vindt het goed maar hij wordt een beetje gek van al dat meelopen en zo dus besluit hij eventjes buiten te wachten. Net voordat ik naar binnen wil gaan hoor ik Niall schreeuwen. Ik schrik me dood! Dit keer doet hij het niet in zijn slaap , dat weet ik zeker , dat is logisch , dat weet iedereen zeker! Ik ren terug en zie hem achter een man aan rennen. De man schreeuwt “STOP , REN NIET ACHTER ME AAN”¯ en heeft een pistool vast. Niall stopt , want ja … Hij wilt nog wel blijven leven. Hij houdt van zijn leven en hij wilt zijn vrienden, mij en Directioners niet in de steek laten. Hij is beroofd , zijn mobiel is weg en ook zijn portemonnee. Niall ziet de man wegrennen met Niall’s mobiel eventjes voor zijn hoofd. Raar …Waarom zou hij dat doen!? Maar stopte hem in zijn zak. Noujaa ..Dat dacht hij! Niall heeft de mobiel nog net zien vallen uit de zak van de man. Hij wacht tot de man het hoekje om is en pakt snel zijn mobiel terug. Hij rent naar mij en vertelt dus dat zijn spullen zijn gejat. Ik begin te huilen en vind het volgens mij nog ergen dan hij zelf. Niall vertelt ook dat hij met de mobiel voor zich had. We besluiten te kijken wat hij met zijn mobiel gedaan heeft. Hij heeft blijkbaar zichzelf gefilmd. Je hoort hem van alles zeggen over dat hij blijkbaar wel durft te stelen en bedreigen ..Hij filmt zijn pistool en bedreiging naar Niall. “Wat een gekke man, ik snap nog niet waarom hij dit doet… Zou hij zichzelf moeten bewijzen voor zijn vrienden dat hij zulke dingen durft!?”¯ zegt Niall. Ik antwoord “Ja, dat denk ik wel. Wat een st ..sto ..stoo ..STOMME GEMENE KLOOTZAK. En een sukkel , dan let je toch op dat je zo iets niet laat vallen? Als hij zijn bivakmuts af doet herkent iedereen hem! Zijn ogen zijn duidelijk.. Komm , naar het politie bureau !? “ We rijden er meteen heen.

We komen aan bij het politie bureau, we vertellen ons verhaal en geven de mobiel. De politie kijkt het filmpje en krijgt gek genoeg een lach op zijn gezicht? “We zoeken al een jaar naar deze man! Hij heeft zo veel gestolen en dan laat hij zich pakken met zo’n domme actie… zielig.”¯
De politie zet het filmpje op de computer zodat Niall zijn mobiel weer heeft en besluit hem meteen te zoeken, nu we weten dat hij dus in de stad is geweest. Hij vraagt ons ons telefoonnummer ons te bellen als de politie meer weet. We geven hem ons nummer en geven hem een hand. We volgen hem naar buiten. De politie rijdt meteen weg , samen met meer auto’s een veel polities. Vier auto’s met in ieder twee politie mannen. Wij blijven staan en zien op een paal waar op altijd mensen staan die gezocht worden. “Hé , dat is hem , dat is hem! Hij is de man die jou portemonee heeft!”¯ schreeuw ik. We hoorden de politie wel iets mompelen over geld en de vinders. Bij het artikel van die man staat ook een bedrag. Maar we besluiten weer naar de auto te lopen, en hier de rest van de dag niet meer mee bezig te houden. Niall rijdt terug naar de stad. “Niall, wat doe je ? We zouden er toch niks meer aan doen tot we gebeld worden?”¯ roep ik. “ja maar ik voel me schuldig , dus ga jij nou maar je shirt halen.”¯ Zegt hij. “Aww , Niall …Jij kan er toch ook niks aan doen?”¯ “Ga jij nou maar dat shirt halen, ik wacht dit keer wel in de auto.”¯ “aww , Nialler…”¯ ik kijk hem aan. “Niall , jij bent eigenlijk ook veel te lief voor deze wereld.”¯

Ik loop heel bang terug , na zo iets wat er net is gebeurt! Maar als ik nu niet ga, kom ik nooit over mijn angst heen… Ik weet dat de politie er nu achter aan zit en Niall zit veilig in de auto. Ik wil zo snel mogelijk terug. Ik vind gelukkig het shirtje al snel en weet mijn maat. Ik wik gaan afrekenen maar daar staat een heeeele lange rij. Ahnee tochh .. Pff , ik wil het liefst gewoon terug naar Niall maar ik weet dat Niall wilt dat ik dat shirt wil halen.
Na een half uur heb ik dat shirt hoor.. Eindelijk.
Ik ren terug naar de auto, ik wil instappen en dan… Dan zie ik dat…”¯NIALL IS WEG!”¯ schreeuw ik keihard. In eens verschijnt er een pizza doos voor me gezicht en word ik met de andere arm van diegene vast gepakt. Ik schrik , ik gil, ik word he -le -maal gek. Ineens hoor ik gefluister “Rustig, rustig”¯ die stem ken ik ..Denk ik .. Degene laat me los, ik kijk acherom en ..Heeee, het is Nialler! “Niaalll , je liet me schrikken …”¯ Echt weer zo’n Niall actiee, altijd tijd voor een geintje. “HUH !? Hoe kom jij nou weer aan pizza Niall? Je geld is net gejat.”¯ “Tjaaa, je kan het ook gratis halen! Dan moet je alleen wel zorgen dat je niet betrapt wordt”¯ zegt Niall heel rustig.. Ik schreeuw keihard “NIALL, word jij nou ook al een dief!?”¯ En ik hoor sirenes achter me… K*t , waarom zei ik dat zo hard ..Ahneeee , en de politie stopt achter ons… Ik ben bang en huil …Neeeeeeeee , wordt Niall nou opgepakt!? Hoe kan zo’n droomdag eindigen in deze hel? Er rent een politie op Niall af.. Ik huil harder harder. In mijn ooghoek zie ik wel andere auto’s wegrijden maar dat boeit me nou niet! Ik kijk naar Niall.
De man geeft hem zijn portomonnee! Niall kijkt de politie dankbaar aan. Hij opent zijn portomonnee om te controleren of alles er nog in zit. Ja, alles zit er in! Zelf meer dan dat.. Een cheque van 1O.OOO euroo !?!?!? “Had ik dat jullie nog niet vertelt? Degene die deze man “mnr Stender”¯ vindt krijgt 1O.OOO euro.”¯ Zegt de politie. Niall en ik kijken elkaar blij aan, we rennen naar elkaar toe en knuffelen. De knuffel duurt lang. “Oja, de pizza heb ik gewoon gekregen van een getuige, jou Niall is geen dief”¯ ik reageer “Ben je wel , die van mijn hart en ik hoop dat je hem nooooooooit meer terug geeft”¯ De politie rijdt weg, wij hadden niks door! We zoenen elkaar, eten de pizza op in de auto’s en we rijden naar huis. Deze dag willen we vergten! Het wordt een dik gedrukt hoofdstuk in mijn dagboek maar dat is alles. Niks meer… Nu gewoon romantisch een film kijken en morgen gewoon naar de stad, waar Danielle doorheen danst , waar Eleanor loopt met haar perfecte loopje , waar Jaimy als een blije kangoeroe rond spring en ik dit keer dan wel een beetje bang rondloopt. Maar de man zit vast. Maar dat zie ik morgen wel.. Nu de film kijken met mijn prins Nialler (ll)


Reacties:


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 4 jan 2013 - 0:36:
Prins Niall.
Helemaal waar.


jaimy
jaimy zei op 4 jan 2013 - 0:31:
leuk verhaal NIALL